icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ersp
14. júl 2024

@bambulka711 u na to vela ludi nevie...ako su ludia s ktorymi nemam problem sa o tom rozpravat lebo to chapu, bud si tym tiez presli alebo proste maju rozum na normalnom mieste..u nas tiez minule na oslave svagrina do muza furt a co do kosic az vybuchol a povedal...ja som sa v tej chvili vzala a s li domov..ale kazdopadne otazky o detoch nie su na mieste, lebo nikdy nevies aky problem moze byt

bambulka711
14. júl 2024

@ersp ja sa o tom nebavím s nikým, skoro nikto to nevie. Možno dokopy traja ľudia. Je to fakt náročné na nervy.

ersp
14. júl 2024

@bambulka711 u nas ak sa niekto spyta (hlavne ked vedeli ze uz pri prvom sa dlho nedarilo) citlivo ci druhe neplanujeme a tak a su normalny ludia nemam problem sa o tom bavit a viem ze uz sa ma to pytat nebudu potom..

bambulka711
14. júl 2024

@ersp tak u mňa mi to príde úplne nemiestne, keďže oficiálne som bez partnera. Ako keby samo o sebe to pre mňa nebolo náročné.

zuza265
14. júl 2024

@ersp minule na facebooku v nejakej skupine zena pisala, ze staci vypnut nemysliet na to a ist na dovolenku. Ze ona tak urobila a otehotnela. Ze to plati. Kua bud to tie zeny urobili - a aj tak neotehotneli alebo to proste nedokazu (pochopitelne) len tak vyhodit z hlavy … milujem tuto radu

bambulka711
14. júl 2024

@zuza265 asi tak. Keby to tak fungovalo, tak CAR skrachujú 🙈

ersp
14. júl 2024

@zuza265 to su nazory zien co chlap po nich hodi trenky a vybavene..my sme skusali aj dovolenku vsetko, syn sa podaril po 2 rokoch, teraz dva roky nic a skusali sme vsetko mozne, lebo dlho mi trvalo si pripustit ze mame problem a navstivit car...mozno keby sa dalo viac do povedomia problemy neplodnosti bolo by to lepsie

zuza265
14. júl 2024

Presne tak dievcata. A uplne suhlasim s tym, ze to povedomie by malo byt naozaj lepsie. A ze to nie je nic zle dat sa tam minimalne vysetrit a zistit kde je problem. Ale nic no. Ktovie este kolko dovoleniek nam to potrva😂😂😂 vtip. Ja dufam, ze uz ziadnu❤️

ersp
14. júl 2024

@zuza265 podla mna je problem aj v gyn obvodnych...problemy neriesia, neupozornia..ja som 10 rokov nevedela ze mam pco..dlhe cykly...nic gyn neriesil..

kristinkaris
14. júl 2024

@kristinka95 skúšala si dnes test?

bambulka711
14. júl 2024

@ersp presne, môj tiež povedal pri každej mojej pochybnosti, že nevidí problém, to je normálne, nevidím problém, 28 dňový cyklus existuje len v učebniciach, je normálne, že máte menzes ledva 3 dni a aj to slabý...

ersp
14. júl 2024

@bambulka711 asi tak u nas dr v car bola milo prekvapena ze gyn (aj ked to bolo viac menej po znamoati) vyskusal aspon clostyl...

kristinka95
14. júl 2024

@kristinkaris ano ale čistý bol ...takže asi neúspešne iui ☹️☹️

katariiinkaa
14. júl 2024

@kristinkaris a tvoje testy ako?

kristinkaris
14. júl 2024

@kristinka95 tak to ma mrzí :/
@katariiinkaa moje zvláštne takýto bol na obed a rano úplne slabý

kristinkaris
14. júl 2024

@katariiinkaa toto je ten z rana

katariiinkaa
14. júl 2024

@kristinkaris nemáš ich náhodou všetky pri sebe odfotene?

kristinkaris
14. júl 2024

@katariiinkaa jasne 🙂

katariiinkaa
14. júl 2024

@kristinkaris ten večerný mi príde silnejší ako včerajší 🙏

mirus11
14. júl 2024

@kristinka95 ja ťa povzbudim,ja som ani v deň odberu krvi(14dpo IUI)(1 dieťa cez IUI)nemala na teste ani slabuckeho ducha a hľa poobede som volala o výsledok a bolo s toho krásne tehotenstvo

bambulka711
14. júl 2024

@mirus11 tak to nám dodávaš peknú nádej 🥰

mirus11
14. júl 2024

@bambulka711 a vyšlo hneď prvé IUI,takže pokiaľ nevyjde krv negatívna,určite tam nádej je.Ale ja verím,že sa vám to každému podarí,ako mne

bambulka711
14. júl 2024

@mirus11 no mne nekázali na krv prísť, vlastne mne nekázali spraviť nič, iba vkladať progesterón 🤷 a akú si mala diagnózu, ak môžem vedieť?

kristinka95
14. júl 2024

@mirus11 tak to je krásne povzbudenie , si zazala ešte vo mne malú iskričku nádeje ❤️🙏🙏🙏 .verím že to bude aj náš prípad , neviem od začiatku som mala taký vnútorný pocit že sa to podarilo takže o to viac asi budem sklamana

bambulka711
14. júl 2024

@kristinka95 inak, aj ja mám taký pocit a tiež sa bojím, že budem sklamaná. Aj sa cítiš nejak inak?

kristinka95
15. júl 2024

@bambulka711 no mňa pobolieva podbrusko ako pred ms ale nie celý deň ...
No ale na dnes som si odkladala clearblue a nechápem normálne nechápem ...všetky testy doteraz negatívne a dnes zrazu toto

bambulka711
15. júl 2024

@kristinka95 gratulujeeeeeem 🥰🥰🥰 ja si musím počkať ešte do 25.7., ale toto mi dodáva nádej 😊

kristinka95
15. júl 2024

@bambulka711 ďakujem ale nechcem sa tešiť predčasne , ale tak v kútiku verím a dúfam že to dopadne dobre 🙏🙏❤️

kristinkaris
15. júl 2024

@kristinka95 jeee gratulujem 🥰🥰

kristinkaris
15. júl 2024

No ja dnes 11dpo a 13 dni po gonasi neviem no 😅