icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

joannah13
12. dec 2014

Prominte, ze sem to tu zaspamovala. Kopirovala sem z ceske skupiny, kde sem to taky popisovala

jaja9891
12. dec 2014

@rybkaa ahoj moja,no sono bolo sokom pre kazdeho,aj pre dr.,este take nevidela a ja som to este nerozdychala...vyzera to na jednovajecne trojcata...neviem ci plakat od stastia ci strachu...som 6+1tt a dve som videla aj so srdieckami a tretie neviem,idem na sono k inemu dr na prenatalnu dg.

bubu4125
12. dec 2014

@bosoriak
@rybkaa
@butterfly333 no nič babule moje... Začala som špiniť... Zrejme nabudúce 😢

janulka999
12. dec 2014

@jaja9891 jezisi.. trojicky 🙂) to je krasa 🙂) to zvladnete! hlavu hore 🙂 drzim palce nech je vsetko v poriadku!

bosoriak
12. dec 2014

@jaja9891 Ved to je super, mas to jednym vrzom! A mozes si dovolit cely den lezat a nechat ich, nech sa ti hraju v bruchu, nemusis skakat okolo nikoho. Len nech ste zdravi, nic ineho nie je dolezite 🙂

jaja9891
12. dec 2014

@janulka999 dakujem moja...no bude to tazke a velke rizika...som rarita a bojim sa nenormalne...

jaja9891
12. dec 2014

@bosoriak moja rizika su privelke a rodia sa predcasne,strasne sa bojim ☹

bosoriak
12. dec 2014

@bubu4125 Ak nic, Vianoce to istia 🙂

bosoriak
12. dec 2014

@jaja9891 Pozri, v Cechach porodila zena patorcata a zdrave a donosene. Skus skor mysliet na tie pozitiva, nech sa nescvoknes. Jasne, ze su tam rizika, ale tie budes riesit, ak vobec pridu. Skus sa na to pozriet tak, ze mozes byt opat jedna, co vynosi trojcata. Aj tu na konovi je tusim taka tema. A je tam celkom dost mamiciek, takze take vazne to s tou rizikovostou nebude.
Dobre bude.

jaja9891
12. dec 2014

@bosoriak dakujem za povzbudenie 🙂 a pozriem do tej temy...no a patarcata mala tusim romka,oni to maju geneticky viac dane zvladnut...

zarzisia
12. dec 2014

@jaja9891 boze, to je taka krasna sprava 🙂 😵 Ako reagoval manzel? Zlatinko hlavne hlavu hore, nalad sa na pozitivnu notu a vsetko dopadne skvelo 🙂 :*

butterfly333
12. dec 2014

@bubu4125 ale ved to mozno nic zle neznamena

veroni1988
12. dec 2014

@joannah13 gratulujem malinkému a maminke prajem hlavne veľa zdravíčka 🙂

janulka999
12. dec 2014

@jaja9891 viem..su aj rizika.. dnes davali v tv novinach jedna holka porodila trojcata. zdrave krasne..v 34 tyzdni. povedali ze si polezia 10dni v inkubatoroch aby mali nozicky v teplucku a dostatok tekutin a pojdu domov. verim ze to zvladnete.. ty, manzel aj babatka :*

jaja9891
12. dec 2014

@zarzisia moja mm je v soku,boji sa a ja tiez... neviem ako to zvladneme,len aby boli zdravucke... a dufam,ze sa to tretie v pondelok nepotvrdi...aj ked to znie hrozne

jaja9891
12. dec 2014

@janulka999 a to nevadi ak su v 8 mesiaci?ja neviem ako to zvladneme...som v soku a riadnom

janulka999
12. dec 2014

@jaja9891 nie ze nevadi, ale vedia to v pohode zvladnut.. a este mas nadej ako pises, ze budu len dve 🙂 a vobec to neznie hrozne, ked si to tak napisala. ja ti to prajem tak ako si zelas.. aj dve bude makacka vychovat ;) vsetko bude tak ako ma byt, bud pokojna hlavne.

jaja9891
12. dec 2014

@janulka999 vies,ked uz vidis dr v soku,tak ty to len tazko predychavas 🙂 chce to cas,ale musi byt uz dobre...

janulka999
12. dec 2014

@jaja9891 tak vies.. pri asist.reprodukcii sa beru dvojicky ci trojicky ako "vedlajsi ucinok" 🙂 teda aj dr. bola soknuta z toho🙂

jaja9891
12. dec 2014

@janulka999 no ano,ale my sme vkladali jedno a mame jednovajecne,a to je rarita...mame to aj v genoch,teda dvojicky z oboch stran...keby boli viacvajecne,tak aj dr ma mensi sok 🙂

mawiya
12. dec 2014

ja sa z vás doseriem ženy. človek vás opustí na pár hodín, aby sa kultúrne vyžil a vy? samé novinky @rybkaa si založí súkromku :D @joannah13 si kľudne porodí 🙂 bože zlatinko ja ti zo srdienka gratulujem, máš nááááááááádherné bábatko, a nech ste zdraví. to budú krásne vianoce. cmuk no a @jaja9891 si len tak oplodní jednovaječné trojčatá. 😀 zlatik no z teba si hádam cvrknem. to nemyslíš vážne? dievka to je najkrajší vianočný darček nie len pre teba a tvoju rodinku, ale aj pre nás tu, čo sa snažíme a nedarí sa. supiš. len teraz sa budem báť ísť na IVF bo čo by som ja s 5-tima deckama robila 🙂

jaja9891
12. dec 2014

@mawiya ahoj moja,no my s mm a trojcatami sme si z teba cvrkli...no ja mam pocit,ze snivam,to dr myslela vazne 😀 dve som videla aj ja so srdieckami a kde videla ten treti vak netusim 😀 dufam,ze mala halucinacie,chuda bola v soku,ze to este nevidela a v pondelok idem k dalsiemu dr na sono do prenatalneho centra 😉 juuuj moja,si ma tak rozosmiala az mi ide bok vyvalit a vidis zazraky sa deju 😉 neboj sa ivf,ja som rarita,jedna z milionov 😉

senta_sofia
12. dec 2014

@joannah13 ahoj mamina 🙂 Tak teda tomuto sa hovori prekvapenie, vidis a tak si sa bala, ze aku bude mat nakoniec vahu a skoncilo to celkom dobre, nie? Z celeho srdiecka Ti gratulujem, slza sa mi leskne v oku, Herkules to dobojoval do uspesneho konca, myslim, ze by sme z neho mali spravit maskota nasho fora alebo rovno tej nasej novej sukromky 🙂) Drzte sa a ocakavame spravy z dalsich dni, ako sa mate, rastiete, priberate, atd. 🙂

senta_sofia
12. dec 2014

@mawiya moja, co by si ty s piatimi deckami robila? no lubila ich jak kone, jak tych dvoch ponikov, co mas doma, plus toho zrebca k tomu 😀

senta_sofia
12. dec 2014

@jaja9891 jajus, gratulujem, bala by si sa, aj keby tam bolo len jedno srdiecko, tak tes a dakuj tomu hore, ze sa rozhodol spravit z teba rovno trojnasobnu mamu... sama dobre vies, aka si bola smutna, ze nemate ani mrazacikov a vidis, oni ani nebudu treba. Nebude to lahke, ale bude to stat za to a dobre vies, ze stare dobre, ked sa chce, sa da, ked sa nechce, hladaju sa sposoby ako sa neda, plati do bodky 😉

jaja9891
12. dec 2014

@senta_sofia dakujeeem 😉 ja viem,je to obrovsky zazrak a dar a viem,ze sme na zaciatku tazkeho boja a uvidime v pondelok ake budu dalsie spravy...co sa potvrdi a co vyvrati...bol to neskutocny pocit vidiet tie malicke 3mm zazraky s bijucim srdieckom,tomu hore dakujeme z celeho srdca,len nech budeme zdravi a zvladneme vsetko...na depky som uz zabudla 😉

jaja9891
12. dec 2014

@joannah13 jeeej z celeho srdoecka blahozelam a prajem veeela zdravicka a stasticka celej rodine 😉

senta_sofia
12. dec 2014

@ennynka sak lebo ty sama nenapises, ked sa clovek neopyta 😀 tak ako sa mavas teda, co nove? pohlavie uz aspon na 75% iste?🙂)

rybkaa
autor
12. dec 2014

@jaja9891 odpadla som...a práve som sa spamätala 🙂 Juuuj veď to sú skvelé správy, neboj sa nič, nebudeš prvá ani posledná a aspoň vieš že ste tie izby v dome nestavali len preto aby ste tam mali sklad ale pre detičky 🙂 strašne za teším a verím že to zvládnete 🙂 poznám jednu kocku čo teraz ma 3 mesačne dvojičky parik a pôvodne ich mala tri ale jedno sa nevyvijalo a museli jej ho odsat, nemalo srdiečko. A má zdravé babule neboj nič aj ty budeš mať 🙂