Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kristinka95 držím palce, nech sa rýchlo dozvieš výsledok 🙂
@bambulka711 dakujeem skúsim asi cez víkend otestovať to budem 11 alebo 12den to už byohlo niečo ukázať
@kristinka95 ja za sem tam cítim také pichanie vľavo ale tiež si to asi namýšľam :D to už psychika pracuje :D inak ty si rátala 1 deň ako deň vpichu alebo až ten ďalší ?
@kristinka95 to áno, držím palce.
@kristinkaris ja až ten ďalší. Dnes beriem ako deň ovulácie a od zajtra 1DPO... Dostala som progestanelle 200, jednu vkladať večer a testovať sa chystám od 12DPO.
@bambulka711 inak tiež beriem 200ku večer :D keď mám nočné je to zaujímavé lebo mám pocit že nič neostane vnútri :D … ja obdivujem ženy čo vydržia ja som v tomto hrozná :D
@kristinkaris ja som napr mala stále silnejšie testy poobede/večer ako tie z ranného 🙂
@kristinkaris no buď nejaký výkyv, alebo je to tam možno 🙂
Tak, pri gonasi nemá ani zmysel skôr testovať. Nie, že by som nebola zvedavá a netrpezlivá. Teraz je to akurát rok, čo sme sa naozaj začali aktívne snažiť, bolo by to krásne výročie 🙂
@katariiinkaa aj po injekcii ?
@bambulka711 bože kiežby 😇
@kristinkaris nie až ďalší deň som rátala a dnes som 9den ja som bola na iui minulý týždeň v utorok
@kristinkaris injekcie som nikdy nemala, ale tak stále je to hcg hormón. Uvidíš ako bude vyzerať keď vyschne 🙂 Lebo bežne je čerstvý test stále tmavší ako tie vyschnuté. Už len pár dní a budeš mať istotu na čom si 🙏 držím palce aby to vyšlo! 😍
@bambulka711 hej no stále beriem tie čiarky s rezervou preto ani nemám ten sok že to vyšlo :D len som chcela vedieť ako bude klesať to gonasi … to by bolo super keby to práve teraz vyšlo prajem vám to 🍀🥰…
@katariiinkaa jaaj ja že si mala tiež gonasi :D … ďakujem ☺️☺️
@katariiinkaa
@kristinka95
@kristinkaris teda, nie, že by som si vás už teraz dokonale nemýlila 😂🙈
@kristinkaris no ja preto chcem začať 12DPO a potom sledovať, či tmavne alebo bledne.
@bambulka711 😂😂 no to sa budeme pekne mýliť ja som si to ani neuvedomila :D :D
@bambulka711 no jasne keď vieš že tak dlho sa ti drží tak skôr sa neoplatí
@bambulka711 podla mna ma malu uspesnost lebo aj zeny s problemom prirodzeneho otehotnenia resp donosenia tu chcu aspon skusit...a tam je podla mna vysledok jasny predom..ja som volala do car tak stvrtok na pct a uvidime ci bude vobec ovu a co dalej
@kristinkaris ja som po gonasi mala slabe ciarky premenlivo syte asi do 13-14dpo...nie a nie ta ciarka zmiznut, ale verim ze u teba to bude tehotenstvo
@ersp no je to možné. Uvidíme... Ale najprv ti budú robiť folikulometriu, nie?
Ahojte, tak odber hcg dnes takto ❤️ 4.7. - 1778 a dnes 11.7. - 12600. Vyzerá že to krásne stúpa 🙏
@bambulka711 malo by to byt aj so sonom to som sa pytala 🙂 a ze ak iui ze podla sona sa dohodneme ze co a ako
@katariiinkaa gratulujem, to sú super správy 🥰
@ersp no budem držať palce. Ja som dnes strávila deň pred netflixom. Dali mi aj progestanelle, vraj si už dnes mám dať prvú tabletku, len sa bojím, keď nemám potvrdené, že ovulácia naozaj prebehla už 🤷
@bambulka711 to uz kontrolne sono nie je?
@ersp nie, ani dnes nerobili sono už. Proste včera mal 21 mm, druhý nespomínala, tak neviem, čo sa s ním stalo... Na obed som si pichla injekciu a dnes po 22 hodinách IUI. O dva týždne si mám spraviť test 🤷
Ja sa bojím hlavne toho, že praskol skoro a kým sme spravili umelé, tak bolo neskoro... Progesterón si dám až zajtra.
@bambulka711 určite si daj progesteron tak ako povedali vedia čo robia .. a podporí to stielku ktorú si mala nízku
@bambulka711 ovulaciu to nezablokuje keďže si pichala injekciu
@bambulka711 ja som myslela ze je to viac "dohliadnute" pri iui takto je ti fakt take divne
@kristinkaris vďaka, oni to povedali tak, že môžete už aj dnes. Bolo vidno, že tam je len jedna doktorka a mala riadny frmol, ale boli všetci veľmi zlatí 🥰

@bambulka711 tiež som sa cudovala že dosť rýchlo to zmizlo