icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dracik07
26. apr 2024

Ahojte,
@nikol114 to mi je ľúto ale ešte nie je nič stratené 😉✊
@dominka2611 @zanzilady tak a teraz už len vydržať. Silno držím ✊ nech sa zadarilo 🙏🍀❤️

Ja dnes takto, hrdlo má od včera vôbec neboli tak neviem čo to bolo

andyka105
26. apr 2024

Dobre ranko dievcata, ja som mala vcera jednorazovo hnedy hlien, aj som si tak v kutiku duse vravela ze je to ok asi uhniezdenie. No dnes uz zacinam spinit aj brucho ma boli takze u mna sa blizi mrcha…. Asi ani nebudem testovat.

zanzilady
26. apr 2024

@andyka105 ale že by už na 8dpo sa rozbiehala ma ? To sa mi nejak nezdá

zanzilady
26. apr 2024

@dracik07 no krásne máš toe teploty ešte aspoň 3 dni vydržať 🥹

linda5678
26. apr 2024

Dievcata, aj ja som tu s vami, 10dpo a som nalomena zase testovat skor ako by mala ms meskat 🙈 Snad to aspon jednej z nas tento cyklus aj vyjde 🤞🙏🍀

bambulka711
26. apr 2024

Dievčatá, ja 6dpo, od včera boľavé prsia a bolia kríže 🤷 na PMS aj príznaky skoro, tak neviem, čo si myslieť.

linda5678
26. apr 2024

@bambulka711 moze aj nemusi byt skoro, moze to uz byt kludne oboje, kedze stupa progesteron

linda5678
26. apr 2024

@bambulka711 ja mam tento cyklus pms tusim uz odo dna ovu 🙈Jedine tie krize ma nebolia co spominas, inak uplne vsetky mozne priznaky. Do ms sa mi aj akne stihne zahojit 😅

andyka105
26. apr 2024

@zanzilady ano takto isto som mala aj minuly mesiac. LF mam 12 dni a na 8 den my zacalo spinenie, mierne krvacanie. Myslim si ze mam malo progesteronu. Tento mesiac som nasadila Vitex tak dufam mesiac dva a sa mi to upravi. 🤷‍♀️

bambulka711
26. apr 2024

@linda5678 akože, nechápem. Už mesiac beriem medrol a aspirín, tak možno mi to nejak mení biorytmus 🙈 lebo kríze ma nikdy pred MS nebolievaju, iba pred ovu.

ersp
26. apr 2024

@jankasvo dufam v to 🙂 my chodime do heliosu v KE 🙂 noo my sa snazime pocas cyklu kazde 2-3 dni, u nas skor mna muz ukecava 😀😀 ale teraz pri ureaplazme sme si 5 tyzdnou dali uplne klud od sexu tak teraz je chut pri oboch 😀😀

zanzilady
26. apr 2024

@andyka105 aha no tak uvidis ako ti to zaúčinkuje 🥹 ale kiežby to bolo tehu spinenie 😅

andyka105
26. apr 2024

@zanzilady kiezby….. bol by to pre mna krasny darcek k 30 narodkam 😂 ale nedavam tomu velku nadej

zanzilady
26. apr 2024

@andyka105 uvidis ako to dopadne 🙂 držím ale veľmi palce 😍

andyka105
26. apr 2024

@zanzilady aj ja vam vsetkym… aspon jedna z nas musi mat pozitivny test

jankasvo
26. apr 2024

@ersp áno aj my tak ale keď sa blíži ovu alebo teda je mám pocit že či to neni malo chápeš 🤣 aby som náhodou niečo nepremeskala 🤣 tak verím 5tyzdnou je dosť 😱😁

ersp
26. apr 2024

@jankasvo tak u nas nemozme len pocas predpokladu ovu kedze moje cykly bez liekov su 60 dnove 😀😀😀

dominka2611
26. apr 2024

@zanzilady @jankasvo @dracik07 tak žienky mám potvrdené od doktora, že ovulacia bola. Videl stále tekutinu a povedal že už len odratávať dni ale že by sme to mohli dnes ešte poistiť povedal že už aj take prípady boli. Myslite si, že by sme to mali ešte poistiť ? Povedal mi ešte to že ovulacia musela byť “krásna” (silná). ❤️

dracik07
26. apr 2024

@dominka2611 tak super. Za poistenie nič nedáš, nikdy nevieš 😉

jankasvo
26. apr 2024

@dominka2611 áno presne aj ja si myslím, nič za to nedáš 🥰

zanzilady
26. apr 2024

@dominka2611 jasneeee ešte to poistite, veď keď by to už nebolo aspoň si užijete 😅

nikol114
27. apr 2024

Dobre ráno dievčatá , tak ja začínam rozmýšľať čo náhodou som nemala ovu až na 35dc , teplota takto dnes

jankasvo
27. apr 2024

Dobre ráno dievčatá taku mňa ovu ešte nebola. Aj napriek pozitívnemu testu.

jankasvo
27. apr 2024

@nikol114 test si dnes neskúšala?

zanzilady
27. apr 2024

@nikol114 pekne ti to stúplo. A keď si dáš hlien na ten 35dc ? Nezmení to ? Ale mohlo to byt uhniezdenie 😍
@jankasvo nooo veru to tak vyzerá. Hádam príde čím skôr. A ja takto. Celkom pekne to stúplo zas.

kristinkaris
27. apr 2024

@nikol114 nemyslím si ja som mala taký istý pokles, niekde som Dočítala že tam jednorazovo v priebehu lf môže prevládnuť estrogen a preto tak klesne

nikol114
27. apr 2024

@jankasvo
@zanzilady
@kristinkaris test som nerobila som u rodičov na víkend tak nebudem robiť 😃
Keď som to dala tak áno zmenilo sa to no uvidíme
Tak uvidíme ako to bude zajtra by som mala dostať ms a keď nie tak potom o týždeň bude ms keď budem teraz 6dpo

dominka2611
27. apr 2024

Ahojte žienky ❤️
@jankasvo držím silno palce nech už ovu príde ✊🏼❤️
@zanzilady ja si myslím že u teba už ovu bola ❤️

Tak a ja od dnes čakám a odpočitavám dní 🫣❤️.

dracik07
27. apr 2024

Ahojte

majoralka
27. apr 2024

Ahojte, tak mne to skáče aj po ovu 🙈