Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Dievčatá, ja 6dpo, od včera boľavé prsia a bolia kríže 🤷 na PMS aj príznaky skoro, tak neviem, čo si myslieť.
@bambulka711 moze aj nemusi byt skoro, moze to uz byt kludne oboje, kedze stupa progesteron
@bambulka711 ja mam tento cyklus pms tusim uz odo dna ovu 🙈Jedine tie krize ma nebolia co spominas, inak uplne vsetky mozne priznaky. Do ms sa mi aj akne stihne zahojit 😅
@linda5678 akože, nechápem. Už mesiac beriem medrol a aspirín, tak možno mi to nejak mení biorytmus 🙈 lebo kríze ma nikdy pred MS nebolievaju, iba pred ovu.
@zanzilady @jankasvo @dracik07 tak žienky mám potvrdené od doktora, že ovulacia bola. Videl stále tekutinu a povedal že už len odratávať dni ale že by sme to mohli dnes ešte poistiť povedal že už aj take prípady boli. Myslite si, že by sme to mali ešte poistiť ? Povedal mi ešte to že ovulacia musela byť “krásna” (silná). ❤️
@dominka2611 tak super. Za poistenie nič nedáš, nikdy nevieš 😉
@dominka2611 áno presne aj ja si myslím, nič za to nedáš 🥰
@dominka2611 jasneeee ešte to poistite, veď keď by to už nebolo aspoň si užijete 😅
@nikol114 nemyslím si ja som mala taký istý pokles, niekde som Dočítala že tam jednorazovo v priebehu lf môže prevládnuť estrogen a preto tak klesne
@jankasvo
@zanzilady
@kristinkaris test som nerobila som u rodičov na víkend tak nebudem robiť 😃
Keď som to dala tak áno zmenilo sa to no uvidíme
Tak uvidíme ako to bude zajtra by som mala dostať ms a keď nie tak potom o týždeň bude ms keď budem teraz 6dpo

Ahojte,
@nikol114 to mi je ľúto ale ešte nie je nič stratené 😉✊
@dominka2611 @zanzilady tak a teraz už len vydržať. Silno držím ✊ nech sa zadarilo 🙏🍀❤️
Ja dnes takto, hrdlo má od včera vôbec neboli tak neviem čo to bolo