Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katariiinkaa jeej gratulujem 🙂
@bambulka711 @ersp ďakujem žienky 🥹❤️ verim že čoskoro sa to tu zaplní podobnými fotkami. Veľmi vam fandím všetkým.
@katariiinkaa to je kraaasne , gratulujem ❤️❤️
@bambulka711 inak teraz ma boli brucho sialene, tak som zvedava na ten progesteron 😀
@ersp no mňa bolí podbruško už pomaly od 4DC. Dva dni som mala teraz pokoj a zase cítim tlaky, pichanie, tak už čakám MS. Dnes som 7DPO, žalúdok stále na vode, kyslá pachuť v ústach. Asi si budem musieť dať pauzu s tými vitamínmi kadejakými a nechať si len medrol, aspirín a listovku 🤷
@katariiinkaa gratulujem ☺️☺️
@bambulka711 ale sa nieco deje 😉
@ersp to je ešte skoro na príznaky. Psychika pracuje.. ráno som spravila test, nech mám na porovnanie. Spravím zase v nedeľu ráno, aby som videla, či už gonasi je preč.
@bambulka711 to hej to je rozumne...ach keby to ide jednoduchsie
@bambulka711 robila si? Úkaz aký máš ty silný na 7DPO☺️
@kristinkaris joj, neodfotila som, keď prídem domov, pošlem.
@ersp som inak dnes zistila, že moje prenatálne vitamíny obsahujú vitamín K1, ktorý blokuje účinok aspirínu. Skoro ma kleplo, lebo polovica žien ten aspirín berie na riedenie krvi. Mi to prišlo dosť odveci...
@bambulka711 aby clovek cital vsetky pribalove letaky 😀
@bambulka711 tak ze podla progesteronu ovu prebehla, aj mi vravela hodnotu ktoru som ze nepochopila tak sa pytam ze co to pre mna znamena a ze iba to ze ovulacia prebehla...tak cakam ze musela len teraz tesne pred vysetrenim prasknut folikul
@ersp no, presne ako som si myslela, lebo inak by už videli žlté teliesko jasne. Tak ale, tým pádom aj dobre, nie?
@bambulka711 bol tam naznak vznikajuceho telieska na utz ak tomu dobre chapem...no tak 16 dni cakania ma caka...na 16dc mam progesteron nasadit
@ersp no neviem, či to tam je, ale by mi to ani v päte nenapadlo, že to tam dajú, keď je to jedna z najčastejších kombinácii pred tehotenstvom.
@bambulka711 tak je to dobre ak bolo dozrete vajicko a prasklo jak malo 😀 ale je to prava strana kde nie je uplne 100% vajcovod
@ersp prečo až na 16dc?
@ersp a stihli ste sa posnažiť? :D
@bambulka711 neviem 😀 ale tak u mna s progesteronom problem nie je 😀 ale asi si ho nasadim aj tak na 14dc 😀😀😀
@ersp možno ho pri hyfosy prepchali trochu. Keď bol priechodný pod tlakom...
@kristinkaris v nedelu a vcera "povinne" kvoli pct testu 😀😀😀
@bambulka711 uvidime, mozno ho opravili 😀
@ersp inak, na tomto sa ja smejem vždy, že lekári majú riadny prehľad o našom sexuálnom živote 😂 aj môj gynekológ vždy že, styk včera bol?
@ersp tak super :D to ste mohli stihnúť
@bambulka711 ved toto 😀 ja uz som mala vcera pred stykom krizu ze uz ma to nebavi na povel 😀😀
@kristinkaris mali by sme 😀 ale ani som s tym neratala 😀
@ersp tak koho by to bavili. My sme minulý mesiac riešili len CAR, inak vôbec.

@katariiinkaa krásne, gratulujem 🥰