icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

paskolinka
17. jún 2014

@sonicka777 vyzera 😉 ale uz sme sa tu zhodli, ze na krase grafu pramalo zalezi. dolezite je, aby neprisla ms a testik aby bol pozitivny 😉

sonicka777
17. jún 2014

@paskolinka ďakujem,lebo ja som fakt potom v šoku...: 😀 ,ale budem musieť zopakovať testík ešte jeden...a dúfam,že mrcha nepríde... 😠

paskolinka
17. jún 2014

@sonicka777 a dnes si nerobila test? z ranneho mocu by mozno bola lepsia ciarka 🙂 prip. daj foto toho vcerajsieho, my duchov radi hladame 😀

zuzulienocka77
17. jún 2014

@sonicka777 graf vyzerá veľmi pekne, aj teplota je vysoko. Veru veru, chceme vidieť test, to my veľmi rady 😀

sonicka777
17. jún 2014

@paskolinka dnes som si ešte nerobila,lebo včera sa mi minula zásoba testíkov.. 😲 takže dnes pôjdem kúpiť a budem musieť testnúť zajtra ráno...až to dovtedy vydržím 🙂

paskolinka
17. jún 2014

@sonicka777 potom daj foto 😉 a mas nejake priznaky okrem teploty?

sonicka777
17. jún 2014

@zuzulienocka77 no ja len dúfam,že to nebol len včera blbý test ,ale tak aj manžel mi potvrdil,že tam slabučko vidno aj druhú ..ešte len včera bol tuším 11 dní od ovu a jeden deň pred ms,tak možno preto bolo ledva vidieť čiarku...tak snaď už dnes nedostanem ms 🙂

rybkaa
autor
17. jún 2014

@mawiya stačí, že budeš ležať, vtedy ho nebude bolieť nič, ak by ho furt bolela riť, tak mu po nej daj prakerom a bude 😀

rybkaa
autor
17. jún 2014

@adamnela veru veru, inofolic zrejme zabral, aj mne na začiatku pekne ustálil teploty a potom presunul ovu na ďalší cyklus, takže teraz ešte vydrž a budúci mesiac ti príde pekne na polčas ako nám 🙂 teda ak už nebude dovtedy tehu 😀

rybkaa
autor
17. jún 2014

@sonicka777 pekný graf s tehotenským výskokom ako to tu my voláme 😀 foto testíku nemáš? rady hľadáme duchov 😀 ale vyzerá to veľmi nádejne, teplota sa ti drží pekne hore 🙂 a urob test ráno, vtedy je v moči viac hcg ako večer, držím palce 🙂

paskolinka
17. jún 2014

@mawiya vsak muzska rit pri IP az tolkeho vyuzitia nema, keby ho priam aj bolela 😀

rybkaa
autor
17. jún 2014

@sonicka777 a odporúčam kúpiť testy dr. max, ak máš možnosť, tie pekne ukazujú už pred meškaním ms 🙂

mawiya
17. jún 2014

@rybkaa @paskolinka ale tak baby viete, riť neriť, keď chlapa čosi bolí, tak to hádam aj umiera. Aj včera keď mu dali podpísať informovaný súhlas, že mu môžu pichnúť injekciu tak som mu to preložila, že teda prečo vlastne, že napríklad keby zomrel, tak aby mali oni čisté ruky 🙂 tak sa asi trikrát opýtal doktorky, či už niekto teda zomrel po tej injekcii. sme ho s doktorkou uistili, že on bude určite prvý. 😀

rybkaa
autor
17. jún 2014

@mawiya 😀 😀 😀 😀 😀 sa usíkam z neho 😀 u vás musí byť doma riadne veselo 😀

mawiya
17. jún 2014

@rybkaa ta hej 😀 už mi práve volal, že má kriminálne myšlienky. a ja že to sú akie. a on, že napíše šéfovi, že má horúčku a bude doma aj zajtra. jaj môj malý kriminálnik :-P

adamnela
17. jún 2014

@vejula nie nerobim ovu testy, lebo by som na nich minula majland,tak kaslem na to 🙂
@sonicka777 no vyzera grafik velmi velmi dobre a netrpezlivo cakame na zajtrajsi ranny testik 🙂 Drzim palce 🙂
@zuzulienocka77 dakujem 🙂
@rybkaa no nemozem chciet hned zazrak po par dnoch uzivania...Este budem musiet aspon jednu krabicku objednat a potom sa uvidi 🙂

adamnela
17. jún 2014

@mawiya podareny je ten Tvoj chlop 😀 😀 😀

sonicka777
17. jún 2014

@rybkaa no tak vyskúšam dnes.. 🙂

sonicka777
17. jún 2014

@adamnela ďakujem 🙂 ja som už tiež veľmi zvedavá ako to dopadne.. 😉

mawiya
17. jún 2014

@sonicka777 akie sme nervoznie z teba

jaja9891
17. jún 2014

@mawiya pekne si to vsetko popisala o chlapoch... asi je to len kriza a vycerpanie u oboch,ja sa hnevam sama na seba,ze mu to davam vyzrat a niekedy ozaj kruto,ale uz ho poznam dost dlho a neoklame ma tym jeho mlcanim,nezaujmom a pod.,viem aky vie byt a kedy je zle...hoci on si to nemysli,mam ho precitaneho 🙂 inak mm menil lekara a siel na preventivku,na tetanovku a zaroven na infuziu,lebo ho bolia krize,na stavbe maka,je vysoky,chapem,ale tak mi bolo smiesne z neho,aky vylakany tam siel,normalne ti chlapi sa boja lekarov a ihiel,este cez dvere som pocula ako si z neho sestricka utahovala,ze ci sa boji 😀 inak ty mas paradne Himalaje
@adamnela dakujem,uz je to dnes lepsie,asi sme obaja potrebovali vybuchnut a musime ist dalej,stratit ho nechcem,len ho musim nejako nakopnut do zivota 😅 inak mas krasne vyrovnane teploty,parada,tak ovu snad pocka na mm 🙂 aby ste to vystihli
@janderka my si uzivame jeden druheho,nie je to len o snazeni,kedze mm robi mimo domu a tazko si snazenie nejako planovat,akurat tento mesiac mu to vyslo tak,ze je doma a takto to dopadlo,ale vecer sa ospravedlnil a vynahradil mi to 🙂 no a dokonca som zistila,ze ma trosku stres zo sexiku a vela nad tym premysla,aby nezlyhal a potom radsej cuvne... ked mi to vcera konecne prezradil,myslela som,ze ho asi prizabijem 😀 (v dobrom),podla mna mal z toho traumu,ze zlyha a nepojde mu to,akoby chcel... no vravela som mu,ze to spolu zvladneme,ze mi to mal povedat,ale bal sa,ze sa nahnevam... och ta muzska logika 😀 kolko trapenia som si mohla usetrit
@afra no s tymi vyletmi si to vystihla, rozpravali sme sa,pozri o com,pisala som tu vyssie janderke... kto by to tusil,ze takto muzi zmyslaju,ze by som sa na neho hnevala,tak som sa na neho hnevala,ale pre jeho pristup... vecer sme si vychutnali a snad to bude uz ok, dakujem za povzbudenie vcera,dobre mi to padlo 🙂
@rybkaa noze stupaj hore a dokresli ciarku na tehu test 😉

zuzulienocka77
17. jún 2014

@jaja9891 som rada, že je kríza zažehnaná. Vidíš, nakoniec to bolo pre niečo aj dobré 😉 . Už cítiť väčší optimizmus, teším sa z teba 🙂

zuzulienocka77
17. jún 2014

Ozi našla som môk víťazný graf z pred vyše 2 rokov 🙂 🙂 . NIE JE AKTUÁLNY!!!! Aj keď by som si to veľmi priala 😉
http://www.fertilityfriend.com/home/35c92b

mawiya
17. jún 2014

@jaja9891 juj tak sa dobre čítajú tvoje riadky - vidím, že si písala s úsmevom. a hej chlapi sa boja ihiel. môj mladší v piatok odpadol, keď som mu išla prepichnúť ihlou pluzgier na nožičke. tak ho tam má stále. 🙂

jaja9891
17. jún 2014

@zuzulienocka77
@mawiya och chudacik,az tak sa boji?juuuj... snad to zvladne aj s pluzgierikom
no veru,uz som spokojnejsia,lebo vcera ma fakt strasne vytocilo vsetko,ale to tak byva u nas,ze najprv sa pohadame, a potom z neho vylezie pravda von... to su chlapi teda

jaja9891
17. jún 2014

http://www.fertilityfriend.com/home/jaja
moj graf,nedalo mi nezmerat dnes,ovu asi bola,pockame na potvrdenie... ale chcem sa vas spytat,stalo sa vam,ze pri ovu citite aj nevolnost?ja uz 3 dni po obede,alebo vecer z nicoho nic citim nevolnost,dnes som nejaka nafuknuta a podbrusko ma boli... cudne...
pekny den

zuzulienocka77
17. jún 2014

@jaja9891 no ešte ste sa aj trafili, no fajne, už len aby to na zeleno skončilo!!!!! S tými nevolnosťami ti nepomôžem, ja keby som nemerala + hlien, tak neviem, že mám ovu. Nemám absolútne žiadne bolesti, ani pichanie, niiiič. Ale ostatné baby poradia 🙂

paskolinka
17. jún 2014

@jaja9891 no ja vselico som mala pocas ovu, ale nevolnost nie... ja vacsinou citim vajecniky (ale nie je to vyslovene bolest), mavam nafuknute brucho a prip. chodim castejsie cikat. ale zle mi nebyva...

rybkaa
autor
17. jún 2014

@jaja9891 tak ste nakoniec aj ovu vystihli 🙂 som rada, že ste sa udobrili a vysvetlili si veci, tak to má byť 🙂 nafúknuté brucho pri ovu je bežné, nevoľnosti som zatiaľ nemala, tak neviem

sonicka777
17. jún 2014

@paskolinka no od ovulacie ma boli podbrusko,spinila som a uz asi styri dni ma bolia prsia akoby palili a zacala som byt viacej hladna a pali ma zaha casto,no a uz dva dni ma bolia krize dolu..taky PMS som este nemala.🙂