icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bambulka711
23. júl 2024

@kristinkaris no veď áno, len keď ani tienik nebol a pri tých podmienkach, čo sme mali... Ja tomu už neverím 😥

ersp
23. júl 2024

@bambulka711 ked si vravela ze niesu dobre recenzie na Vas car, tusim na jar ti chceli spravit iui aj ked mas protilatky na spermie a embryo, teraz mas pocit zleho nacasovania, nechces rovbo vymenit car ako vyhadzovat u nich peniaze?

bambulka711
23. júl 2024

@ersp no to spravil vtedy riadny prúser lekár, akože veľký odborník a ani si nepozrel výsledky 🙈 akurát som volala do CAR kvôli výmennému lístku na hematológiu, tak pozerám, kam sa objednať. Ale vraj niekde aj odmietnu, žena má prísť, keď prekoná 2 potraty. To čo je za blbosť? To máme najprv vyhodiť tisíce za IVF, prežiť zúfalstvo, potraty... namiesto toho, aby sme najprv všetko skontrolovali? Sa rozčuľujem, len to čítam.

katariiinkaa
23. júl 2024

@kristinkaris držím palce aby to vyšlo ❤️

ersp
23. júl 2024

@bambulka711 ako o tej hematologii som nie na jednom fore citala ze odmietaju vysetrit ak nie su potraty...vsak skus prevolat sirsie okolie od Vas, hadam niekde objednaju 🙂

bambulka711
23. júl 2024

@ersp čakám na výmenný lístok, ale som rozčarovaná už iba z čítania. Človek si platí poistné každý mesiac a ako by sme nemali málo trápenia, tak ešte si preventívne prekonať 2 potraty treba 🙈

ersp
23. júl 2024

@bambulka711 asi tak..ako ja uz na zdravotnictvo mam svoj nazor...za posledny rok sme si pri mamine uzili dost a ja uz len k sukromnikom chodim radsej a zaplatim si...viac vysvetlia, venuju sa a nevysetruju dobre ze nie od dveri..

zuza265
23. júl 2024

@bambulka711 v ktorom car si? No s hematologiou mam tuto skusenost. A to som mala 2 potraty ale oni chceli ine potraty🫠 takze ma vyskolila kedy za akych podmienok mam narok. Spravila len nejaky zaklad kt mi pride do 3 mes postou. Natrafila som na dajaku zastupujucu dr ktora tam nemala byt. Nebola zla alebo co ale mala potrebu ma skolit a ja si hovorim kks vsak tym padom som ani nepotratila asi …

andyka105
23. júl 2024

@kristinkaris jeeej to su krasne spravy… drzim moc moc palce aby to dobre dopadlo. Kedy ides na krv?

zuza265
23. júl 2024

@kristinkaris s malou dusickou drzim palce a vyzera to super🙏🏼❤️ kedy kontrola?

bambulka711
23. júl 2024

@zuza265 v Reprofite v BA a hematológiu asi na Šustekovu idem, tam robia aj lepivé doštičky. No presne, ja neviem otehotnieť a asi teda je lepšie potratiť, ako spraviť krvný odber. Keď viem, že mám čosi zvýšené 🙈🙈🙈 ty kam chodíš?

bambulka711
23. júl 2024

@zuza265 a teraz na Šustekovej vraj neberú, lebo im odišla lekárka a nemajú náhradu 🙈 a na Kramaroch nedvíhajú telefón :(

kristinkaris
23. júl 2024

@andyka105
@zuza265 ďakujem 🍀 zajtra mám sono aj krv rano

ersp
23. júl 2024

Inak co uzivate za vitaminy? Ja si pridem uz ako dochodca, dnes mi dosla zasielka z gymbeamu 😀 C, D3+K1+K2, inositol (zmenila som z inofolicu, mam pocit ze on mi sposoboval skore ovulacie), E, Maca, Kys. Listova, materska kasicka..chyba mi este nieco? Vitex som neriesila lebo ma duphaston 😀

zuza265
23. júl 2024

@bambulka711 helios bb a aj na hemato som bola u nas (tiez robia aj lepive). Tiez recenzie kadejake a poviem ti, ze vsetko co mi kto napisal bolo opacne. Alebo uplne ina skusenost. Takze zatial som uplne spoko. Inak ja som sa musela ist objednat osobne lebo mi nikdy nedvihali na hemato🙈

bambulka711
23. júl 2024

@ersp no ja som brala taký prenatálny multivitamin, ale zistila som, že obsahuje K1 vitamín a ten sa nesmie kombinovať s anopyrinom, tak tiež to beriem zase tak ako ty. Ja mám C, D, E, vitex alebo macu podľa DC, inositol, aktívnu formu listovku, železo, K2, vápnik, anopyrin... ešte koenzým Q10 a collagen a laktobacily🙈 plus teda to, čo mi dajú v CAR a na imunológii.

bambulka711
23. júl 2024

@zuza265 tiež to zatiaľ tak vyzerá, že tam pôjdem osobne. Snáď do konca novembra dostanem termín 🙈

bambulka711
Autor odpoveď zmazal
ersp
23. júl 2024

@bambulka711 koenzin q10 je na co dobry? 🙂 inak macu inositol neviem jak uzivat resp dokedy, ci cely cyklus ci len po ovu

bambulka711
23. júl 2024

@ersp ja ich beriem do ovulácie, potom mením za vitex - mám doma, tak chcem domíňať, aj keď beriem Letrozol a progestanelle. A Q10 je dobré proti oxidačnému stresu a na produkciu energie v bunkách.

ersp
23. júl 2024

@bambulka711 proti oxidacnemu je aj Ecko ci? Ja budem mat clostyl ale uz teraz si lridem ako taky dochodca ked ai rano nasypem vsetko co mam si dat 😀😀😀

bambulka711
23. júl 2024

@ersp tak ja to beriem postupne, to by mi žalúdok nedaroval. Už aj tak protestuje. A ja ti neviem, ja už beriem všetko doradu, čo napísali na papier.

ersp
23. júl 2024

@bambulka711 mne len inofolic v car vraveli 😀 ja rano a vecer vsetko naraz, co ma nezabije to ma posilni 😀😀

bambulka711
23. júl 2024

@ersp ja akurát riešim prestup do Brna, tak som zvedavá. Snáď sa to bude viac menej dať kombinovane robiť, že niečo tu a niečo v Brne a online.

ersp
23. júl 2024

@bambulka711 tak drzim oalce nech co najskor ste v brne 🙂

bambulka711
23. júl 2024

@ersp ja to vidím možno tak po novom roku 🙈

ersp
23. júl 2024

@bambulka711 preco az tak neskoro? Maju plno?

bambulka711
23. júl 2024

@ersp ešte som to až tak neriešila, budem im musieť napísať, že ako sa to rieši, asi absolvovať aj u nich nejakú konzultáciu, musia nastaviť protokol. Otázka, či najprv naozaj neabsolvovať hematológiu 🙈
A už vôbec neviem, ako to funguje, keď by som to chcela kombinovať, nech kvôli odberom nemusím lietať do Brna.

zuza265
23. júl 2024

@bambulka711 inak ja ked som povedala ze mame planovany odber vajicok atd tak ma pichla skor… ak nahodou tak skus aj ty povedat

zuza265
23. júl 2024

@bambulka711 niektore veci ti vie robit aj tvoj gynekolog. Niektore zeny tak robia.