icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dominka2611
9. máj 2024

Žienky bola som u gynekológa dnes, povedal mi že sliznica je krásne vysoká, že to vyzerá nádejne. Odobral mi aj krv s zajtra okolo 11h mám volať o výsledky. Tak držte palce prosím ❤️

andyka105
9. máj 2024

@jankasvo gratulujeeem

andyka105
9. máj 2024

@dominka2611 je dobre ze si bola u gyndosa hlavne ak je takyto super ze ta vezme takto skoro. Moj je este stara skola velmi ani lieky nedava zbytocne na udrzanie. Tak ta aspon trocha upokojil. Som zvedava na ten odber ze ake budu vysledky… drzim palce

dominka2611
9. máj 2024

@andyka105 ďakujem veľmi pekne, zajtra budem písať ❤️

jankasvo
10. máj 2024

@dominka2611 ahoj, ako dnes robila si testik?

kristinkaris
10. máj 2024

Ahojte tak ja som dnes bola na folikulometrii v car hneď dg pco zobrali komplet odbery som nahnevaná na môjho Dr že doteraz bolo podľa neho všetko v poriadku mimochodom som 16Dc a žiadny dominantný folikul najväčší mal iba 10mm

dracik07
10. máj 2024

@dominka2611 @jankasvo robili ste dnes testiky?
@kristinkaris to ma mrzí. Niektorí lekári mám pocit že všetky musia byť dokonale a každú berú ako automat. Ale zase dobré že si tam išla aspoň budeš vedieť ako ste na tom

jankasvo
10. máj 2024

@dracik07 ahoj ja som robila a to som si ešte včera povedala ze budem robiť obden 🤣🤣🙈 prvý je zo včera ale nebol ranný moč, ale snáď je to na dobrej ceste

dracik07
10. máj 2024

@jankasvo krásne tmavne 😍 a to majú menej farbiva napríklad oproti mamatestom

ersp
10. máj 2024

@kristinkaris mne moj tvrdil ze som ok 10 rokov, dokonca v auguste som bola na preventivke ze sa nam rok nedari ze ci je ok, jeho reakcia: heeej vsetko ok, podarilo sa Vam raz podari sa znova, chce to len cas...novy gyn a car hned podla utz pco...takze gyn to maju evidentne vysoko v pazi

kristinkaris
10. máj 2024

@ersp presne som rada že som tam dnes sla a už budeme chodiť iba tam

ersp
10. máj 2024

@kristinkaris my uz chodime od februara do car a fakt uolne iny pristup 🙂

bambulka711
10. máj 2024

@ersp presne. Ja tiež chcem zmeniť gynekológa. Hlavne, keď motyka vystrelí a zostanem tehotná, majú s mojím ženy zlé skúsenosti. V CAR tiež hneď všetky vyšetrenia a aj keď ma výsledky nepotešili, aspoň to riešia.

kristinkaris
10. máj 2024

@ersp inak presne som si na teba spomenula že hneď keď si tam sla tak pcos a ja to iste

ersp
10. máj 2024

@bambulka711 tak ale radsej vediet problem a riesit ako zit v nevedomosti 🙂

ersp
10. máj 2024

@kristinkaris jop, ale najhorsie ze ten gyn to nema zaujem riesit ale neposle ta do car, musi si to clovek sa riesit...ak sa im nechce nech posielaju do car a vybavene...

katariiinkaa
10. máj 2024

@dominka2611 ahoj, no ako výsledky?

dracik07
10. máj 2024

@dominka2611 tak ako dopadli výsledky?

katariiinkaa
10. máj 2024

@kristinkaris @ersp presne niečo podobné sa stalo aj mne.. gyn stále že všetko je v poriadku. A úplne náhodne mi pri sone počas hospitalizácie pri podozrení na mmt lekár konštatoval že to vyzerá na mierne PCO... normalne nechapem či to tí gyn nechcú vidieť proste alebo čo.. ale hrozné to je.

dominka2611
10. máj 2024

Ahojte žienky. Tak hcg mám 15. Doktorka mi povedala, že hcg nato že som ovu mala 24.4 je v norme keď som si pozrela aj tabuľku tak som v norme. Včera mi doktorka povedala zme sliznica maternice je vysoká, že to vyzerá naozaj nádejne. A že testy si už nemám robiť. Vo si myslite vy ? ❤️ 🫶🏼

katariiinkaa
10. máj 2024

@dominka2611 mne to teda príde ako veľmi nízka hodnota. Mala som to podobne, sliznica vysoká, hcg podobné ako ty. Sliznicu som mala vysokú kým som brala progesterón. Pár dní po tom čo som ho prestala brať sliznica pekne klesla. Ale želám ti aby to dopadlo lepšie ako v mojom prípade 🙏 máš niekedy opakovaý odber alebo niečo?

dracik07
10. máj 2024

@dominka2611 a test si ráno neskúšala? Prepáč, ale Podľa mňa je to nízka hodnota. Ale každej hcg stúpa inak a môže sa to ešte rozbehnut. A nekázala ti ešte prísť na krv? Ja by som test ešte skúsila, aby si aj ty vedela na čom si
@katariiinkaa prosím ťa ako je to pri odbere hcg ako samoplatca?

bambulka711
10. máj 2024

@dominka2611 tiež mi to príde nízka hodnota na to, že čiarku na teste si mala už pred pár dňami 😓 aj ideš ešte na kontrolné odbery?

dominka2611
10. máj 2024

@dracik07 a načo mám skúšať test keď mi odobrala krv a to je presnejšie ? Ja som s testami skončila v pondelok idem na kontrolné hcg a nebudem sa stresovať zbytočne. Doktorka mi jasne povedala, že som len na začiatku 24.4 som mala len ovu nato mi povedala že som len na začiatku. Včera mi povedala že sliznica maternice je pekne vysoká a že to vyzerá nádejne. Takže ja sa už stresovať nejdem ja som nikdy dokonca ani ovu testy nemala pozitívne takže ja som ani nečakala že budem mať testy tehotenské úplne pozitívne. A ten odber beriem tak že som bola na ňom včera o 13:30 uvidím v pondelok. ❤️

dominka2611
10. máj 2024

A tiež mi povedala že testy sa majú robiť keď mešká menštruácia ❤️

ersp
10. máj 2024

@katariiinkaa asi tak..u nas tiez cista nahoda, lebo moj gyn furt aj milion vyhovoriek robit HP, tak som si ho spravila ako samoplatca, poslala mu vysledky a nereagoval na mail, tak mame znamu gyn, poslali sme jej a hned podozrenie na pco a sono len potvrdilp..

katariiinkaa
10. máj 2024

@dracik07 bola som len raz ako samoplatca v medirexe, zvyšok mi stále brala moja gyn. Ale klasicky sa objednas, prídeš na odber a výsledky ti pošlú ešte v ten den mailom 🙂 mne prišli v ten den večer.

kristinkaris
10. máj 2024

@ersp
@katariiinkaa baby a myslite že ten 10mm folik by mohol za týždeň podrásť na dominantný ? Tým že mám dlhé cykly 🙄

katariiinkaa
10. máj 2024

@kristinkaris podľa mna áno

ersp
10. máj 2024

@kristinkaris mne na od 10dc do 18dc nepodrastol 10mm a nasadzoval sa progesteron na skratenie cyklu...ono mozno dorastie ale za vela dni a to zbytocne cakat, lebo cim dlhsi cyklus tym aj kvalita vajicja moze byt mensia, aspon mne to tak bolo vysvetlene...aj ked ja som otehotnela s ovulaciou na 40dc 🙂