Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kristinkaris môže byť aj anovulačný cyklus, ale napríklad aj ovulačné špinenie. Pri cyste by asi boli bolesti a silné krvácanie.
@lenka1801 ahoj, ja si myslím, že ovuláciu si mala 13DC a ešte ti ju len vyznačí o dva dni 🙂
@bambulka711 skúsila som aj test či náhodou ale negat
@bambulka711 ďakujem, podľa kalendára a apky je to 13DC a ty myslíš že aj podľa teploty teda? 11DC som mala prvý krát teda aj jemnulinký výtok ružový a ovu bolesti, tie mávam každý cyklus. 13 DC už ovu bolesti neboli. A teda ešte podľa následujúcich označených teplôt bude graf značiť ovu kedy bola? Dobre tomu chápem? 🙂
@lenka1801 ahoj, v tejto aplikacii sa nevyznam, co znamenaju tie hviezdicky? A hlavne je velmi podstatne riadit sa pravidlami merania BT a teda vzdy na rovnakom mieste a kazdy den v rovnaky cas. Mozno aj preto ti tak skacu tie teploty. Ovu ti apka vyznaci ked 3 dni po sebe budes mat vyssie teploty ako predchadzajucich 6 dni. Cize neranim zistis az za 3 dni ze ovu prebehla. Neboj, casom a praxou do toho vojdes a zistis ako to vsetko funguje 😉 sme tu keby ciokolvek 😊
@kristinkaris tiez si myslim ze keby mas cystu tak ta to boli. Ono po potrate mas mozno uplne rozhadzane hormony a chvilku to potrva kym sa to napravi
@andyka105 tiež si myslím žeby to bolelo … ale ja po potrate niesom to si sa asi pomýlila :D
@lenka1801 podľa teploty sa to potvrdí až o dva dni 🙂 ale hlien býva väčšinou pred ovuláciou a ja napríklad mám bolesti tiež pred a v deň ovulácie odoznejú. To si postupne odsleduješ. Ak sa vám teda nezadarí už tento mesiac...
@kristinkaris tak tie teploty sú fakt nízke, ale na tom teste tiež niečo veľmi slabucke vidím. No ťažko povedať či kanálik alebo čiarka. Kiežby to bola druhá možnosť 🙏🍀
@dracik07 no uvidím ďalšie dni čo z toho bude 🤔
@kristinkaris pre boha 🤦♀️ to ma mrzi ano sekla, ste tu dve kristiny a vobec mi to netrklo 😂 ospravedlnujem sa. Musim povedat ze ja vidim na oboch testoch daco… ale ze co to je je otazne. Ale tiez si myslim ze na tehotenstvo su teploty nizke.
@andyka105 v pohode 😁..no neviem čo mám robiť či ísť na pohotovosť že kvôli čomu špinim je asi blbosť 🤔 ale zas by som vedela na čom som
@kristinkaris a možno si už mala ovuláciu a si tehotná. Teoreticky by si mohla byť 9dpo 🤔
@andyka105 Ahoj, áno pravidlá poznám to mám naštudované 🙂 ale toto som nevedela, že 3 dni treba počkať. Napríklad pred ms mi teplota klesla výrazne a na druhý deň ms prišla, tak som myslela, že aj tu to tak nejak platí. Hviezdičky sú sex :D A ďakujem za prijatie 🙂
@bambulka711 áno odsledujem, vcelku ma to zaujíma 🙂 ja som momentálne po druhom cykle od missed. MS mi to predĺžilo, vždy som mala ukážkovú ms, teda posledné roky ale teraz ... tak aj preto chcem vyskúšať túto metódu 🙂
@bambulka711 to by bolo úplne nečakane v tomto prípade ;D keďže ta teplota je taká aká je
@andyka105 ja si ich tiež stále mýlim 😂
@kristinkaris
@katariiinkaa
@kristinkaris na pohotovosť je to asi zbytočné, ak nemáš bolesti. Možno sa len hormóny splašili alebo sa spúšťa menzes.
@bambulka711 😁 nevadí 😁… nešla som nakoniec a bude ako bude ☺️☺️
@kristinkaris pozri bud sa rozbieha MS a to je fajn lebo MS je dalsia nova sanca, alebo mas ovu, to znamena ze by som sa s muzom intenzivne snazila, v tom najelpsom pripade si tehu a to by bolo uplne super. Ono vzdy sa hovori ze ked je to nejake jemne spinenie popripade trocha krvy tak sa to stat mozme sme len ludia nie roboty. Pokial nemas bolesti a masivne nekrvacas tak by to malo byt ok… ak by sa to opakovalo dalsi cyklus mozno by som riesila s doktorom.
@kristinkaris no vidíš, supeeeeer 🙂
@bambulka711 anoo☺️☺️
@kristinkaris skvele 😍 tak sup sup nech sa zadari 😊
@andyka105 tak ale tu vzniká trojfázová krivka ✊✊✊
@bambulka711 hmmm nejako sa tomu nechcem este oddat…. Uvidime za par dni ci dojde MS
@kristinkaris no vidiiiš tak si sa dočkala konečne 😍 držím palce!
@andyka105 fuhaa, toto vyzerá naozaj dobre 🙏
@andyka105 no veď áno, ja už tiež netestujem, kým nemešká...

@andyka105 môže to byť aj blížiaca ovu ale netuším bojím sa či to nebude ta cysta ale to by som mala si aj bolesti či ?