icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rybkaa
autor
8. dec 2014

@butterfly333 mala by si vždy merať o 4-tej, aj keď nemáš rannú, lebo potom graf nemá výpovednú hodnotu , 3 hodiny sú veľa. A teplotu ti inofolic určite nedvihol, jeden sáčok na to vplyv nemá

rybkaa
autor
8. dec 2014

@bubu4125 riadne vysoké máš teploty, nie si chorá? lebo 37,4 je doooosť veľa, skús ale test o 2 dni, ak bude furt takto vysoko 🙂

bubu4125
8. dec 2014

@rybkaa nie som vôbec chorá,ani nemám pocit teploty... 37,4 som merala ráno a potom som si zmerala ešte po troch hodinách, samozrejme, že bola vyššia čiže 37,5... Čiže zodpovedá cca tej rannej...

rybkaa
autor
8. dec 2014

@bubu4125 fuha, tak potom to vyzerá celkom nádejne, skús test v stredu, ,to by už malo byť niečo vidno

bubu4125
8. dec 2014

@rybkaa keď som ostala tehu s malou,tak som nemala ani tušenie, že existuje niečo ako Bt... Proste to prišlo... No a teraz si meriam teplotu už skoro rok, ale takúto teplotu som nemala hádam ešte ani keď som chorá bola... A ja som veľmi citlivý človek na toto, že ja pocitim aj 36,9, teda vtedy ak je to pôvodu choroba... Ale absolútne nič, cítim sa fit... Skúsim stredu... Ak bolo uhniezdovanie sobotu, tak je možné, že to je ešte skoro...

butterfly333
8. dec 2014

@rybkaa no moja dnešná teplota o 4h 37,1

butterfly333
8. dec 2014

@rybkaa a vždy o 4h sa to nedá keďže robím na 3 smeny.

rybkaa
autor
8. dec 2014

@butterfly333 jaj na tri? tak to je problém...keď máš rannú a poobednú, meraj o 4-tej, keď máš nočnú, tak potom ako sa vyspíš a poznač si, že máš vtedy nočnú

zarzisia
8. dec 2014

babulky ja mam take bolesti pri tej OVU.....ani stlacit brucho dnu nemozem, co mam pocit, ze mi vajecniky urve, ked ho stlacim..... auuuuuu

adamnela
8. dec 2014

Ahojte kočeny moje...
Ja vobec nestiham....Od soboty uz byvame v domceku, tak sa na jednej strane velmi tesim, ale na druhej, neviem co skor. Dnes som bola este doma, zajtra do roboty a to by som zasa kolko veci doma urobila 😒 Ale co uz, eurace treba, este mi treba kuchynu doplatit..No stale som na nohach, hore dole, kadeco nosim, zvliekam a som celkom aktivna, az na to, ze vecer citim podbrusko, ale nic tragicke, tak dufam, ze bude vsetko v poriadku. Uz sa neviem dockat toho 30.12 a mojej prvej poradne...Snad bude vsetko, ale uplne vsetko ako ma byt....

rybkaa
autor
8. dec 2014

@adamnela viac sa šetri prosím ťa....vianoce budú aj v bordeli, aj ježiško sa len v špinavej maštali narodil, ak by ste mali doma vyluxované, necítil by sa už ako doma 🙂

rybkaa
autor
8. dec 2014

@zarzisia to je dobre, keď bolesti ustanú, ovu prebehla 🙂

adamnela
9. dec 2014

@rybkaa hej, hej, asi fakt musím trošku ubrať z plynu. Aj mm mi to stále hovorí, nech trocha viacej oddychujem..Uz budem dobra 🙂

zuzu2389
9. dec 2014

Ahojte baby..🙂 mám depku...písala som tu viac- krát, dokonca aj v auguste že som konečne po 3 rokoch otehotnela,,ale bohužiaľ v septembri nasledoval kyret koli MA...v novembri mi oznamila svagrina ze je tehotna a dnes segre lekar potvrdil ze je tiez tehotna....v tu najnevhodnejsiu chvilu pre mna sa dozvedam o kazdej jednej babe v rodine ze su tehotne a ja som smutna ze mne to dopadlo tak ako dopadlo...
zacala som uzivat Inofolic ale zda sa ze i to este viac pomotalo cyklus...ovu som mala na 19 DC a na 28 DC som dostala kramy...takze to neni bohvie co na uchytenie mimca...nema na to ani cas...je dost mozne ze to je aj po kyrete...ze sa mi to upravi..no neviem...akasi som ina..dokonca aj hormony sa mi zmenili,,,byvam strasne zuriva a v zapati placem...
mozno to sem nepatri ale chcela som sa s niekym o to podelit, bo doma vsetci vravia ze na to nemam mysliet a ze ked som otehotnela, otehotniem znova,..obdivujem vas ze tak pekne pri sebe stojite..a rada si tu citam vase prispevky..aspon mam pocit ze v tom niesom sama...🙂

katkatonkova
9. dec 2014

@zuzu2389 Ahoj Zuzka...hlavu hore....je strasne ze si prisla o babo..no nie si tu urcite sama....to ze v rodine otehotneli je nadherneeeee....tak sa s nimi tes....idu vianoce cas zazrakov tak nam neostava nic ine len dufat....ten inofolic..pokial ti ho doky nepredpisal neber ho....zbytocne si tym len cyklus rozhadzes....radsej ovocie a zeleninu a kyselinu listovu....ked si zuriva a places...chod radsej niekde von....kde ti bude a´fajn...prechadzka urobi svoje....a ver ze aj na teba uz coskoro padne stastie v podobe babatka.....a rodina sa bude s tebou tesit.....no a ked sa nic nestane tak normalne skusajte nejake centrum.....
prajem tu kazdej z nas nech sa nam konecne splni to co si najviac zelame.....maly uvrestany uzlicek stastia....

mawiya
9. dec 2014

@zuzu2389 čau moja, nie si sama. ☹ väčšina z nás si tým prešla. bohužial, aj ja pred dvoma mesiacmi. tri roky sme sa snažili a potom na začiatku 9tt MA. stále mám depky a prvý mesiac sa pokúšame o mimi a vyzerá to tak, že nič. ☹

zuzu2389
9. dec 2014

@mawiya ahoj moja...tvoje príspevky som čítala...mali sme to približne v rovnakom obdobi...ja som o mimi prisla v 10 tt a tiež sme sa snažili s mužíkom o mimi 3 roky...nad vodou ma drží to že viem že to ide aj bez pomoci lekára...ja som prvé kramy dostala v novembri po 6 týždoch a včera mi skončili druhe...tak už si ani my davat pozor nejdeme...len som strasne citliva a to som pred tehu nebola...tak teraz všetko beriem o to viac..ale tak viem že babatko je dar a aj sestra aj svagrina su stastne ze cakaju..sestra o to viac ze mala tiez problem otehotniet...no a my sa budeme aspon podporovať v dalsie dni..🙂hadam to pojde lahsie a dlho cakat nebudeme...a otehotnela si prirodzene alebo za pomoci?

zuzu2389
9. dec 2014

@katkatonkova ja som rada za sestru aj svagrinu...len mi je to luto...to je asi normalne...je to este cerstve, takze to asi chvilku potrva kym to bude ok..snazim sa to tak nebrat a tesit sa...🙂

kudusko
9. dec 2014

@mawiya
@katkatonkova
@rybkaa Baby radte je to normalne takyto pokles 4DPO? Dakujem .

mawiya
9. dec 2014

@zuzu2389 prirodzene, a ani sme to už nečakali. a teraz mám takú krásnu teplotu a test nič. ☹. som 9DPO a keby aspoň dušik, ale ničovaté nič ☹ . tak som taká sklamaná, že ma chytá depka, v jednom kuse revem. a hovorím si, že možno sa nám podarí pod stromčekom. neviem, ale nejako som vkladala do tohto cyklu nádeje, keď hovoria, že po tehu je to jednoduchšie. škoda. ☹

bubu4125
9. dec 2014

@mawiya
@rybkaa ahojte, tak dnes sa to už trochu ukludnilo... Z čoho mohol byť ten veľký vyskok teploty? Čo myslíte?

mawiya
9. dec 2014

@kudusko ano zlatik. čítala som, že pokles na 3-4 DPO je úplne prirodzený a bežný a neovplyvňuje prípadné tehotenstvo. Na uhniezdenie je to skoro - ale súvisí to s poklesom LH tuším. 🙂

mawiya
9. dec 2014

@bubu4125 no ale teplotka ostala pekne hore. máš podobný graf ako ja 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/3aa4f7

kudusko
9. dec 2014

@mawiya dakujem si poklad to znamena ze zajtra by mala ist naspat inac som si merala o 3 hodky a uz som mala 37,4 ale viem ze to nemozem brat do uvahy ale dakujem este cakam co povie Tinka 😉

mawiya
9. dec 2014

@kudusko mala by ísť hore 🙂 a potom vyššie a vyššie a zostane tam 🙂

bubu4125
9. dec 2014

@mawiya áno, je pekne hore,ale mám pocit, že mrcha dorazí... 😒 čítam,že aj ty si 9DPO ako ja...

mawiya
9. dec 2014

@bubu4125 u mňa určite dorazí. lebo všetko tomu nasvedčuje. nervozna som, bolí chrbát a ešte pamätám, že v tehu som mala už nejaké príznaky. teraz nič. čo už.

zuzu2389
9. dec 2014

@mawiya no to som si myslela aj ja...my sme si nedavali pozor uz aj v minulom cykle....ja som si povedala ze po prvych kramoch uz nebudem riesit...a davat si pozor..ale samozrejme nic..kramy som dostala skor...v podstate presne na 28 DC ale ovu som mala 19 DC a vzdy po ovu som chytala kramy na 12 DPO a teraz takto...ale v ten cyklus som užívala Inofolic na odporúčanie lekára a tak sa mi zdá že mi to akurát rozhádzalo..uvidím ako tento cyklus...neboj..možno sa ti ešte len ukážu // čiarky..a budeš mať krásny darček pod stromček..🙂

mawiya
9. dec 2014

@zuzu2389 no ak mne, tak aj tebe 🙂 dohoda? 🙂

zuzu2389
9. dec 2014

@mawiya no jasné dohoda...🙂 budeme sa podporovať...🙂