icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ersp
11. jún 2024

@bambulka711 nemusia, ale klinika kde pojdem sa specializuje na vsetky druhy son, teda ta zobrazovacia technika je top 🙂

bambulka711
11. jún 2024

@ersp aha, no vymyslia aj čerta-diabla 🙈 držím palce, hádam budeš rovnako úspešná ako ja. Človek na to IUI ide taký spokojnejší, že snáď sme obaja v poriadku a trošku to tým spermiám uľahčíme.

ersp
11. jún 2024

@bambulka711 ako ja som na tej sono klinike bola aj ked som cakala syna na tom rozsirenom ultrazvuku a to fakt proti gyn bolo 100 a 1 🙂 verim ze budeme aj my uspesny a dalsi cyklus sa "vidime" na iui 🙂

bambulka711
11. jún 2024

@ersp ja keď ostanem tehotná, tak určite chcem zmeniť gynekológa, lebo robí dosť povrchne a tehotné ženy sa na neho vo veľkom sťažujú.

ersp
11. jún 2024

@bambulka711 to hej, ja urcite budem chciet specializovane sono v kazdom trimestri nech to stoji co to stoji 🙂

bambulka711
11. jún 2024

@ersp keď sa tam prebojujeme, tak určite aj my. Ja automaticky nastupujem na rizikové, to mi už bolo oznámené lekárom, takže nič nezanedbáme.

ersp
11. jún 2024

@bambulka711 ja som na HO, ale pri prvom som bola na rizikovom, tak uvidime ked sa tam dopracujeme 😀

bambulka711
11. jún 2024

@ersp ja idem automaticky vraj, lebo mám nad 35 rokov. Ale tiež to budem riešiť formou HO a budem chodiť možno 2x na doobedie do firmy iba.

ersp
11. jún 2024

@bambulka711 uprimne pre mna to cakanie doma bolo horsie jak v praci 😀😀😀 v siedmom mesiaci som este kvoli hypoteke sa cratila do prace ale to som len sedela za kasou 😀😀😀

kristinkaris
11. jún 2024

Baby vám dávajú výsledky z krvi v care?

bambulka711
11. jún 2024

@ersp veď určite, že je to horšie, ale ja mám dosť stresujúcu prácu a ešte aj 2.5 hodiny denne strávim cestovaním, tak mi dobre padne, že sa nebudem musieť tak často pechoriť do práce.
@kristinkaris áno, ale ja si ich aj pýtam, keby náhodou. V podstate ma to naposledy zachránilo pred zbytočným IUI 🙈

ersp
11. jún 2024

@kristinkaris mne len anomalie zapisali do lekarskej spravy 🙂

ersp
11. jún 2024

@bambulka711 to urcite ano, u mna vyhoda ziadne cestovanie, len sa donutit vstat z postele a premiestnit o izbu dalej 😀😀

andyka105
11. jún 2024

@bambulka711 @ersp ja som tiez bola na PN v podstate na rizikkovom a opat bude ked sa to podari. Baby dufam sa dockame vsetkych uz o mesiac tych nestastnych dvoch ciarok. Ja uz testujem ovu predpokladam ze do piatka prebehne ovu tak drzte palce

bambulka711
11. jún 2024

@andyka105 ja som dnes tiež 13DC, ale ovu očakávam až v piatok. Skôr dúfam, že bude až cez víkend, aby sme sa posnažili. Ale tak, skúsime zajtra na obed a potom v sobotu na obed, možno motyka vystrelí 🙂

nikol114
12. jún 2024

Dobre ráno , tak čakala som dnes pád ale teplota je rovnaká ako včera , teraz rozmýšľam fáza po ovulácii by mala byt rovnaká však ? Mne sa videlo že ju mávam 13dni ale aj minuly cyklus sa to natiahla na 15 dni tak ja už som z toho jeleň 😀 rozmýšľam že ovulacia mohla byt iný deň , čo myslite ?

nikol114
12. jún 2024
kristinkaris
12. jún 2024

@nikol114 skus test :D

nikol114
12. jún 2024

@kristinkaris neskusim mám iba tie top testy čo sú slabé 😀 ale teraz som si všimla že aj minuly cyklus tak bolo čiže na 16ty deň bude ms teda zajtra klesne teplota a ms dorazí 😀

kristinkaris
12. jún 2024

@nikol114 nuž tak len treba počkať :D

bessdonna
12. jún 2024

baby podla coho si vyhodnocujete grafy?ja len zacinam a este sa v tom nevyznam.fertility friend aj vyhodnocuje?mam pocit,ze sa to nikdy nenaucim.a este ten hlien,no hruza des,mam ho malo a natahuje sa tak 2mm.mam 38rokov,2deticky.

bambulka711
12. jún 2024

@nikol114 ovuláciu máš zrejme vyznačenú dobre. Mne sa LF pohybuje medzi 10-13 dní, tiež ju nemám ako hodinky. Ale hlavne, či máš ovuláciu v piatok 00.05 alebo 23.55, v oboch prípadoch ti ju napríklad vyznačí na piatok, aj keď je tam skoro 24 hodín rozdiel. A nie sme stroje 🙂

bambulka711
12. jún 2024

@bessdonna ahoj, to sú skôr skúsenosti, ale všeobecne platí, že ovulácia prebieha v posledný deň nízkych teplôt a keď ti teplota vyskočí, už je po nej. Samozrejme, nie je to úplne pravidlo. Hlien býva väčšinou pred ovuláciou, ale ja ho nemávam zreteľný, takže ho do grafov nedávam. FF ma viacero metód, ktorými to vyhodnocuje a super je, že sa aj učí.

bessdonna
12. jún 2024

@bambulka711 dakujem za vysvetlenie,konecne sa mi to podarilo stiahnut a zacala som aj znacit merania.mozes mi prosim ta poradit este v tom,ze po ovulacii az do prichodu ms sa ma drzat bt vysoko,alebo ma postupne klesat,potom pride ms?

bambulka711
12. jún 2024

@bessdonna toto má každá žena inak. Ja napríklad mám ovuláciu, po nej mi väčšinou postupne stúpa teplota 3-4 dni a potom sa až do MS drží vysoko a klesá v čase MS. Väčšine žien klesne prudko deň pred MS. Najlepšie, ak sem pridáš potom graf, to sa lepšie vysvetľuje 🙂

bessdonna
12. jún 2024

@bambulka711 dakujem,si mila,urcite dam potom🙂bolo by prilis lahke kebyze sa da tehu predpokladat len z toho,ze sa bt drzi hore 😂

bambulka711
12. jún 2024

@bessdonna veru, ja mávam viac menej ukážkové grafy a nič z toho 😂

bessdonna
12. jún 2024

@bambulka711 nechapem z akeho dovodu sa to vobec deje.ja zase budem brat za radom asi vsetky vitaminy ako minule a cvicit na panvove dno a modlit sa.

bambulka711
12. jún 2024

@bessdonna mne dnes prišiel posledný výsledok z reproimunologie a našťastie sme všetky známe problémy dostali pod kontrolu a budúci mesiac už nás čaká umelé. Ale akurát čakám do nedele ovuláciu, tak ešte poslednýkrát prirodzene.

bessdonna
13. jún 2024

@bambulka711 moc ti drzim palce ❤️