Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte
@bambulka711 no co dve muchy jednou ranou
@ersp no nie som si úplne istá, že by som sama zvládla dvojčatá
@bambulka711 jezis to su skvele spravi. Dva folikuly to znamena ze vacsia sanca ze sa podarilo. A teda ja by som brala dvojicky hned
@bambulka711 paráda
@andyka105 tak ja budem na dieťa väčšinu času ako single mama, tak ja tak opatrne... A aj lekár sa lúčil so slovami, či bol styk a že teda budeme veriť, že medrol zabral a uvidíme sa, keď mi bude menzes meškať 🥰
@bambulka711 waaaau super
@katariiinkaa no uvidíme, zajtra idem na imuno a o dva týždne by sme mali vedieť výsledky - aj krvi, aj snaženia
Ahojte, pozeram ze sa to tu za posledne dni celkom stehotnieva a vsetkym buducim mamickam zo ️ gratulujem
my sme sa konecne zbavili ureaplazmy a caka ma vysetrenie priechodnosti vajickovodou, co cert nechcel tento tyzden nerobia a dalsi uz je neskoro, tak cyklus cakame...aby prisla ms som na duphastone, teda snazenie ani meranie nema vyznam kedze k ovulacii nedojde..viete mi pripadne poradit nieco co Vam pomohlo mat ovulaciu skor? U mna byva tak 40dc co pri duphastone ani nenastane
@ersp ahoj, super ze ste sa jej konecne zbavili. Mne na posunutie ovulacie pomohol gynex. Dva cykly som ho brala a podarilo sa. Ale ked beres lieky neviem ci by som kombinovala s nejakymi doplnkami. A ved vela bab hovori ze duphaston neblokuje ovulaciu takze co nieje moze byt. Plus ked mas takto cyklus a cakas na dalsie vysetrenie zbytocne natahovat cas co ti nedaju vyvolavacku aby ti dosla rychlo MS.
@andyka105 ja som gynex brala dlhodobo a aj ked sme sa snazili o syna ale mne nikdy cyklus neupravil ani ked som ho fakt dlhodobo brala duphaston tiez som citala ze by nemal ale matematika nepusti
ak mi bezne chodi ovu (ak sa jej uraci) 40 dc, od 16-25 mam duphaston ms pride u mna cca 32dc
takze nema ani co blokovat
prave preto mi v car duphaston nasadili ked ten menzes chodi a necakame
len keby mame este aj moznost sa snazit by potesilo
@ersp a prirodzene sa nemôžete snažiť už teraz?
@bambulka711 moct mozme ale kedze nepride ovu nemame sa vlastne co snazit
@ersp aha, no to je škoda, že ti nedali niečo na stimuláciu folíkov. Mne nakázal si už dať letrozol ďalší mesiac, ak sa nepodarí.
@bambulka711 myslim ze nechcu lebo nevieme ci budeme potom riesit iui s clostylom alebo niecim obdobnym alebo ivf a podla toho co aj mne gyn vravela max 3 mesiace by sa mali brat lieky na podporu tak nech si asi nekomplikujeme ked bude aktualne
@bambulka711 a ty si ako dopadla na kontrole?
@ersp no ja som si to aj myslela, keď mi kázal dať ten letrozol, že počkám ten mesiac ešte a uvidím.
No spravili mi odbery a čakáme. Snáď to bude skôr ako o tie 2 týždne. Som akurát 2dpo, tak mám dvojité čakanie tento mesiac
@bambulka711 tak drzim palce nech sa podari skor ako pridu vysledky ako tieto cakania to je hroza
@ersp vďaka. Našťastie už mám to najhoršie obdobie za sebou a už to neprežívam tak, ako prvé mesiace. Som akosi schladla v očakávaniach.
@andyka105 matersku kasicku som uzivala a vitrx co som kukala on sa uziva tusim az po ovulacii na zvysenie progesteronu ono je to velmi u mna zaujimave ze hormony mam ja v norme aj na zaciatku aj pocas ovu len je to neskoro
chcem este skusit inofolic combi, ten ma jednu lridanu zlozku ci nepomoze
@bambulka711 tak to super, ja uz tiez nejak som pochopila ze veci neurychlim, a moj povodna myslienka ze pojdeme do car a vsetko sa rychlo vyriesi je passe chodime tam od februara a vlastne sme sa k liecbe este ani nedostali lebo furt sa daco pototo
@ersp ja keď som brala inofolic combi, tak mi folíky praskali v rovnakom čase, len boli väčšie. V každom prípade mi to určite neublížilo a zrejme mali aj lepšiu kvalitu. Tebe by to mohlo pomôcť
@ersp ja som bola na prvé odbery hneď na začiatku januára a tiež sme sa veľmi nepohli, lebo všade sa strašne dlho čaká. Budem rada, ak sa do konca roka dopracujeme k IVF
A to ja mám normálne cykly do 30 dní.
@bambulka711 no u nas tak isto, len synator ma bombarduje kedy uz bude babatko v brusku
@ersp u nás našťastie nikto, kto by ma bombardovali, okrem babky mojej nevie
@bambulka711 u nas to vedia rodicia a svokrovci, kedze ked chodime rano do car musi niekto zaniest maleho do skolky
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@katariiinkaa @andyka105 @kristinkaris tak dievčatá, ja po ovu s dvomi folíkmi
to chlapovi ani povedať nemôžem