Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katariiinkaa tak mne to vstavani enerobi problem u mna skor to ze vzdy tie teploty su pekne vysoke a potom mam falosne nadeje ze to konecne vyslo. Takto nebudem nic vediet a len cakat na Ms
@andyka105 to ma mrzí. Ja som 9dpo a skúšala som ráno test, ale stále sa drží gonasi. Tak skúsim zase v piatok testovať, ak MS nepríde.
@andyka105 no ten graf máš ozaj pekný, keby tak neprišla 🥹alw keď na 12dpo negatívny tak tiež by som už neverila.
Presneee len potom tŕpnuť čo tam pípne. Vravím si že ozaj trosku oddychu nezaškodí. Ale tento mesiac mám divný, ovu som necítila (vždy ma boli brucho dosť) prišla až na 18dc predtým 15-16. A mám pocit že ovu bolesti som mala až včera 😂 slebo neviem či som prechoadla alebo čo.
@katariiinkaa
@majoralka Ty máš tiež krásny graf. Ale už sa mi osvedčilo keď je ukážkový nič z toho nieje 😂
@zanzilady súhlasím s tebou, ja od kedy nemeriam, tak spím ako zarezaná 🙂
@bambulka711 presne tak a nejak ma to stresuje, lebo graf pekny a prt z toho 🙈 tak preto som si povedala, tento cyklus domeriam, umyjem a odložím teplomer a nechcem ho uz vidieť 😁
A s drahým je to uz Ok? ak sa smiem spytat 😇
@majoralka ja nemeriam už pár cyklov a dosť som sa upokojila. Netŕpnem, neodpočítavam dni do testovania. A pri gonasi nemá zmysel ani, lebo ja mám LF 11-12 dní a toľko sa mi aj gonasi drží. No a s drahým spolu síce nie sme, ale "dohoda" platí a snažíme sa. Už je zmierený aj s CAR. Myslím, že to najhoršie medzi nami už máme za sebou a čas a bábätko ukážu 🙂 ďakujem za opýtanie
@zanzilady hej ved presne…… akoze nieco sa mi na teste zda ale tomu ja neverim kym to neni zretelna ciarka…. I ked este som rozmyslala ze 15dc som mala pozitivny ovu test tak mozno 17dc bola ovu a dnes som len 11dpo 🤷♀️ ale to uz je take ze velmi tuzim po tom aby to vyslo 😂🤦♀️ uz som vysynuta uplne 😂
@andyka105 tak budeme v piatok/sobotu testovať spolu, ja čakám vtedy MS tiež. Ale už ma bolia prsia a cítim tlaky, takže si myslím, že možno aj nebude treba 🙂 chlap už automaticky sa pýta, že kedy to vychádza v júni a júli 😂
@zanzilady popravde si nesmyslim ze je to ozaj ciarka.
@bambulka711 ono mne by mala dost dnes max zajtra. Ostatne mesiace mi uz 12dpo klesla teplota teraz zatial stale nic. Ono stale pocitam aj s variantou ze ovu bola az 17dc. Ale zas druhy mesiac berem vitex a teda neviem vobec co to robi s hormonmy takze. Uz sa len necham prekvapit 🤷♀️😊
@andyka105 mne teplota klesá až po MS, takže u mňa ani to nie je ukazovateľ 😂 ale keďže pomerne presne viem, kedy bola ovulácia, tak sa mi dobre počíta.
@bambulka711 tak to ano…. No tento cyklus mam uplne divny…. To ze este ani brucho ma nejako extra neboli tak ja neviem. 🤷♀️
@andyka105 veď uvidíš, ešte nič nie je stratené. Ja som akurát začala špiniť, tak som už jasná a čakám MS.
Baby mne dnes teplota klesla takze ratam ze sa mi rozbehne MS
@andyka105 to je mi ľúto :( ja som spravila dnes po troch dňoch test, či sa ešte gonasi drží a vyzerá, že áno. Som 11 dpo, takže zajtra alebo pozajtra by mala MS prísť.

@andyka105 @zanzilady úplne mi z duše hovoríte 😂 tiež som nad tým uvažovala že po ovu odmeriam len pár dní nech sa potvrdí že prebehla a odložím teplomer. Keď meriam každý deň tak mám oveľa menej pokojný spánok ako bez toho a samozrejme po ovu každé ráno "trpnem" čo za hodnota sa tam zas zobrazí.