Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 inak dnes test negat, 14dpo, takze uz asi je to pase a v pondelok cakam na ms
@ersp to je teda dobre na hlavu, že až v polke septembra. To by som išla inde, veď tých autorizovaných musí byť viac.
A uvidíš v pondelok, hlavne nech teda čo najskôr príde. Ja dnes 6DC, tak sa nám to pomaly blíži.
@bambulka711 je to na chuja ale nenavyberame si moc...
Tak to uz mas iui za rohom 🙂
@ersp no uvidíme, minulý mesiac som mala ovulku až na 20DC, snáď to Letrozol trochu urýchli a bude mať tých 18 mm v piatok.
@bambulka711 cize v piatok ides do car na sono?
@ersp vo štvrtok ráno, ale bolo by super, keby bol folík dosť veľký, aby sme rovno v piatok mohli ísť. Lebo sa bojím, že cez víkend by sme to mohli presvihnut. Ale uvidím, pôjdem aj v stredu a piatok k môjmu lekárovi prípadne.
@bambulka711 to mas super, mna by gyn asi len tak na folikumetriu nevzal 😀 ale kazdopadne nevyhnutne zakroky v car by mali robit aj cez vikend aj iui si myslim 🙂
@ersp no áno, v CAR spravia, ale oni predpokladajú, že folikul rastie 2 mm denne. A keď bude mať vo štvrtok 14-15 mm, tak to bude taká blbá veľkosť, že sa bojím, že si gonasi buď pichnem skoro alebo to presvihneme.
A prečo by ťa nevzal? Môj normálne, ani sa neobjednavam, len prídem a idem rovno dnu.
@bambulka711 tak ale oni by mali v car ai odsteiehnut ako ti rastie a spravne naplanovat vsak od toho su hadam 🙂 noo u nas je to kusok zlozitejsie z obvodnym gyn 😀 ja radsej budem cestocat do car, zatial nemali problem ma vziat na sono, jeden cyklus sa ccakalo do posledneho ci ovu sa nerozhodne prist a na 3x som bola na sone 🙂
@ersp no zatiaľ boli takí, že 14 mm v pondelok, ok, v stredu si to pichnite a vo štvrtok alebo piatok sa objednajte. A pritom ja mám ovulku do 24 hodín po gonasi a folík mi tak rýchlo nerastie. Ale vezmem si to od svojho gynekológa výpis z karty.
To máš super, tu v BA v Reprofite mám trošku občas čudný pocit, ale aspoň, že už čo to viem, tak ich upozorním. Uvidíme v stredu, ako na tom folík je a potom vo štvrtok v CAR.
@bambulka711 ako ja zatial si nemozem stazovat, stale sme pri jednej dr (co som rada, mne sa lepsie tieto veci riesia zo zenou ako chlapom 😀) takze hned si len pozrie co sme riesili a nemusime xkrat vysvetlovat 🙂 neviem ako je to pri iui a ivf ci uz potom su koordinatorky alebo jak, ale pokial sa vude dat chceme mat tuto dr
@ersp úprimne, mne je čudné, keď ma vyšetruje žena, ale už to akosi neriešim. Hlavne, aby sa nám už podarilo a všetko dobre dopadlo.
@bambulka711 ja neviem ja som bola uz na sone aj pri znamej, to bolo 1x dost divne ale som sa odosobnila a neriesim uz 😀 ono vlastne od porodu mne uz je jedno kto mi sono robi..tam po porode dosla cela delegacia vratanie studakov na vizitu a pozerali vsetci medzi nohy na hojenie jazvy 😀😀😀 veru nech sa uz nam podari, ja cakam zajtra menzes ale zatial ziadne priznaky jeho prichodu
@ersp presne, ja už to tiež neriešim. Skôr teraz budeme riešiť, či tam partner chce byť pri mne, keď mi to budú robiť alebo nie. Ja vlastne ani neviem, či tam môže byť, alebo musí čakať vonku, alebo ako. A zase, ja idem dve hodiny po tom, ako on odovzdá vzorku, takže neviem, či vôbec má zmysel, aby tam čakal so mnou 🙈
@bambulka711 tak to netusim ci moze ci nie, ako moj ked prezil porod asi prezije vsetko so mnou uz 😀 resp ak bude moct tak chcem ho mat pri kazdom vysetreni pri sebe 😀
@ersp no veď sa ho opýtam, lebo my do tej kabínky pôjdeme obaja určite 🙈 nechám to na ňom, či tam potom so mnou bude čakať, alebo nie.
@bambulka711 a moze ist zena s chlapom do kabinky? Ja som mojho v aute cakala 😀😀😀
@ersp môže, ja som sa na to pýtala, lebo že môj má obavy, že bezo mňa mu to nepôjde. Samo nesmie byť vzorka "kontaminovaná", ale minimálne ako morálna opora a optický stimul...
@bambulka711 tak to potom dobre ked sa tak daa, vsak hadam to zvladne 😀
ahojte.kedy bola podla vas ovulacia?ukazuje 9dpo a 7,8,9 dc mam zapisany plodny hlien.zvykne to vzdy vyhodnocovat spravne?naozaj to mam tak skoro?nerozumiem ani tomu,na zaklade coho mi predpoklada dalsiu ovulaciu?lebo ked si zratam od predpokladanej ms 9dni,tak to neni to tmavozelene,co mi vyznacilo,ale skor.
@ersp no dúfam, uvidíme. Ja som včera zobrala poslednú dávku letrozolu, tak už sa len dočkať vyšetrenia 🙂
@bessdonna no podľa grafu by som sa priklonila k 9-10dc. Preto máš aj také kratšie cykly, lebo máš skoro ovuláciu. Na jednej strane otrava, na druhej máte viac pokusov 🙂
@bambulka711 to je pravda 😂na zaciatku mesiaca,aj na konci.
@zuza265 37,02-37,5 bolo rozpatie.pred tehu 24-25dnove cykly,otehotnela som aj tak,ovu na 11dc.po porode a odstaveni sa to nastavilo na 27 a potom postupne 26-25 a teraz cakam ma ms,neskusali sme totiz(prerusovanie,ideme na dovolenku).cize ubudeju dni.buduci cyklus chceme skusat a pravdepodobne od skoncenia ms(7dc) prichadza do uvahy merat,skusat,ovu testy robit.som zvedava,ci aj teraz pride ms na 25dc

@bambulka711 ano funguje, ako my nejdeme cakat na vyjadrenie policie a davame cez havarijmu ze max spoluucast zaplatime kym bude vysledok 150e...len ide o to ze auto je v zaruke a teda musi byt v autorizovanom servise opravene inak nam zaruka padne...a nas servis kde sme auto kupili ma najblizsi volny termin v polke septembra..