Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 a ty si teraz kolky DC? podla toho grafu 14 ze?.. lebo podla teploty by som povedala ze ovu bola vcera :-O na ten 13 DC lebo aj ked ti rastli teploty tie potom mali este predovulacne hodnoty.. a po ovu by sa mali drzat nad hranicou .. ale ak sa mylim niekto ma opravte
@pitufinka a ta stránka je po anglicky ☹
@pitufinka dnes som 21DC a ovu som mala pondelok utorok asi tak dnes 4-5DPO no asi ta mýli ta teplota predovulacna na 13DC no deň predtým večer som užila inofolic a ten mi zdvihol teplotu. No vzala som len jeden sačik viac nie.
@butterfly333 tak potom na tom grafe nie su vsetky teploty :D som ich napocitala len 14 :D hovorim lebo sa nevyznam posli mi mail do spravy a mozme vyskusat v tom FF ze co vyznaci 🙂
@butterfly333 Tak 11-12DPO je taky ten prelomovy, lebo ak je teplota stale vysoko, mozno robit test s pomerne bezpecnym vysledkom.
@bosoriak aha tak ďakujem za vysvetlenie.
@pitufinka už som tam no skúsim to.
@butterfly333 🙂 keby nieco kludne pis
@pitufinka no asi to mám hotové no ako ho stiahnem ten graf a dám ho sem?
@butterfly333 si na PC alebo na tablete? na tablete normalne odfotis a pridas sem, a ked som na PC si odfotim obrazovku ctrl+printscreen, potom otvorim skicar dam ctrl+v a ulozim ako JPG a mozes pridat sem .)
@pitufinka nie pc nemám žiaľ pokazený a tablet mám no som cez mobil.
@butterfly333 na mobile tak isto ako na tablete odfotis obrazovku a sem vlozis obrazok grafu 🙂
@pitufinka to som spravila no neulozilo mi to v jpg.
@butterfly333 to fakt? ja to takto bezne robievam a funguje to 😕
@pitufinka odfotila som to a že vložil sem a že nieje v jpg
@butterfly333 jj to neviem ako sa v mobile robi
@butterfly333 no bude niizsia, ked budes merat o tri hodiny skor, ale presne o kolko, tazko povedat, poznac si ku nej, ze bola merana skor
Tak ja sa idem pochvalit :D 26DC a ja pozitivny ovu teeeest :D tak baby kedy sa snazit? ... Nas posledny pokes 🙂

@butterfly333 jj den pred vzostupom a hodnoty maju byt poovulacne potom 🙂