icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kristinkaris
24. máj 2024

@andyka105 môže to byť aj blížiaca ovu ale netuším bojím sa či to nebude ta cysta ale to by som mala si aj bolesti či ?

bambulka711
24. máj 2024

@kristinkaris môže byť aj anovulačný cyklus, ale napríklad aj ovulačné špinenie. Pri cyste by asi boli bolesti a silné krvácanie.

bambulka711
24. máj 2024

@lenka1801 ahoj, ja si myslím, že ovuláciu si mala 13DC a ešte ti ju len vyznačí o dva dni 🙂

kristinkaris
24. máj 2024

@bambulka711 skúsila som aj test či náhodou ale negat

lenka1801
24. máj 2024

@bambulka711 ďakujem, podľa kalendára a apky je to 13DC a ty myslíš že aj podľa teploty teda? 11DC som mala prvý krát teda aj jemnulinký výtok ružový a ovu bolesti, tie mávam každý cyklus. 13 DC už ovu bolesti neboli. A teda ešte podľa následujúcich označených teplôt bude graf značiť ovu kedy bola? Dobre tomu chápem? 🙂

andyka105
24. máj 2024

@lenka1801 ahoj, v tejto aplikacii sa nevyznam, co znamenaju tie hviezdicky? A hlavne je velmi podstatne riadit sa pravidlami merania BT a teda vzdy na rovnakom mieste a kazdy den v rovnaky cas. Mozno aj preto ti tak skacu tie teploty. Ovu ti apka vyznaci ked 3 dni po sebe budes mat vyssie teploty ako predchadzajucich 6 dni. Cize neranim zistis az za 3 dni ze ovu prebehla. Neboj, casom a praxou do toho vojdes a zistis ako to vsetko funguje 😉 sme tu keby ciokolvek 😊

andyka105
24. máj 2024

@kristinkaris tiez si myslim ze keby mas cystu tak ta to boli. Ono po potrate mas mozno uplne rozhadzane hormony a chvilku to potrva kym sa to napravi

kristinkaris
24. máj 2024

@andyka105 tiež si myslím žeby to bolelo … ale ja po potrate niesom to si sa asi pomýlila :D

kristinkaris
24. máj 2024

Baby ja tam tu čiarku vidím a teraz sa bojím ešte viac že to je cysta keďže tie teploty sú nízke na tehotenstvo

bambulka711
24. máj 2024

@lenka1801 podľa teploty sa to potvrdí až o dva dni 🙂 ale hlien býva väčšinou pred ovuláciou a ja napríklad mám bolesti tiež pred a v deň ovulácie odoznejú. To si postupne odsleduješ. Ak sa vám teda nezadarí už tento mesiac...

dracik07
24. máj 2024

@kristinkaris tak tie teploty sú fakt nízke, ale na tom teste tiež niečo veľmi slabucke vidím. No ťažko povedať či kanálik alebo čiarka. Kiežby to bola druhá možnosť 🙏🍀

kristinkaris
24. máj 2024

@dracik07 no uvidím ďalšie dni čo z toho bude 🤔

andyka105
24. máj 2024

@kristinkaris pre boha 🤦‍♀️ to ma mrzi ano sekla, ste tu dve kristiny a vobec mi to netrklo 😂 ospravedlnujem sa. Musim povedat ze ja vidim na oboch testoch daco… ale ze co to je je otazne. Ale tiez si myslim ze na tehotenstvo su teploty nizke.

kristinkaris
24. máj 2024

@andyka105 v pohode 😁..no neviem čo mám robiť či ísť na pohotovosť že kvôli čomu špinim je asi blbosť 🤔 ale zas by som vedela na čom som

bambulka711
24. máj 2024

@kristinkaris a možno si už mala ovuláciu a si tehotná. Teoreticky by si mohla byť 9dpo 🤔

lenka1801
24. máj 2024

@andyka105 Ahoj, áno pravidlá poznám to mám naštudované 🙂 ale toto som nevedela, že 3 dni treba počkať. Napríklad pred ms mi teplota klesla výrazne a na druhý deň ms prišla, tak som myslela, že aj tu to tak nejak platí. Hviezdičky sú sex :D A ďakujem za prijatie 🙂

@bambulka711 áno odsledujem, vcelku ma to zaujíma 🙂 ja som momentálne po druhom cykle od missed. MS mi to predĺžilo, vždy som mala ukážkovú ms, teda posledné roky ale teraz ... tak aj preto chcem vyskúšať túto metódu 🙂

kristinkaris
24. máj 2024

@bambulka711 to by bolo úplne nečakane v tomto prípade ;D keďže ta teplota je taká aká je

bambulka711
24. máj 2024

@andyka105 ja si ich tiež stále mýlim 😂
@kristinkaris
@katariiinkaa

bambulka711
24. máj 2024

@kristinkaris na pohotovosť je to asi zbytočné, ak nemáš bolesti. Možno sa len hormóny splašili alebo sa spúšťa menzes.

kristinkaris
24. máj 2024

@bambulka711 😁 nevadí 😁… nešla som nakoniec a bude ako bude ☺️☺️

andyka105
24. máj 2024

@kristinkaris pozri bud sa rozbieha MS a to je fajn lebo MS je dalsia nova sanca, alebo mas ovu, to znamena ze by som sa s muzom intenzivne snazila, v tom najelpsom pripade si tehu a to by bolo uplne super. Ono vzdy sa hovori ze ked je to nejake jemne spinenie popripade trocha krvy tak sa to stat mozme sme len ludia nie roboty. Pokial nemas bolesti a masivne nekrvacas tak by to malo byt ok… ak by sa to opakovalo dalsi cyklus mozno by som riesila s doktorom.

kristinkaris
25. máj 2024

Tak baby asi ovu predsa len

bambulka711
25. máj 2024

@kristinkaris no vidíš, supeeeeer 🙂

kristinkaris
25. máj 2024

@bambulka711 anoo☺️☺️

andyka105
25. máj 2024

@kristinkaris skvele 😍 tak sup sup nech sa zadari 😊

andyka105
25. máj 2024

Mne sa teplota akosi zblaznila 😂🤦‍♀️

bambulka711
25. máj 2024

@andyka105 tak ale tu vzniká trojfázová krivka ✊✊✊

andyka105
25. máj 2024

@bambulka711 hmmm nejako sa tomu nechcem este oddat…. Uvidime za par dni ci dojde MS

katariiinkaa
25. máj 2024

@kristinkaris no vidiiiš tak si sa dočkala konečne 😍 držím palce!

@andyka105 fuhaa, toto vyzerá naozaj dobre 🙏

bambulka711
25. máj 2024

@andyka105 no veď áno, ja už tiež netestujem, kým nemešká...