icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bambulka711
15. júl 2024

@kristinka95 držím ti palčeky. Ja som taká, že aj si robím nádej, aj si myslím teraz, že to nevyšlo... Že my pôjdeme až do IVF. No neviem, som nejaká bez nálady dnes z toho a ešte 10 dní čakania 🙈

bambulka711
15. júl 2024

@kristinkaris tak 13 dní po gonasi už by to mohla byť čiarka, či? ✊

kristinka95
15. júl 2024

@bambulka711 ja som tých 14 dní prežívala takto isto , zajtra idem na krv tak keď už ukázal takto test verím že to aj krv potvrdí a bude všetko tak ako má 🙏 včera bolo 4 roky čo mi zomrel tatino tak verím že je to znamenie od neho ❤️

kristinkaris
15. júl 2024

@bambulka711 no dúfam aj keď príde mi veľmi slabá … ty si po gonasi mala úplne biele tie testy ?

bambulka711
15. júl 2024

@kristinkaris mne vždy prišiel už menzes, keďže som nemala progesterón, ale na 11 dpo som ešte mávala takúto čiarku 🤷

bambulka711
15. júl 2024

@kristinka95 mňa chytajú také akési depky už. Som precitlivená, nič sa mi nechce, nič ma nebaví... Neviem sa zabaviť. Držím ti veľmi palčeky 🥰

kristinka95
15. júl 2024

@bambulka711 ďakujem 🥰 no zamestnať hlavu keď si moc želáš aby sa to podarilo je ťažké , poznám to dobre

katariiinkaa
15. júl 2024

@kristinka95 gratulujem 😍😍

kristinkaris
15. júl 2024

@bambulka711 hej ? Tak ešte to môže byt gonasi

bambulka711
15. júl 2024

@kristinkaris ja verím, že u teba to je bábätko 🙂

kristinkaris
15. júl 2024

@bambulka711 13 dni

bambulka711
15. júl 2024

@kristinkaris áno, som to zmazala, lebo som si prečítala, že 13. Tak ale to by už gonasi byť nemalo. Ja som 11 dpo bola 12 dní po gonasi a to už aj menzes prišiel. Teraz to asi bude dlhšie, keďže beriem 200 jednotiek progesterónu denne.

bambulka711
15. júl 2024

@kristinkaris
@katariiinkaa
@kristinka95 dievčatá, tie, čo si vkladate progestanelle, pociťujete jemné pálenie? Utrogestan mi to nerobil, tak neviem, či to môže byť z toho, alebo je to následok IUI.

kristinka95
15. júl 2024

@katariiinkaa dakujeem, stále tomu nejako neveriiim , som v šoku 😍🤣

kristinka95
15. júl 2024

@bambulka711 ja som mala palenei len v deň iui inak nie , ja skôr pociťujem strašne mokro z nich 🤣🤣

kristinkaris
15. júl 2024

@bambulka711 uvidím no 🙂… ja vkladám utrogestan a pri ňom nič necítim ako keby som ho ani nemala :D

bambulka711
15. júl 2024

@kristinka95 mokro vôbec, zo mňa idú iba také hrudky biele z toho. Ale to mi robil aj utrogestan, že to olejové vytieklo veľmi rýchlo a potom sa tam hromadila tá tuhá zložka.

bambulka711
15. júl 2024

@kristinkaris akože, nie je to nič extra, ani mykóza, nič, len taký zvláštny pocit. No a teda stále také tlaky, ako keby som MS mala dostať. A kríže...

kristinkaris
15. júl 2024

@bambulka711 ako tie kríze som cítila aj ja ale až tak od 7DPO

bambulka711
15. júl 2024

@kristinkaris no ja som to cítila už pred ovuláciou, ale to ja mávam vždy. Ale teraz to vôbec neprešlo, tak sa obávam, či niečo nie je zle.

kristinka95
15. júl 2024

@bambulka711 nemusí to byť nič zle mňa spodok tak divne pobolieval skoro každý druhý deň aj taký tlak ako keby a od včera mám také výraznejšie dostlova ako pred ms . Možno práve naopak to znamená že sa tam niečo deje ✊

bambulka711
15. júl 2024

@kristinka95 vďaka za povzbudenie. Mňa to ako keby páli maternica, alebo ako to opísať. A som len 4dpo, ešte to nemôže nič znamenať si myslím... 😔

kristinkaris
15. júl 2024

@bambulka711 skus zavolať doktorke možno ti to zmení na utrogestan

bambulka711
15. júl 2024

@kristinkaris skúsim ešte dnes vyčkať, či to neprejde a asi veru zavolám.

kristinka95
15. júl 2024

@bambulka711 hej skús radšej zavolať , pre istotu

kristinkaris
15. júl 2024

@bambulka711 ja sa tiež chystám zajtra volať do car ak vyjde test negat lebo mi nepovedali aký bude ďalší postup

bambulka711
15. júl 2024

@kristinkaris no mne nepovedali vôbec nič, že kedy spraviť test a čo robiť, keď vyjde pozitívny alebo negatívny. Ako, jasné, ak dostanem menzes, tak volám na ďalšie kolo. Ale ak nie, tak neviem, či mám prísť ešte na krv, alebo dať vedieť, či má budú sledovať... Ale tak, to budem riešiť potom, keď budem vedieť, na čom som.

bambulka711
15. júl 2024

@kristinka95 no budem musieť, aj ma napína na zvracanie, tak neviem, či z tepla, či to môže mať niečo spoločné s progestanelle. Idem čítať leták. Ale veď keď vkladám do pošvy, nemalo by... Ani som nič nejedla, že by z toho...

kristinkaris
15. júl 2024

@bambulka711 no tehu ešte ťažko tak jedine z toho progesteronu aj keď to je veľmi divne a nebudeš chorá ?

bambulka711
15. júl 2024

@kristinkaris no tehu určite nie, veď som iba 4dpo. To tam maximálne niekde ešte v časopriestore morula pláva, či ako sa to volá. Ak som mala vôbec to šťastie
😊 neviem, som mega unavená. Ale to ja mám aj z tých kortikoidov oslabenú imunitu, teraz tie prechody z klímy do pekla a naspäť 🙈 ale veď odpočívam a uvidím zajtra.