icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ersp
10. júl 2024

@bambulka711 ako vajcovod je priechodny, ale pod tlakom, cize tam nemaju co zriesit a to radsej ptm uz by som na ivf sla ako na laparku

bambulka711
10. júl 2024

@ersp jasné, som nevedela, že sa to nedá odstrániť. Veď uvidíš, snáď bude hneď táto najbližšia vľavo a úspešná ✊

ersp
10. júl 2024

@bambulka711 tak v lavo bola teraz tak neviem ci bude zas preto mam depku

bambulka711
10. júl 2024

@ersp nemaaaaj, ja som mala minule vpravo a teraz tiež vpravo. Vľavo dnes už nič nespomínala. To nie je pravidlo, že sa striedajú...

ersp
10. júl 2024

@bambulka711 ja viem, ale nejaka depka ma prepadla este aj cas kedy by sa mal oct robit vysiel na vikend...uvidim zajtra zavolam co mi povedia

bambulka711
10. júl 2024

@ersp a u vás v centre nerobia víkendy? U nás robia... Je to ťažké, ale nehádž flintu do žita. Ja som vždy tiež stresovala a nakoniec sa ovulka vždy aj tak posunula 🥹 veď aj vás ako minulý mesiac prekvapila ✊

ersp
10. júl 2024

@bambulka711 robia neodkladne veci, neviem ci pct medzi ne zrovna patri..

bambulka711
10. júl 2024

@ersp asi nie, ale veď to sa robí 3 dni pred ovu úplne kľudne. A ako si prišla na to, že bude práve cez víkend? Veď mávaš dosť nepravidelne ovulku, či?

ersp
10. júl 2024

@bambulka711 v papieroch co mi dali je ze optimalne (samozrejme pri pravidelnom cykle) sa robi ten test 11-13 den co je presne vikend 🙂

bambulka711
10. júl 2024

@ersp no, optimálne sa to robí 1-3 dni pred ovulkou, takže v tvojom prípade to naozaj nemusí byť víkend. Oni vychádzajú z toho, že ovulka je 14DC 😊 a vidíš, sú tam 3 dni rozpätie a víkend má len dva. Bude to ok, uvidíš ✊

ersp
10. júl 2024

@bambulka711 keby sa to sakra da vysetrit aj mimo ovulky...

bambulka711
10. júl 2024

@ersp no dá, ale nebude to relevantné kvôli kvalite hlienu. Nemysli na to, veď to ti budú robiť nejakú folikulometriu, aby vedeli, kedy sa ovulka blíži... Nemôžu to spraviť tak, že 11-13 deň, to nemá zmysel, ak by si mala ovulku 25 deň.

ersp
10. júl 2024

@bambulka711 vsak jasne, ja ked budem volat sa budem pytat na to jak co lebo podla mna najprv folikumetria a potom naplanovat pct...ked sme tam boli sme sa nestihli popytat resp zabudli a uz sme potom sa bavili ine veci..asi si budem musiet otazky pisat na papier 😀

katariiinkaa
10. júl 2024

Žienky mna zajtra čaká druhý krvný odber na hcg, ale teda nejaká som nervózna z toho.. neviem či preto že pri poslednom tehu druhy odber nedopadol dobre alebo prečo.. dufam ze rýchlo pošlú výsledky nech viem na čom som

kristinka95
11. júl 2024

Ahojte baby ja som dnes 9 deň od iui injekcia už vyprchala a test negatívny , asi je ešte skoro aby som chcela na 9den od iui pozitívny test čo ?🤦🤣 Je tam ešte nádej ? Podbrusko má bolí mám tam také pichanie mravcenie ani to neviem opísať.nwviem či sa chystá prísť ta mrcha alebo je to progesterón čo si tam vkladám

bambulka711
11. júl 2024

@ersp niekedy je to najlepšie, ja som sa tiež včera zabudla opýtať na to, či mi dajú fraxiparine a utrogestan 🙈

bambulka711
11. júl 2024

@katariiinkaa určite to tentoraz bude už v poriadku, držím palce, daj nám vedieť ❤️

bambulka711
11. júl 2024

@kristinka95 určite je ešte veľká nádej, veď väčšina žien má pozitívny test vraj až od 12dpo a neskôr. A podbruško neviem, ale asi aj závisí, či je to bežné u teba alebo nie. Lebo také pocity sú asi normálne a bežné aj pred MS, aj pri uhniezdení.

kristinka95
11. júl 2024

@bambulka711 práveže pri MŠ mám bolesti ale skôr také iné , neviem toto je také nezvyčajné u mňa, ale možno to aj ten progesterón robí veď sú to predsa hormóny neviem .
Skúsim cez víkend spraviť test teda , to len ja som nedockava 😭

bambulka711
11. júl 2024

@kristinka95 ja ti rozumiem, mňa to čaká o 10tej. Partner už je na ceste do centra a ja som ako lev v klietke nervózna 🙈🙈🙈

kristinka95
11. júl 2024

@bambulka711 poznaaam to , držím palce nech sa podarí ,✊✊✊ v akom centre ste ?

bambulka711
11. júl 2024

@kristinka95 zatiaľ reprofit v BA, ale ak by sme museli riešiť IVF, tak pôjdeme do Brna. Som bola u jedného gynekológa predvčerom a ten rovno prevrátil očami, že ak chceme medicínu a nie biznis, na Bratislavu máme zabudnúť. Ale zatiaľ z nich nemám pocit, že by veľký biznis robili 🤷 vy kde? Tuším Nitra, ak si dobre spomínam...

kristinka95
11. júl 2024

@bambulka711 áno áno do Nitry a veľká spokojnosť , síce naozaj zdvihli ceny ale je tam gyn ktorého poznám a sme spoko aj s prístupom . Len to čakanie je hrozne 🤣🤣

bambulka711
11. júl 2024

@kristinka95 no ja úplne adrenalín, potím sa, nervózna, či sa partner dokáže sám spraviť v tej kabínke, lebo nakoniec nechcel, aby som šla s ním a ja bývam 30 minút jazdy od centra a autom som ísť nechcela, aby som potom nemusela šoférovať. Ja viem, že asi blbosť, ale mám pocit, že stláčanie pedálov je taký vytláčací pohyb 🙈 aj si mala nejaké voľno potom, či si normálne pracovala? Ja som si na dnes a na zajtra vzala...

kristinka95
11. júl 2024

@bambulka711 ja som ešte na materskej do septembra t,ale keby nemám voľno určite si vezmem, mňa bolel celý spodok v ten deň .

bambulka711
11. júl 2024

@kristinka95 bože, dúfam, že to nie je horšie ako hyfosy 🙈

kristinka95
11. júl 2024

@bambulka711 to nie , toto je len taký ako keby tlak pocítia pár sekúnd a hotovo . Není to nič náročné ani bolestivé. Hyfosy bolo aspoň pre mám horšie o dosť

kristinka95
11. júl 2024

@bambulka711 to je tvoje prvé iui ?

bambulka711
11. júl 2024

@kristinka95 áno, prvé. Minulý mesiac som bola na hyfosy a to ma dosť pálilo. Tak som rada, že horšie to nebude a trvá to len pár sekúnd 🙏

kristinka95
11. júl 2024

@bambulka711 my sme mali pred cca 5 rokmi prvé iui neúspešne , potom sme si dali pauzu lebo zomrel svokor pol roka NATO môj tatino a o 5 mesiacov NATO prišiel po 7 rokoch snaženia náš malý zázrak hovorím že nám ho poslal tatino lebo ja mávam anovulacne cykly.
No a teraz sa snažíme už rok a pol a nič zase cykly bez ovulácie a do toho aj klesnuta maternica po pôrode 🤦🤦🤦