icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuza265
8. júl 2024

@bambulka711 chapem. Mne inak ozaj rastli rychlo tie folikuly posledne dni. Ty si si davala nieco na stopovanie ovulacie a potom gonasi na vyvolanie?

bambulka711
8. júl 2024

@zuza265 raz som mala v decembri Letrozol a na 9dc mal 18 mm, ale to sa nedávalo gonasi a praskol až pri 26 mm na 14dc 🙈 potom sem tam iba gonasi a teraz idem Letrozol a gonasi. A uvidím, či mi dajú progesterón a fraxiparine.

ersp
9. júl 2024

Tak hlasim 1dc 😃

bambulka711
9. júl 2024

@ersp ach :( no ja som akurát zistila, že lekár má dovolenku a v Reprofite zatiaľ neberú 🙈

bambulka711
9. júl 2024

@ersp vezmú ma až zajtra 10.30, takže ešte celý deň neistoty :(

kristinka95
Autor odpoveď zmazal
bambulka711
9. júl 2024

@ersp @zuza265 @kristinka95 tak nakoniec ma zobral zastupujúci lekár, ktorého som na veľa splašila a na pravo máme 18 mm a vľavo 16 mm, len endometrium je 4 mm iba. No hádam ešte dorastie teda. Napísal mi aj gonasi kit, tak už budem zajtra pripravená a nemusím mať stres, že budem behať po lekárňach v celej BA. A lekár teda nemal pekné slovo na Reprofit BA, že tam nerobia medicínu, iba biznis ☹

katariiinkaa
9. júl 2024

@bambulka711 tiež som to počula od známej, ktorá to riešila.. Jej sa nezdal ani celý ich prístup. Teraz chodia tiež do Reprofit ale do Brna a nevedia si to vynachváliť, že sa to nedá ani porovnať.

bambulka711
9. júl 2024

@katariiinkaa tak si hovorím, že snáď aspoň IUI zvládnu. Ma upozornil, že mám nízke endometrium, tak rozmýšľam, čím to podporiť, okrem "trpezlivosti". Ja by som aj bola trpezlivá, ale keď folík praskne, tak je po trpezlivosti 😀

ersp
9. júl 2024

@bambulka711 tak oba vajecniky spolupracuju...pri akom foliku sa robi vlastne iui? Endometrium je fakt nizke, ale mne v car dr vravela ze napr pri clostyle emdometrium nerastie ako by malo, mozno je to aj pri letrozole...ale tak hadam reprofit nebude za kazdu cenu robit iui aj sliznica bude mala, to sa nema kde uchytit ani..

bambulka711
9. júl 2024

@ersp no od 18 mm sa pichá Gonasi, takže zajtra by mohli mať 18 a 20 mm cca. A ako píšeš, Letrozol spôsobuje to isté, ale tak, asi by som mala niečo si dať aj na tú sliznicu. Neviem, či by mohlo pomôcť. Bude googliť zase. A podľa mňa im to je jedno, spravia IUI a hotovo. Naposledy by mi ho spravili aj s protilatkami na spermie a embryo 🙈

ersp
9. júl 2024

@bambulka711 grep? Ten je tusim na to, ale ci pomoze az tak neviem..aach to su dilinovia a nam nechcu iui kym nevylucime vsetky mozne problemy 😀

zuza265
9. júl 2024

@bambulka711 a kedy budes pichat? Skoda, ze si nebrala skor vitamin E aspon alebo vcelia materska kasicka… ak mas doma, tak aspon skus. Velmi drzim palce❤️

zuza265
9. júl 2024

@bambulka711 este ma napadla alchemilka, ale ak beries lieky nemalo by sa kombinovat

bambulka711
9. júl 2024

@zuza265 no ja beriem také vitamíny, ktoré obsahujú aj vitamín E, ale ten letrozol to blokuje. Ale zase, veď to embryo sa neuhniezďuje hneď, ešte má aspoň 5 dní výstelka, aby dorástla. Teda dúfam, že to vie stihnúť... mne alchemilka robila bordel s cyklom.

kristinkaris
9. júl 2024

@bambulka711 fuha to endometrium je fest malo skus Vitex… no je to ťažko či pichnúť alebo nie len síce vajíčko sa uvoľní ale nebude sa mať kde uhniezdit potrebuje aspoň 7mm

bambulka711
9. júl 2024

@kristinkaris no veď dúfam, že ešte podrastie. Ak pôjdeme na IUI, tak vo štvrtok. A keď prebehne ovulácia, nie je to tak, že by mala výstelka ešte zhrubnúť za tých pár dní, kým embryjko doputuje do maternice na uhniezdenie? Alebo potom už len mení kvalitu, príp. sa znižuje? Vitex beriem po ovulácii, do ovulácie beriem Macu. No veď, zajtra budem v centre, ale mám obavu, že to riešiť nebudú.

kristinkaris
9. júl 2024

@bambulka711 Vitex si už môžeš kľudne nasadiť keď sú dominantne foliky to už neovplyvní akurát podporis práve tu sliznicu .. stielka musi rásť konštantne s folikulami

kristinkaris
9. júl 2024

@bambulka711 nechcem ta vystrašiť ale ak budeš mať nízku tak iui neurobia tam je práve ta podmienka aby mala aspoň 7mm

bambulka711
9. júl 2024

@kristinkaris nestrašíš, ja dúfam, že ešte podrastie tie 3 mm, keď už neberiem letrozol. Ďakujem, nasadím hneď dnes vitex.

zuza265
9. júl 2024

@bambulka711 daj si ale poriadnu davku E-cka. Osobitne nie vramci inych “multi” vitaminov

bambulka711
9. júl 2024

@zuza265 vďaka, tuším spravím útok na lekáreň. A je vôbec reálne, aby podrástla 3-4 mm do štvrtka?

zuza265
9. júl 2024

@bambulka711 … neviem ti poradit, ale zas napr ja mam silne E-cko dr max. Nie su drahe a ked tak do buducna aspon budes mat. Ale naozaj ti silno drzim palce 🤗 vsetko bude ako ma❤️

bambulka711
9. júl 2024

@zuza265 ďakujem, veď uvidíme. Len sa mi nechce vyhodiť 250€ za niečo, čo je vopred odsúdené na neúspech ☹

zuza265
9. júl 2024

@bambulka711 rozumiem. My prave davame o 1 nulu viac a clovek nevie ako to dopadne 😂 takze ver, ze chapem

bambulka711
9. júl 2024

@zuza265 no na IVF by som už asi do toho Brna išla 😒 ale tak, uvidíme, no. Snáď výstelka podrastie ešte za tých pár dní.

ersp
9. júl 2024

@bambulka711 uvidis co povedia v car, mozno zle nameral...ja som mala minuly cyklus na 2dpo 11mm vystelku a prd z toho

bambulka711
9. júl 2024

@ersp no veď áno, hlavne, aby tam tie folíky ešte do štvrtka počkali ☹ aj keď dvojičky, no, neviem 😀

ersp
9. júl 2024

@bambulka711 ale aj minule si mala dva folikys nie?

bambulka711
9. júl 2024

@ersp myslím, že minule nie, ale predtým asi. Ruku do ohňa za to ale nedám, ja si nepamätám ani stranu 🙈