Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kristinkaris podľa mňa sú rovnaké. Možno o chlp je tá spodná tmavšia, ale to iba preto, že veľmi chcem vidieť rozdiel. Neskúšala si premom appku?
@bambulka711 skúšala a tiež vyhodnotila spodný ako silnejší
@bambulka711 lebo neviem či niesom náhodou 8DPO namiesto 5 dpo :D
@kristinkaris Tiež mi prídu rovnaké 🙂
@kristinkaris tak na 8dpo by to bola slušná čiarka 🥹 mám gratulovať?
@katariiinkaa nuž uvidím ďalšie dni ako sa to ukáže ;D
@bambulka711 zatial nie lebo predsa len ešte to môže byť gonasi len vlastne mne v deň keď som pichla gonasi tak teplota vyskočila čo mavam vždy po ovu preto som na vážkach či folikul neprasknul v noci z 1.7 na 2.7
@bambulka711 a dnes keď bol čerstvý tak mi prišiel tmavší a čiarka by mala práveže slabnúť tak neviem vôbec
@kristinkaris aha, tak mne gonasi ukázalo ešte aj 12 dpo ducha 🙈
@kristinkaris no to je tak maličký rozdiel, že stačila trochu iná koncentrácia moču. Skúsila by som o dva dni ✊✊✊
@bambulka711 tak to je brutal :D :D kukni ešte graf :D
@kristinkaris ja by som sa asi priklonila k 5dpo, ale moc jasné to nie veru. Ale tie teploty v prvej polke sú také, že keby tam nebolo gonasi, tak poviem, že si tak 3dpo 😅
@bambulka711 ja mávam bežne také nižšie teploty po ovu mávam 36,5 :D to teraz som celkom vysoko 😂
@kristinkaris ja tiež ,ale práve aj pred ovu máš veľmi podobné. No neviem sa fundovane vyjadriť, že kedy to bolo 🙈
@bambulka711 pred ovu som brala clostil tak tie beriem s rezervou … nuž musím vyčkať 😁
@kristinkaris čakáme, stále čakáme...
Uf, dievčatá, štartujem do CAR. Z toho adrenalínu ma aj folíky prestali tlačiť 😀 držte palce, nech sú oba pripravené, nech výstelka podrástla a nech môžeme zajtra alebo v piatok ísť na IUI.
@bambulka711 držím palce, daj potom vedieť ako to dopadlo 🙏
@bambulka711 drzim palce a cakame na info 🙂
@katariiinkaa
@ersp no je tu vraj len jedna doktorka dnes, tak asi si posedím. Snáď to nebude problém potom s IUI kvôli tomu.
@ersp
@katariiinkaa tak dievčatá, už mám pichnuté gonasi a ideme zajtra ráno. Partner o 8.00, ja 10.00. Držte palceeeeee
@bambulka711 držííímee 😍❤️
@bambulka711 a ta vystelka maternice je ok?
@ersp 6 mm mala a že ešte aj dorastie, takže taká hraničná 🙏🙏🙏
@bambulka711 tak drzim pslce 🙂
@ersp sa normálne potím, ledva mi krv vzali, jak sa mi ruka klepala 🙈 a ty ako? Už máš nejaké info?
@bambulka711 mala by som volat do car ale nejak sa mi nechce som demotivovana volako...takze hadam zajtra alebo piatok sa dokopem volat na ten pct test..
@ersp ach, no to sú také stavy. Ale ja by som aj to IUI riešila hneď.
@bambulka711 ak nebudem mat ovu resp z lava iui nehrozi u nas..
@ersp tak to áno... A nerozmýšľala si nad laparkou, aby to odstránili? Či nedá sa?

Baby ktorá čiarka vám príde silnejšia ? Ta Vrchna či spodná ? 🙂