icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

nikol114
25. apr 2024

@andyka105 mama test som už použila viackrát a ešte ani raz tam nebola druha čiarka tak uvidím zajtra 😀 bože nech už je zajtra 😀😀😀

andyka105
25. apr 2024

@nikol114 to chce rychlo zamestnat hlavu na cely den aby bol rychlo vecer 😂

zanzilady
25. apr 2024

@andyka105 ja by som aj tak nespala dobre :D keby sa dal čas nejak preskočiť :D

malarybka3
25. apr 2024

@nikol114 ahoj, keď do toho môžem vstúpiť top test je podľa mňa najhorší na farbivo. Ten test vôbec neber do úvahy. Toto boli moje testy v deň meškania. Pozri na porovnanie toptest / Dr. Max.. testovala som rovnaký deň a neskutočný rozdiel 🙈.

nikol114
25. apr 2024

@malarybka3 panecku tak ďakujem krásne už ich nebudem používať 🙂 veľkú nádej si mi dala ďakujem krásne 🙂

dominka2611
25. apr 2024

@zanzilady ja som uz riadne netrpezlivá, už nech je ráno že si zmeram teplotu a po práci idem na folikulometriu tak som zvedavá či už bola ovulacia 🫣.

zanzilady
25. apr 2024

@dominka2611 bože aj ja cakaaaam v napätí :D budem ešte aj zle spat ako sa poznám. Ale podľa mna bola ovu včera 😅len sa môjmu telu nechce zvýšiť teplota

jankasvo
25. apr 2024

@zanzilady presne toto ja riešim zakaždým keď mám pocit že bola ovulacia, ako som si myslela že bola včera a ráno ma ten teplomer normálne nasral 😁😁🤣

zanzilady
25. apr 2024

@jankasvo tak ráno si napíšeme čo z toho bude 😂lebo to nieje u mna možné že ešte nebola 😂takze zajtra čakám výskok

dominka2611
25. apr 2024

@zanzilady @jankasvo tak buď ráno bude teplomer môj kamarát alebo nepriateľ 😃 zajtra ráno si musíme napísať kočky, že ako 😄❤️. Mne hádam pomôže nájsť odpoveď na moju otázku aj folikulometria 😃.

jankasvo
25. apr 2024

@zanzilady
@dominka2611 držíme si palce navzájom 😁❤

zanzilady
26. apr 2024

Ahojteee
@jankasvo
@dominka2611 tak ja som sa dočkala, vy akoo

jankasvo
26. apr 2024

@zanzilady výborne teším sa s tebou, no ja bez nejakého extra výstupu teda nie ovulacneho určite.

dominka2611
26. apr 2024

Dobre ránko žienky ❤️
@zanzilady @jankasvo tak ja dnes takto ❤️ za mňa ovu bola na 100% ❤️ uvidíme čo povie dnes gynekológ ❤️

jankasvo
26. apr 2024

@dominka2611
@zanzilady super baby tak už len nekonečné čakanie 😁🙏

ersp
26. apr 2024

@jankasvo ahoj, ak si dovre spominam si vravela ze ste boli v car na konzultacii, chlap u Vas je ok a ty len pco? Na akom dalsom postupe ste sa v car dohodli? 🙂

nikol114
26. apr 2024

Dobre ranko žienky tak test nedopadol podľa predstav ale teplota krásna trosilililinku som tam nieco zbadala ale to už môže byt v mojej hlave :(

jankasvo
26. apr 2024

@ersp ahoj dobre si spominas, že spravíme priechodnosť a potom následne IUI. Ale stále som si tak vnútorné vravela že to skúsime ešte a budúci mesiac pôjdem.

jankasvo
26. apr 2024

@ersp a ano vyšlo mi pco ale také skôr hraničné. Ale aj hodnota tsh sa mi nepáčila tak som sa objednala pre istotu endokrinologovi.

ersp
26. apr 2024

@jankasvo u nas je vysledok testu rovnaky a postup totozny, len pri stere z krcka na priechodnost nas spomalila ureaplazma...3 tyzdne atb obaja a 3 tyzdne minimalne do dalsieho steru od ukoncenia atb 😥

ersp
26. apr 2024

@jankasvo u mna okram vyssieho amh vsetko vyslo v poriadku a ani sono vajecnikou ze nie je tak hroznee

jankasvo
26. apr 2024

@ersp tohto som sa aj ja bála skrz to spomalenie, ale tak verím že keď to vyriešite podarí sa.

jankasvo
26. apr 2024

@ersp mne povedal lekár že vajecniky vyzerajú polycysticky ale neni to také hrozné. Amh som mala ok 4,85

zanzilady
26. apr 2024

@jankasvo tak už hádam zajtra sa potvrdí
@dominka2611 super krásne to vyšlo 🙂
@nikol114 dokelu ozaj tam nieje skoro nič, aj iný test si ešte skúšala ? 🥲

nikol114
26. apr 2024

@zanzilady už som neskúšala asi to už nemá zmysel keď nepríde ms tak skúsim v pondelok 🥹

ersp
26. apr 2024

@jankasvo ja mam amh 9 tusim 😀 a pco a ze cca 15 folikulov v kazdom, ale ze na pco su zvyknuty na 30+ takze to neni tak hrozne 🙂

ersp
26. apr 2024

@jankasvo verim aj ja ze dalsi ster bude negat a zas sa to rozbehne 🙂 spravili sme pre to maximum s muzom 🙂

jankasvo
26. apr 2024

@zanzilady dúfam veru, ďakujem 🥺
@ersp A kedy máte ďalší ster?

ersp
26. apr 2024

@jankasvo cca o 1,5 tyzdna bude 3 tyzdne od atb tak ak nepride ms chcem sa objednat hned 🙂

jankasvo
26. apr 2024

@ersp držím palce aby bolo už všetko v poriadku, a kam chodíte do car ? My do gyncare do nr.
Baby a ako to máte so snazenim? Lebo ja som rada ze to je aspoň raz za 2 dni ale práve v takomto období keď mám pozitívny test tak ukecať muza je priam nemožné 🤣 a vtedy mám pocit že raz za 2 dni je málo 🤣