Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 ešte nič nemusí byť stratené 🙏
@kristinkaris a nemala si ovu 18DC? 🧐🤔
@bambulka711 aj ja som sa chcela opytat. Alebo 17 dc..
@katariiinkaa ja som akási skeptická. Som veľmi rada, že sa tu môžem vyfňukať, lebo bez toho by som asi prerevala deň. A pritom len 10dpo 😔
@bambulka711 uvidis co ti povedia, ale urcite by som to riesila nech poradia co s tym, lebo ak je nizka nema sa kde zavrtat..ja tiez tento cyklus ani neratam z uspechom kedze pp ovu mala len 6,6mm co u mna byva po ovu aspon tych 9-10
@ersp no aj ja som tak nejak mala počas IUI, ale že ešte dorastie. No neviem, podľa mňa po ovu už nehrubne, iba mení štruktúru :(
@bambulka711
@zuza265 no neviem vôbec ja si ešte najskôr myslím či neprebehla na 12dc moje predovulacne teploty sú vždy do 36,5 ale ktovie možné je všetko 😁
@kristinkaris aj ja to tak mam presne tuto hranicu🤗 ale aj minule som citala, ze v tychto teplach mozu byt vyssie a veru aj u mna boli…
@zuza265 fakt ? No tak už musím iba cakat do stredy ☺️
@kristinkaris akoze ja som ostala prekvapena ale zas ozaj sme uz mali doma prehriate a logiku mi to davalo🤗 uvidis ze ako ti to povychadza☺️ juj drzim palce
@zuza265 ďakujem ❤️
@kristinkaris mne sa tiez zda silnejsi. Drzim palce aby bola zajtra uz pekna ciarka 🤞
@bambulka711 neviem ako myslim podla grafov by este mala rast a ak pride ms uz nedorasta a odlupuje sa..ale nevyznam sa v tom...
Inak tvoj chlap ma spraveny aj ten rozsireny halosperm s fragmentaciou?
@ersp ja som niekde čítala, že ona mení nejak kvalitu alebo čo, ale či to je pravda, to neviem. A spermiogram asi základný, ale neviem, čo mu robili teraz pred IUI, ale má už dve deti, tak snáď...
@bambulka711 my sme davali ten halosperm za 150e tusim...a aj teraz dr vravela ze ked na iui urcite musi byt aj dobra fragmentacia, lebo ze vela krat si to nechceli pary zaplatit lebo je to viac penazi a po 2-3 iui sa hladala pricina a aj ked zakladny bol v poriadku tak za zistilo ze fragmentacia je zla
@ersp nám to ani neponúkli 😔 oni to berú tak, že má dve deti a problém mám ja zistený.
@bambulka711 ja na vasom mieste by som si to dala spravot nech mate istotu ze je vsetko ok a hladat ptm ine priciny preco iui nwvychadza
@ersp tak bolo ešte len prvé, to je zatiaľ len môj vnútorný pocit, že nebolo dobré načasované plus zlá morfológia plus zlá výstelka. Lebo čo z toho, že ich je 30 miliónov progresívne pohyblivých, keď nemajú dobrý tvar 🤷 si hovorím, či neísť v septembri do IVF, či toto celé nie je len strata času :(
@andyka105 joj snáď áno 🤞🏻
@bambulka711 kazdopadne by som na vasom mieste urobila dalsi spermiogram (ci zakladny, alebo halosper) ci ide len o odchylku, alebo nie, aby ste pri pripadnom ivf vedeli ake metody si doplatit...ja to vidim u nas na 1 iui a pojdeme na ivf, tiez uz nejak nemam na to nervy
@ersp tak, on má 80 miliónov na ml, takže stále tých zdravých na IVF je dosť asi. V každom prípade sa poradíme a minimálne jedno IUI ešte absolvujeme v auguste. Potom sa rozhodneme, že čo ďalej, ak by nevyšlo 😔
@bambulka711 tak to si s mojim chlapom mozu ruky podar u nas tusim kolo 90 mil/na ml ma 😀😀😀 sa smejem mu ze moze ist na kollara (len nie som mnou 😀)...skuste este iui, ja som kukala na nete ze aj vcelia kasicka je na podporu endometria 🙂
@ersp no on mal v októbri 100 mil a 9% morfológiu. Ja fakt neviem, čo to mohlo okrem tých antibiotík spôsobiť. Ale už to nezmeníme teraz, môžeme len dúfať, že to je prechodné. Kašičku som počula aj ja. Len asi im zavolám, že beriem Letrozol a že som mala problém s vystelkou naposledy, či mi na to nedajú estrofem, či čo sa to berie. Lebo Letrozol potláča výstelku... No jedno IUI ešte pôjdeme a potom sa porozprávame. Jemu je to teda v princípe jedno, ale pri IVF už budem potrebovať asi aj nejakú pomoc fyzickú.
@bambulka711 mozno by som skusila chlapa poslat aspon na krvny obraz k obvodnej, ci nieje v tele nejaky skryty zapal, aj ten by mohol uskodit spermiam..hej hej letrozol aj clostyl tusim estrogen potlaca..
@ersp no pôjde k urológovi určite a možno aj na ten krvný obraz, ako hovoríš, to je dobrý nápad.
@bambulka711 skusit vylucit vsetko, pomoze to aj pri iui aj ivf si myslim 🙂
@ersp no veď áno, tento týždeň ide síce preč do divočiny, tak už počkáme na výsledok prvého pokusu a od budúceho cyklu sa uvidí...
@kristinkaris krásne čiarky, Bambulka ma o dosť slabšie, nie rovnaké
@bambulka711 to ano 🙂 vsak je tam este par dni od vysledku prveho k dalsiemu iui 🙂

@kristinkaris to vyzerá nádejne ❤️