icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katariiinkaa
28. máj 2024

@andyka105 @zanzilady úplne mi z duše hovoríte 😂 tiež som nad tým uvažovala že po ovu odmeriam len pár dní nech sa potvrdí že prebehla a odložím teplomer. Keď meriam každý deň tak mám oveľa menej pokojný spánok ako bez toho a samozrejme po ovu každé ráno "trpnem" čo za hodnota sa tam zas zobrazí.

andyka105
28. máj 2024

@katariiinkaa tak mne to vstavani enerobi problem u mna skor to ze vzdy tie teploty su pekne vysoke a potom mam falosne nadeje ze to konecne vyslo. Takto nebudem nic vediet a len cakat na Ms

bambulka711
28. máj 2024

@andyka105 to ma mrzí. Ja som 9dpo a skúšala som ráno test, ale stále sa drží gonasi. Tak skúsim zase v piatok testovať, ak MS nepríde.

majoralka
28. máj 2024

Ahojte, tak ja sa ozývam po dlhšej dobe 🙃😁 som si dala pauzu od MK 🙈

zanzilady
28. máj 2024

@andyka105 no ten graf máš ozaj pekný, keby tak neprišla 🥹alw keď na 12dpo negatívny tak tiež by som už neverila.

Presneee len potom tŕpnuť čo tam pípne. Vravím si že ozaj trosku oddychu nezaškodí. Ale tento mesiac mám divný, ovu som necítila (vždy ma boli brucho dosť) prišla až na 18dc predtým 15-16. A mám pocit že ovu bolesti som mala až včera 😂 slebo neviem či som prechoadla alebo čo.
@katariiinkaa

@majoralka Ty máš tiež krásny graf. Ale už sa mi osvedčilo keď je ukážkový nič z toho nieje 😂

majoralka
28. máj 2024

@zanzilady vies co, ja ci mam ukážkový ci neukazkovy, tak nic ani z jedného 😁 ale meriam asi naposledy, nechce sa mi uz akosi 🙈😁

majoralka
28. máj 2024

@zanzilady a kam idete motorkovat? My by sme chceli ist s dcérkou na Mallorcu, tam kde sme s drahým boli 10 rokov dozadu, a s malou teraz vlastne 1x letecky aj k moru 😊

zanzilady
28. máj 2024

@majoralka chystáme sa do chorvatska cez Slovinsko tam si urobiť zastávky a tak, v podstate taký roadtrip. Nooo treba niekedy oddych od merania 🥹

bambulka711
28. máj 2024

@zanzilady súhlasím s tebou, ja od kedy nemeriam, tak spím ako zarezaná 🙂

majoralka
28. máj 2024

@bambulka711 presne tak a nejak ma to stresuje, lebo graf pekny a prt z toho 🙈 tak preto som si povedala, tento cyklus domeriam, umyjem a odložím teplomer a nechcem ho uz vidieť 😁
A s drahým je to uz Ok? ak sa smiem spytat 😇

bambulka711
28. máj 2024

@majoralka ja nemeriam už pár cyklov a dosť som sa upokojila. Netŕpnem, neodpočítavam dni do testovania. A pri gonasi nemá zmysel ani, lebo ja mám LF 11-12 dní a toľko sa mi aj gonasi drží. No a s drahým spolu síce nie sme, ale "dohoda" platí a snažíme sa. Už je zmierený aj s CAR. Myslím, že to najhoršie medzi nami už máme za sebou a čas a bábätko ukážu 🙂 ďakujem za opýtanie

andyka105
29. máj 2024

Ahojte baby, tak MS nikde a test biely. 🤷‍♀️ ja tomu uz nechapem…. Naozaj ani na graf sa neda spolahnut. No co uz. Dalsi mesiac uvidime 😢

zanzilady
29. máj 2024

@andyka105 no skodaaaa, a ten graf stále ako pekne vyzerá :/

andyka105
29. máj 2024

@zanzilady hej ved presne…… akoze nieco sa mi na teste zda ale tomu ja neverim kym to neni zretelna ciarka…. I ked este som rozmyslala ze 15dc som mala pozitivny ovu test tak mozno 17dc bola ovu a dnes som len 11dpo 🤷‍♀️ ale to uz je take ze velmi tuzim po tom aby to vyslo 😂🤦‍♀️ uz som vysynuta uplne 😂

zanzilady
29. máj 2024

@andyka105 no kým tu fitku nezväčšil tak sa zdá aj mne. Možno by som skúsila plastový mamatest, tie majú viac farbiva 🙂 a kľudne môže byt že ovu bola neskôr. Aj keď podľa teploty by to sedelo na 15dc 🙂 skús iný test ešte určite.

andyka105
29. máj 2024

@zanzilady tak uvidime ak my do soboty nedojde Ms tak sobotu testnem. 🤷‍♀️

andyka105
29. máj 2024

Baby nejako je to tam viac vidno…… duchuje az takto moc Livsane?

zanzilady
29. máj 2024

@andyka105 no tu to teda vidím 😅ale nieje to šedé ? Mne urobil tiež kanalik alebo čo to bolo, ale teda bolo to menej viditeľne ako na tvojom, tu na fotke možno áno neuvidia

andyka105
29. máj 2024

@zanzilady neviem, niesom si ista ci je to sede alebo ruzove. Ale kanalik neni len tenka ciarka? Lebo toto vidno pekne ohranicene z kazdej strany 🤷‍♀️

dracik07
29. máj 2024

@andyka105 mne livsane nerobili ani duchov, tak silno držím palce. Máš len tento či aj iný test?

andyka105
29. máj 2024

@dracik07 len tento uvidime v ak do soboty nedojde MS tak spravim dalsi 🤷‍♀️

zanzilady
29. máj 2024

@andyka105 no ja som toez ribila livsane že je super spoľahlivý a ukazal toto. A clearblue s + úplne biely aj slunicko úplne biele. Dokonca aj Dr max mi spravil fakt pekného ducha a nič z toho.

zanzilady
29. máj 2024

@andyka105 ale držím palceeee aby to bolo u teba lepšie ako bolo u mna 🙂

bambulka711
29. máj 2024

@andyka105 tak budeme v piatok/sobotu testovať spolu, ja čakám vtedy MS tiež. Ale už ma bolia prsia a cítim tlaky, takže si myslím, že možno aj nebude treba 🙂 chlap už automaticky sa pýta, že kedy to vychádza v júni a júli 😂

andyka105
29. máj 2024

@zanzilady popravde si nesmyslim ze je to ozaj ciarka.
@bambulka711 ono mne by mala dost dnes max zajtra. Ostatne mesiace mi uz 12dpo klesla teplota teraz zatial stale nic. Ono stale pocitam aj s variantou ze ovu bola az 17dc. Ale zas druhy mesiac berem vitex a teda neviem vobec co to robi s hormonmy takze. Uz sa len necham prekvapit 🤷‍♀️😊

bambulka711
29. máj 2024

@andyka105 mne teplota klesá až po MS, takže u mňa ani to nie je ukazovateľ 😂 ale keďže pomerne presne viem, kedy bola ovulácia, tak sa mi dobre počíta.

andyka105
29. máj 2024

@bambulka711 tak to ano…. No tento cyklus mam uplne divny…. To ze este ani brucho ma nejako extra neboli tak ja neviem. 🤷‍♀️

bambulka711
29. máj 2024

@andyka105 veď uvidíš, ešte nič nie je stratené. Ja som akurát začala špiniť, tak som už jasná a čakám MS.

andyka105
30. máj 2024

Baby mne dnes teplota klesla takze ratam ze sa mi rozbehne MS

bambulka711
30. máj 2024

@andyka105 to je mi ľúto :( ja som spravila dnes po troch dňoch test, či sa ešte gonasi drží a vyzerá, že áno. Som 11 dpo, takže zajtra alebo pozajtra by mala MS prísť.