Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 pisala som gyn a ze kludne sa mozme snazit, ale ja mam aktualne mega boleati este tak uvidime vecer 🙂 rovno som kukala spravy z car co sme tam pri prvej prehliadke mali ovulacii potvrdenu a pravy vajcovod co vlastne bol da sa povedat upchaty, tak mozno tam bol problem 🙂 teraz ide z laveho vajicko a lava strana je ok tak dufam 🙂 o tyzden dovolenka aspon nebudem mat cas uvazovat nad testami 😀
@ersp uvidíš, netreba to siliť. Pri 15 mm ovu zajtra aj tak nebude. Ak by si bola turbo rýchla, tak najskôr pozajtra, ale skôr si myslím, že cez víkend 🙂
@bambulka711 ja ratam na vikend 🙂 uvidime ci dnes ci zajtra nech niesu plavci stary 😀😀😀 a v pondelok ideme aj tak do car tam budem vediet ci ovu bola 🙂
@ersp presne, ono hlave prospieva, keď je človek v kľude. My sme sa včera tiež už nesnažili, ja som nechcela, že veď sme sa v pondelok a to musí stačiť. A keď nie, tak k mesiac...
@bambulka711 no v klude, u nas posledne tri dni boli tak narocne ze twn klud moc nieje..inak krvacala si po vysetreni aj ty?
@ersp myslím v kľude a tým, že musíme sa snažiť. Áno, dva dni cca som špinila. Aj ma upozornili, že môže zo mňa mierne tá tekutina ísť, ale to som nepostrehla.
@bambulka711 ja len krvacam a este stale bolest brucha, takze idem pospat kusok 😀
@ersp odpočívaj, tým, že ti to aj silou pretlačili, tak to bude bolieť zrejme dlhšie. A plus samozrejme aj tá tekutina do podráždila zrejme. Daj tomu deň-dva 🙂
@bambulka711 tiez si myslim ze to den dva bude bolestive 🙂
Ahojte dievčatá tak dnes som začala mat hnedý výtok hneď som utekala na gyndu , zobrali mi krv na ultrazvuku ešte nič neni vidno podľa digi testu som 2-3tyzden,
Zajtra budú výsledky z krvi tak drzte palce ❤️
@nikol114 držím palce, daj vedieť. Vraj je to bežné v začiatkoch, ale dobre, že si nič nepodcenila ✊✊✊
@bambulka711 ja som sa tak zľakla našťastie mám gynekológa len 200metrov od prace 😀😀😀😀
@ersp vyzerá to super! 😍 určite do večera ešte viac zosilnie
@ersp tento mesiac vás to asi riadne zaskočilo 😂
Ja hlásim 1dc 🥰
@bambulka711 velmi zaskocilo 😀😀😀
@ersp haha, niekto bude mať pekný večer, držím palce. Tuším budeme skoro rovnako odpočítavať 😂
@kristinkaris teraz neviem, či to gratulovať alebo byť sklamaná 🙈
@bambulka711 to veru ano 😀😀 ale vajecnik ma az boli kde ma prasknut folikul 😀 noo ty si 2dpo? Plus minus par dni, ak sa nepodari predsa pojdeme na iui spolu 😀😀😀
@ersp no, ja mám tak každú ovuláciu, že mám aj týždeň bolesti. A veru, aj to možno vyjde, ja mávam neskôr ovulku, väčšinou 17dc. Ale idem na Letrozol.
@bambulka711 ja standardne 40dc 😀😀😀 ale ak sa nepodari urcite na clostyl alebo nieco podobne aj ja pojdem
@ersp no uvidíme, ako to bude. Styk sme mali v pondelok večer a ovulka bola podľa mňa v utorok tesne po obede, takže načasované sme to hádam mali dobre. Určite to bolo do 36 hodin. Ale nejaká som skeptická, že by sa to takto "na poslednú chvíľku" podarilo.
@bambulka711 ja to mam eate viac natesno jak ty, neboj bude jak ma byt😉
@ersp nám pred chvíľkou bocian nad domom preletel 😂✊
@bambulka711 nam sa tu krutia par mesiacov a nic :D
@ersp tak asi musíte vranu vyzerať 😂

@hsjdudhdbd áno, aj mne to tak vychádza, že až ten 30DC bola