icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kudusko
11. dec 2014

@bubu4125 no to je dobre prsia nech svrbia aj ta pichaju niekedy? a mas ich take tazke? podbrusko ako pri ms je aj ked si tehu mna napr. ked vden ms som vecer mala take bolesti ako keby som mala uz uu dostat

bubu4125
11. dec 2014

@kudusko pichne sem tam... Ťažké? Keď dám dole podprdu, tak mám pocit,že konečne s tade vyliezli...
Tie bolesti som mala aj pri malej aj pri ms,takže na to sa spoliehať nemôžem... A ešte kríže bolia....

kudusko
11. dec 2014

@bubu4125 no ale ked je tehu tak bolia tak inaksie aspon mna palia sem tam pichnu a bradavky su citlive a velka unava poobede ttak zato som aj skoro vedela ze som

bubu4125
11. dec 2014

@kudusko unavená som, aj mám pocit teploty... Ale dnes som sa vôbec nezastavila... A bradavky zistím o chvíľu, idem do sprchy 😀

butterfly333
12. dec 2014

@bubu4125 ahoj no ja dnes 10DPO a dnes mi klesla teplota na 36,8 do teraz 37,0-37,1 pozerala som že aj ty si mala taký pod.pokles dúfam že je do dobre. Veď ms ma nemá prísť až o 5dni inokedy mi BT klesla deň pred ms. No neklesá mi tá teplota dnes pod čiarou tak dúfam že je to ok.

zuzu2389
12. dec 2014

ahojte baby...stalo sa vam niekedy ze ste mali pred ovu vysoku BT? dnes som 10 DC a teplota z 36,7 mi dnes sla az na 36,8..co su moje poovulacne teploty skor...sice som 3 cyklus po kyrete ale aj tak tomu nechapem...od vcera ma aj dost pobolieva podbrusko...niekedy ako na kramy a niekedy len lavy vajecnik ...nechapem tomu..asi budem musiet ist k lekarovi...

rybkaa
autor
12. dec 2014

@jaja9891 poviem ti tajomstvo 😀 ja z toho vlastne gule nerobím, lebo sa to lepí jak šlak, tak vysteliem fóliou srnčí chrbát alebo malú plytkú misu a tam to natlačím, nechám stuhnúť a potom to krájam na plátky - sú z toho porom vlastne tatramelky 😀 chutí to rovnako, ale je to rýchlejšie a menej pracné a v tej fólii to vydrží, nevyschne 🙂

rybkaa
autor
12. dec 2014

hlásim sa do klubu zmrzlinárov 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa

rybkaa
autor
12. dec 2014

@zuzu2389 možné to je, tesne pred ovu by ti mala ísť dole. Nie si chorá? Nepila si alkohol?

petra212
12. dec 2014

@rybkaa
noooo o tom mi niečo hovor 🙂

http://www.fertilityfriend.com/home/53d637

ale ja meriam o štvrtej ráno, tak hádam tie teploty aj tomu zodpovedajú

rybkaa
autor
12. dec 2014

@petra212 ovu by som ti dala o deň neskôr 🙂 ale celkom dobre to máš, ty také nízke teploty mávaš, ale ja nie, ja zvyknem mať pred ovu 36,4-36,5 a ni toto, spala som v ponožkách, zachuchvalcovaná, dokonca ma v hrdle škrabe a mám nádchu, no na teplotu to nemá u mňa žiadny dosah....nech ho porance, snažíme sa aj napriek sopľom 😀

petra212
12. dec 2014

@rybkaa
hehe no len sa pekne snažte, to ti vylieči aj tú nádchu 😉

petra212
12. dec 2014

@rybkaa
no ono mi to tam takto hodilo a to predtým bol ten kríž ešte o deň skôr, len potom ho FF presťahovalo na ďalší deň. 🙂
Ale tento krát s ním asi aj ja dokonca súhlasím. Ono ten ovu test v nedeľu nebol celkom jednoznačný či je pozitívny, ale označila som ho ako pozit. Tak ak by bol pozit. iba ten v sobotu, tak ovu ozaj bola v nedeľu zrejme.

petra212
12. dec 2014

@rybkaa
a nemôžeš mať ten pokles už pred ovu?
Možnože tento mesiac budeš mať skôr hmmmm

rybkaa
autor
12. dec 2014

@petra212 jaj no tak potom je to ok 🙂
určite nebude skôr, moje telo je načasované, pekne vydrží do utorka na 14 dc, max. 15 dc 🙂 je to možno len jednorázová záležitosť a zajtra zas bude vyššie, uvidíme 🙂

zuzu2389
12. dec 2014

@rybkaa alkohol som nepila...chora? zatial nie..ale mám pocit ako keby na mňa niečo liezlo...oči ma pália..atd...ale teplotu som nemala...však uvidím ako to bude tesne pred ovulkou a po nej...trošku si ma upokojila...a uvidí sa..🙂 a ty ako?

bubu4125
12. dec 2014

@butterfly333 no moja, ja som z tých grafov a teplôt mimo už... Testik biely a teplota takto

janulka999
12. dec 2014

@rybkaa ahoj, pozri, uz stupa.. tak predsa ta ovula bola? 🙂 http://www.fertilityfriend.com/ttc/
dufam ze sa tych bakterii zbavim a bud. mesiac sa mozeme snazit 🙂

petra212
12. dec 2014

@janulka999 ten link čo si sem zadala je zlý, ked nan kliknem, otvorí mi to môj vlastný graf

petra212
12. dec 2014

@janulka999 chod hore na "sharing" tam klikni na "get code" a skopíruj sem link čo máš pod nápisom "Your Charting Home Page Web Address:" a potom uvidíme tvoj graf

bosoriak
12. dec 2014

@bubu4125 Ech, naozaj biely? 🙂 Tak zas len cakat, slak aby to trafil.

janulka999
12. dec 2014

@petra212 dakujem za upozornenie ;) tak potom takto..rovno obrazok :D

rybkaa
autor
12. dec 2014

@zuzu2389 možno máš vnútornú teplotu, ťažko povedať...no a ja? naopak mrznem a dnes začínam testovať ovulku, už sa taaaak teším, mi to chýbalo 🙂

rybkaa
autor
12. dec 2014

@bubu4125 dokelu, ani duch? si už 12 dpo, už by sa niečo malo črtať....tak už len čakať, čo sa z toho vykľuje...

rybkaa
autor
12. dec 2014

@janulka999 ano ano, dobre máš ovu vyznačenú a pekne ideš hore 🙂

rybkaa
autor
12. dec 2014

@mawyia a ty drahotina moja ako? neviem nájsť tvoj graf, som zabudla link, došla tá sviňa ?
@jaja9891 správy zo sona poprosíme 🙂

zuzu2389
12. dec 2014

@rybkaa tak to je pekne ze ti to chybalo...🙂)) tak pekne testuj...🙂)) no uvidime ako to bude pokracovat....

oskvarka
12. dec 2014

caute baby tak ja som dnes 1 DC... a to som mala teplotu taku pravidelnu az som kukala na tie vase grafi... ale tak 37 je nizko ... u mna aspon ked som otehu mala som 37,2 tak som to akosi tusila... aj ked som sa uz zacinala bat ze ci nieje teplomer pokazeny... inak baby nerozmyslali ste nad sukromnou temou.. lebo akosi mne pride take moc verejne... si ma tu ktosi vygoogli alebo co :D... ale tak pridam grafik aspon pre ukazku... odkaz nedavam na verejnost 😀.. ten jeden krat to som zaspala... 🙂

rybkaa
autor
12. dec 2014

@oskvarka tiež som uvažovala o súkromke, aj preto, že sa to tu zvrháva často na iné témy 😀 aj keď skupiny sú dosť neprehľadné, ale risknem to - vytvorím súkromku, drgnem sem odkaz a postupne sa tam popresúvame 🙂
inak teplota 37 úplne stačí, nejde o to, aby bola závratne vysoká a nemusí byť v každom tehu rovnaká 🙂 len škoda toho 1 DC

rybkaa
autor
12. dec 2014

NOVÁ SÚKROMKA je tu https://www.modrykonik.sk/group/7019/
chceme sa presunúť, aby sme mali viac súkromia a tiež sa postupne fŕa vytesňujú do skupín, kto chce, nech sa pridá 🙂