Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@paskolinka - tak ako si spomínala ako bruchalova riť 🙂
@mawiya ach jaj, dokelu aj s bruchalom 😀 mal by mu niekto na zadok este jednu ciaru namalovat, mozno by sa potom stastie otocilo
@zarzisia hehe, ďakujem za pochvalu 🙂 na základke som mala najradšej krasopis, potom sa to na gympli a výške už zvrtlo pri rýchlom písaní poznámok som driapala ako kocúr a teraz sa tak málo píše rukou, že si to užívam 🙂 Rada píšem rukou, nie na PC, len dnes sa to nejako vytláča, už aj deti budú len s tabletami do školy chodiť a pomaly ani nebudú vedieť, ako pero vyzerá 😕 A neterku pošli, doučíme, nacvičíme 🙂
@jaja9891 choď zajtra na sono a povedz im to, takto sa nič nerieši a považujú ťa za lenivú, potom ti dajú už viac pokoj, môžeš aj niečo porobiť, ale s mierou, nič ťažké, ale inak funguj normálne, nie si chorá, len tehotná 😀 či si to zaslúžia či nie, to ja posúdiť neviem, ale možno sa k tebe budú správať inak
@zarzisia no nikdy nevies,ktory pad je posledny 🙂 no ak dojde k operacii,tak verim,ze pomoze 🙂
@rybkaa ja sa snazim normalne fungovat,ale po obede si musim oddychnut,som unavena...vies ako,okna umyt,periny poprezliekat,vsetky pohare vo vitrinach poumyvat,neznasam tento zvyk z minulosti,mat milion vystavenych poharov 😀 a pod. a ty ako,napecene?vianocne darceky nakupene?
@jaja9891 poznám 😀 ja mám poháre len v jednej skrinke, ale tie sa aj používajú, také výstavné nearchivujem 😀 buchnem všetky do myčky a mám vybaveno 😀 ale inak doma jedna bomba akoby padla, ešte nemám nič napečené, zamiesim si len na medovníky cesto v nedeľu, lebo dnes chcem požahliť, kus poriadiť, som chcela aj okná, ale dáka pliaga ide na mňa, tak sa nejdem na oblok vytasiť, ešte počkajú týždeň a zajtra ideme na návštevu a cez víkend zabíjačka, tak nemám kedy napiecť, okrem toho budem len mandľový suchár robiť a burozónové gule a to je raz dva, to aj na týždeň stačím 🙂 darčeky poväčšine mám, už len drobnosti a je to 🙂
@bubu4125 No ja v tvojej faze som uz daaaavno na fertilityfriend.com a listujem si tehotenske grafy. 😀 Podla toho, co som tam videla, neexistuje univerzalny tehotensky graf, kde sa da jasne vidiet PRED 14DPO naisto, ci je zena tehotna alebo nie.
Ale obdivujem ta, ze nemas doma testy. Taku pevnu volu zatial nemam 🙂
Drzim zajtra rano palce, nech mas dve ciary. Alebo aspon ducha. Alebo aspon naznak naznaku ducha, nech to ma trochu napatia 🙂
@bosoriak tak snažím sa to neprehaňať... A keby mam doma testy,tak testujem každý deň... A takto si ich musím zadelit, lebo ani nebyvame v meste, takže lekáreň žiadna... Ja som si už pozerala grafy tu na MK, myslím, že sa to volá Víťazné grafy... Ale je to také iné, u každej je to iné...
Ďakujem, cítim sa všelijako, kríže bolia,prsia tiež... Čudné pocity v slabinach... Neskutočne som zvedavá na rannú teplotu... Ale že fest
@rybkaa ooo dalsia zabijacka a burizonove gule mnaaaaam 🙂 robis mi riadne chute...mne sa gule minuly rok pokazili,mali sme z nich lizatka 😀 tak stvrdli a to preto,lebo mama chcela upravit recept 😀 a rezy objednavame a aj tak zvacsa mi ideme na navstevy vyzierat 🙂 mne este treba medovniky a linecke a aj vanilkove rozky...a vianocnu vyzdobu...ostatne snad postaci tak provizorne 😉
@rybkaa Ja som v tejto nudnej faze http://www.fertilityfriend.com/home/4f0574 - ovulacia pride tak 21.-22. No uplna nuda, tak si to kratim pozeranim tunajsich grafov a tesim sa z kazdeho vyskoku, ako by bol moj 😀
@bubu4125 to vyzerá dobre ten tvoj graf. Inak aj ja som mala na 4DPO pokles už sme asi 4 s tym poklesom. A inak ako sa cítiš?
@bubu4125 kolko si dnes DPO?
@butterfly333 no dúfajme, že tie poklesy sú dobrým znamením...
Cítim sa tak na mrchu, žiadne veľké bolesti už teraz, ale cítim si podbrusko... Prsia tiež bolia,či svrbia alebo také niečo, taký čudný pocit... Ale nič iné...
A ty? Ako? Dnes 10-11DPO... A ty?

@mawiya nie,nemala som test doma... A však včera bol úplne bielucky... Dnes kúpim a keď tak skúsim zajtra