icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kristinkaris
19. júl 2024

@katariiinkaa no naposledy mi volali o 14 tak predpokladám že aj teraz cca tak

kristinka95
19. júl 2024

@kristinkaris jooj normálne to prežívam s tebou✊😁 mne dnes už prišli, také bolestivé že som si musela dať už aj prášok od bolesti,čo ja teda fungujem bez🙁

bambulka711
19. júl 2024

@kristinkaris čakám 🙈

bambulka711
19. júl 2024

@kristinka95 možno tam predsa len niečo bolo :/

kristinkaris
19. júl 2024

@kristinka95
@bambulka711 ja už sa neviem dočkať výsledkov 😭 už chcem vedieť na čom som

bambulka711
19. júl 2024

@kristinkaris verím ti, ja mám pred sebou ešte 5-6 dní... Ale v nedeľu už by snáď mohol test napovedať.

kristinkaris
19. júl 2024

@bambulka711 joj no to máš ešte kopec času a ak ta tie testy budú napínať podobne ako mňa 😂

katariiinkaa
19. júl 2024

@kristinkaris ach stále keď príde upozornenie že si niečo napísala tak utekám či už je to tu a ono zatiaľ nič 😂 normálne som nedočkavá

katariiinkaa
19. júl 2024

@bambulka711 ty si koľko dpo dnes? respektive kolko dni od iui prešlo?

bambulka711
19. júl 2024

@katariiinkaa no, to je lepšie ako psycho, stále v očakávaní 😂
@katariiinkaa no vo štvrtok bolo ráno IUI, takže papierovo 8dpo. Aj keď ja mám stále pocit, že sme to nestihli, že vajíčko prasklo už v stredu 😓

kristinkaris
19. júl 2024

@katariiinkaa zlata 😂 ale ver mi že ja uz to nedávam 😂

katariiinkaa
19. júl 2024

@kristinkaris úplne viem čo prežívaš 😂 2 týždne dozadu som tak tiež čakala na výsledky hcg z druhého odberu, nekonečne to bolo.. este jak na potvoru milión mailov mi v ten deň chodilo tak som už stále dúfala že to je ten na ktorý čakám 😂

kristinkaris
19. júl 2024

@katariiinkaa no a čakanie pokračuje 😂 hodnota vysla 4,41 že nad 5 je pozitívna takže kontrolný odber 24.7

katariiinkaa
19. júl 2024

@kristinkaris aaach 😂 tak to bude riadny napinak ešte

bambulka711
19. júl 2024

@kristinkaris ach jaj 🙈

ersp
19. júl 2024

@kristinkaris kym nie je 0 a nepride ms je stale sanca 🙂 ak chces vediet skor skus sa objednat na pondelok ako samoplatca za tie 3 dni uvidis ci sa aspon na 10 jednotiek dostanes a ide to dobre 🙂

kristinka95
19. júl 2024

@bambulka711 bolo , písala som s gyn čo chodíme k nemu v car , vyšlo to veľmi nízke a tým že už som mala potom aj test negatívny tak sa to neudržalo..biochemické to bolo pravdepodobne či čo

kristinka95
19. júl 2024

@bambulka711 vraj ťa hodnota sa berie ako negatívna

bambulka711
19. júl 2024

@kristinka95 to je mi ľúto. Ale je dobrá správa, že máte šancu pri IUI. Spermiogram máte dobrý? Ja si stále hovorím, že aj keď mi vložili 30 miliónov spermií, tak pri tej morfológii nízkej a diagnóze mojej je šanca mizivá.

kristinkaris
19. júl 2024

@ersp v pondelok robím tak to nepôjde možno utorok by sa dal ale to už vydržím do stredy 🙂

kristinka95
19. júl 2024

@bambulka711 áno spermiogram má dobrý, problém je u mňa pcos a nadváha inak není iný problém ... My sme už iui absolvovali pred prvým tehotenstvom a boli neúspešne , preto hovorím že ten zázrak čo doma máme je naozaj zázrak pri anovulacnych cykloch

bambulka711
19. júl 2024

@kristinka95 človek je rád aj za to jedno, snáď sa aj ja dočkám. Nejak ma opúšťa viera ale...

kristinka95
19. júl 2024

@bambulka711 dočkas neboj my sme na ňu čakali 7 rokov a predsa sme sa dočkali, treba veriť.
Teraz už aj mala stále hovorí že chce bračeka alebo sestričku . No len keby to tak šlo ...

ersp
19. júl 2024

@bambulka711 dockas neboj, prinajhorsom pojdeme spolu na ivf a to nam uz vyde 🙂

ersp
19. júl 2024

@kristinka95 aj u nas je synator vo faze ze sa kazdy den pyta ci je babatko uz v brusku, minule prisiel z teoriou ze maminka musi spapat malilinke babatko aby sa dostalo do bruska 😀😀😀 lebo on chce bratceka a sestricku 😀😀😀

kristinka95
19. júl 2024

@ersp áno presne takto to je aj u nás aj dnes jej hovorím že nejdem do bazéna lebo ma bolí bruško že pôjde tatino snou. A jej odpoveď hneď že máš bábätko v brušku? Som mala až slzy v očiach. Hovorím nemám bábätko,🙁🙁 a jej odpoveď hneď NATO a ja mám v brušku bábätko ? 🤣🤣 To už mi bolo smiešne a potom prišlo vysvetľovanie a prečo 🤣🤦

ersp
19. júl 2024

@kristinka95 to verim, u nas tiez tazke vysvetlovat ked vsetci kamosi maju surodencov...vzdy ked pride z car je otazka a co povedala dr? A uz mas babatko v brusku? Netrpime len my ale aj deti

kristinka95
19. júl 2024

@ersp snáď nám bude ešte dopriate obom aby mali deti súrodenca 🙏 musíme len veriť a dúfať

bambulka711
20. júl 2024

Dobré ránko dievčatá, 9dpo (11dpg) a takto. Čiarky vyzerajú rovnako podľa mňa, aj keď dnešný ešte úplne nevyschol.

kristinka95
20. júl 2024

@bambulka711 hej vyzerajú dosť rovnako ešte to môže byť injekcia či ?