icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

nikol114
13. jún 2024

@bambulka711 Samozrejme , som rada že vôbec bola 😀
Dnes teplota trosku sklesla tak uvidím keď dnes nepríde MS tak ráno si spravím ten top test.
Graf dnes je takto

bambulka711
13. jún 2024

@nikol114 držím palce, aby neprišla 🙂

bambulka711
13. jún 2024

@bessdonna ďakujem, aj ja tebe 😊

ersp
13. jún 2024

@bambulka711 tak u nas zmena, kramy doslinuz dnes takze vajcovody budu skornuz v stredu 😀 takze mozno budeme iui mat (ak bude dobry vysledok) +/- rovnako 🙂

andyka105
13. jún 2024

@ersp drzim palce 🤞

bambulka711
13. jún 2024

@ersp no, ja ešte len čakám ovuláciu, v pondelok mal folikul 14 mm a keďže tento mesiac nechodím na folikulometriu, iba pred hyfosy, čo spravili meranie, tak to iba odhadujem na víkend. Takže nejaké 2 týždne +- ťa predbehnem 😊

ersp
13. jún 2024

@bambulka711 heh tak budem aspon vediet co ma caka 😀😀

ersp
13. jún 2024

@andyka105 dakujem 🙂

katariiinkaa
13. jún 2024

Ahojtee, tu sa deju veľké veci ako vidím 😍 @ersp @bambulka711 veľmi vam držím palce nech IUI vyjde 🙏 ja som dnes 18dc a vyzerá to že konečne sa blížime k pozitívnemu ovu testu 🙏 predpokladám že možno dnes večer, pripadne zajtra by mohol byt teoreticky už pozitívny.

bambulka711
13. jún 2024

@ersp no jedine, že by si chcela ísť už v tomto cykle, to predbehneš ty mňa. Ale vraj IUI je podobné, ako to hyfosy, len teda snáď menej nepríjemné 🙈

bambulka711
13. jún 2024

@katariiinkaa veru, ja všetky testy ok, takže ak tento mesiac motyka náhodou nevystrelí, tak ideme 😊 a veru, už sa spozitívnieva. Ja 15DC, akurát čakám, kým trochu test vyschne, ale veru, pozitívny ešte nebude ani náhodou. Čo mi, úprimne, aj vyhovuje, len nech si počká na sobotu 💪💪💪

ersp
13. jún 2024

@bambulka711 ozaj tebe pred hyfocy ci hycofy ci jak sa to pise kazal pit vela vody? Ja tam idem na 10tu a ze mam vypit 1,5l vody 😀 ale pri mojom mechure a cestovaniu 1,5 hodiny to znamena navstevu kazdej benzinky 😀😀😀

bambulka711
13. jún 2024

@ersp vôbec nie, ja som išla na 10-tu. Ráno som vypila asi 4 deci vody a kávu, o cca 8-mej som išla normálne na malú a o 9.40 som išla už dnu do ordinácie. Takže 2 hodinky som možno nebola na WC a úplne normálny pitný režim som mala.

katariiinkaa
13. jún 2024

@bambulka711 vidis nakoniec ešte aj ovulka príde tak aby ste to stihli pekne načasovať s mužom 😉

Moj terajší ovu test, vyzerá že už ho mozem pokladať asi aj za pozitívny. Už len dúfať že ovulka pekne prebehne. Boze ani nepamätám kedy som mala naposledy pozitívny ovu test takto skoro 🙏

kristinkaris
13. jún 2024

@katariiinkaa noo to vyzerá nádejne 🍀

ersp
13. jún 2024

@bambulka711 ako mne napisali ze na wc mozem ale ze co najviac vypit aby sa co najviac zlepsila viditelnost usg 🙂

bambulka711
13. jún 2024

@katariiinkaa jooj, tak to už áno, dnes si spravte pekný večer a zajtra tiež 🙂 držíiiiiim silno palce.
A veru, ja sa tiež teším, že ešte nie je pozitívny veru. Asi prvýkrát sa teším, že sa ovu posunie snáď na sobotu. Ale aj keby nie, dobre bude.

bambulka711
13. jún 2024

@ersp tak ja iba viem, že nemáš mať prázdny mechúr, ale keby vypijem 1.5 litra vody, tak by som sa im pocikala na tom kresle 😂 u mňa ešte hovorila nejakej medičke, že krásne vidno, tak neviem 🤷

ersp
13. jún 2024

@bambulka711 ja tiez a aj cestou 🙂 skusim tak max liter vypit aby som sa fakt tam nepototo 😀😀

bambulka711
13. jún 2024

@ersp podľa mňa sa ráno normálne napi a po ceste po troške. Ja by som to nejak neznasilnovala, lebo pri tom musíš byť uvoľnená, aby to zbytočné nebolelo. A vidíš, ja som vypila možno pol litra a krásne videli, nemaj obavy 🙂

ersp
13. jún 2024

@bambulka711 dakujem 🙂

andyka105
13. jún 2024

@katariiinkaa jeeej no krasa, sup sa dneska posnazit 🤞 ja dnes 14dc a to som uz cakala ze dnes bude pozitivny test 🤔 divne. Ale dneska som uz nespozorovala hlien a krcok je dost vysoko tak neviem 🤷‍♀️ je to divne

katariiinkaa
13. jún 2024

@andyka105 nakoniec možno budeme ešte spolu odratávať 😉 u mna to už vyzerá na vrchol, väčšinou mávam pozitívny test cca 12-24 hodín, tak predpokladám že zajtra/pozajtra nastane ovulka

katariiinkaa
13. jún 2024

@kristinkaris Ďakujeem ❤️ bodaj by som tu o 2 týždne posielala znovu 2 krásne čiarky 🙏

andyka105
14. jún 2024

@katariiinkaa ja som este nerobila test ale dufam ze dneska uz bude tmavy. I ked vcera sme pre istotu poistili keby nahodou ale tak neviem.
Baby taka divna otazka ked robite ovulacne testy tak zalezi na “farbe” mocu. Teda pre vysvetlenie, minuly mesiac my vysiel pozitivny test ked som mala tak velmi tmavy moc. A teraz ked robim tie testy tak nemam ho uplne tmavy…. Chapete 🤦‍♀️😂 ze ci my prave kvoli tomu nevychadza test. 🤷‍♀️

katariiinkaa
14. jún 2024

@andyka105 ja väčšinou 2 hodiny predtým nepijem a úplne to stačí 🙂 ale pamätám si že raz som bola hrozne nedočkava a moč bol fakt skoro priesvitny, len úplne trošičku do žlta a aj tak vyšiel pekne pozitívny. Ja som tiež stále riešila že či nemusí byt úplne tmavý 😀 a takto náhodou som teda zistila že očividne nemusí

andyka105
14. jún 2024

@katariiinkaa hej hej to dodrziavam niekedy aj viac prave preto to riesim 😂🤦‍♀️ tak teda dakujem za skusenost uz to nebudem extra riesit 😂🤪

bambulka711
14. jún 2024

@andyka105 ja mám skúsenosť, že keď chce byť pozitívny, tak na farbe moču úplne nezávisí. Ale záleží aj, akú mávaš hladinu LH. Ak nejaké hraničné, že ledva ledva zachytíš, tak určite závisí aj na tom.

andyka105
14. jún 2024

@bambulka711 no to uplne presne neviem s ovulacnymi testami nemam az take velke skusenosti ale zda sa ze mi zacinaju tmavnut tak uvidim ako poobede a vecer 😊

nikol114
14. jún 2024

Ahojte , tak test som dnes zabudla spraviť ale čakala som pokles Dúfam že nebudem chorá lebo nejako ráno som sa cítila rozhorúčené avcera som premrzla v práci , ale graf je zatiaľ krásny 😀😀😀 dúfam že aj víťazný