Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 tiež si ju poprosím 😂
@adka3321 škoda, že sa tu nedá dať haha smajlík pod príspevok 😂
Dievčatá budte v klude ja som rodila cisarskym, muz my na druhy den povedal, ze vobec nevyzeram ze my rezali brucho…. 🤦♀️😂
@andyka105 no, klasický názor, že nerodíš tradične, ako keby si ani nerodila... Čo na tom, že máš za sebou operáciu a rana sa bude hojiť 3 mesiace 🙈
@bambulka711 ako musim povedat ze ja som velmi chcela ist prirodzene no nakoniec maly musel akutne von. Ale asi som cakala ze ten cisarsky bude horsi…. Celkom fajn som to zvladla. Ale teda podla mna sa to ani z daleka neda porovnat s prirodzenym porodom kde si vsetko pretrpis.
@andyka105 neviem posúdiť ani jedno, to by nám možno povedali ženy, čo rodili oboma spôsobmi, čo bolo "jednoduchšie" pre ne. Neviem, či by som si vedela vybrať 🤷
@bambulka711 to asi nikto…. Ak sa mi podari dalsie tak sa budem snazit porodit prirodzene 😂 potom poviem 😂🤦♀️
@andyka105 dobre, aj keď dúfam, že ťa aspoň o deň predbehnem. Ach, už nech je okolo 14.7. 😂😂😂
@bambulka711 myslim ze predbehnes, naposledy som mala ovu 19dc nejako sa my to posuva. Zajtra zacinam s gynexom tak uvidime
@andyka105 jaaaaj, aká optimistka, že by sa nám prvé IUI hneď podarilo?
@andyka105 a aj mne sa posúva ovulka veľmi, z 14DC na 20DC. Ale teraz mám Letrozol a inositol, tak snáď sa to zlepší.
@bambulka711 ozaj tebe letrozol predpisal gyn alebo car? 🙂
@ersp gynekológ, do CAR som iba volala a nedali mi nič 🤷
@bambulka711 zaujimave 😀😀😀 no ja dufam ze duphaston mi ovulku nakopne s inofolicom, lebo mne car da nieco na ovu az ked uz pojdeme na iui asi a aj to len pri lavej ovulacii 😀
@ersp no veď to som sa ťa pýtala, že ako ťa majú stimulovať, keď sa to berie 3-7 DC 😂 ja budem v CAR pýtať utrogestan a fraxiparine.
@bambulka711 mne dr vravela ze ono je najmenej predpisat clostyl, ale nemoze ho dat viac ako 3 cykly, cize kym nepojdeme "na ostro" nevidi v tom vyznam...tak verim ze ptm uz to problem nebude 😀 fraxik z akehi dovodu ti treba?
@bambulka711 ale tak uvidim zajtra vecer alebo v piatok rano ci sa bude treba este dalsie snazenie 😀
@ersp ja mám anti-fosfatidyl etanolamín vysoký a beriem teda iba aspirín na to. Ale neposlali ma na hematku, tak sa budem pýtať, či mi nespravia kontrolný odber pred IUI.
A ako bude vedieť, ktorý cyklus ti ho má nasadiť? Veď to treba pred ovulkou brať 🙈😂
@bambulka711 jaaaj...noo este ma caka pct test a potom si myslim ze sa da clostyl a len sa modlit aby co najviac ovuliek bolo z lava 🙂
@ersp ja aj tak nechápem. Veď keď už budeš mať dominantný folikul, už je ti clostyl na nič, či on inak funguje ako Letrozol? Ale niekto tu písal, že zdravý vajcovod sa vie natiahnuť aj na opačnú stranu 🤷
@bambulka711 funguje napodobne, len dr v car nechce zbytocne zacinat uz s clostylom lebo sa neodporucam viac ako 2-3cykly uzivat...ja dufam ze ak niesom teraz tehotna tak pride dalsi cyklus ovulacia a najlepsie z lava zas a pojdeme po pct rovno na iui..mne gyn vravela ze viac ako 3 mesiace sa neodppruca bral a potom 3 mesiace pauza
@ersp no to áno. Mne tým, že sa to posúva stále, tak som nasadila.
@bambulka711 ved aj mne ked vezmem ze 1x ssme v car my boli vo februari..ked sme tam sli som verila ze v lete aj tehotna budem
@ersp no ja som už mala mať 3-mesacne dieťa 😂 ja som bola 1x hneď na začiatku januára a až teraz ideme na prvé IUI 😥 ale tak, my sme mali celkovo náročný polrok, tak teraz to už snáď vyjde. Sme si povedali, že skúsime 3-4x IUI, keďže nezistili zatiaľ iné problémy... Snáď to vyjde hneď na 1x.
@bambulka711 @ersp ja keď toto čítam čo všetko je za tým aby sa vôbec zadarilo, tak fakt klobúk dole pred vami obomi. Pevne verím že sa vám to hneď na prvý šup podarí za to obrovské odhodlanie čo máte ❤️
Žienky ako -od kedy uzivat pupalku?
@bambulka711 to verim, ja som mala v plane 3 deti s trojrocnym rozdielom...synator ma 4,5 r a druhe nic..ja uz mam chvilky proste sa na to vysrat a ist rovno na ivf, lebo uz tym ze maly je vacsi, jeho kamosi maju surodencov uz su aj od neho otazky a je to tazko vysvetlovat..
@katariiinkaa tak co by sme pre deti nespravili 🙂 je ti tazke ale nejak to dame, najhorsie je ked to nejde niekto v okoli pochopit ze proste nestavi ze po nas chlap hodi trenky a sme tehotne..

@ersp ja som mala podobny prvy porod. Od zaciatku kontrakcie kazde 2-3m a porod trval 18h 🙈 Sice bol taky dlhy ale neboli tie kontrakcie az take bolestive. Sice ma uz na konci vsetko bolelo, ale dalo sa to vydrzat. Pri druhom porode boli tie kontrakcie omnoho omnoho silnejsie. Takze naozaj to zalezi porod od porodu. Teraz hovorim, ze ak by som mala mat este jedno (co uz nebude), tak pytam epiduralku v momente ako zistim, ze som tehotna 😂😂