icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuza265
23. júl 2024

@bambulka711 a tie 4 udaje mali len tieto 4 cisla? Nas zakladny mal takto podelene a kazda tato oblast bola este rozdelena a mala tam dalsie cisla a informacie

kristinkaris
23. júl 2024

@bambulka711 s tým grepom opatrne keď máš nízku sliznicu tak ju vie ešte znížiť

bambulka711
23. júl 2024

@zuza265 ano, len to som mala v správe, ale skúsim si to vyžiadať.
@kristinkaris ja asi nebudem experimentovať radšej 🙂

bambulka711
24. júl 2024

@kristinkaris myslím na teba a silno držím palce 😊

zuza265
24. júl 2024

@bambulka711 skus🤗 nam napr vysvetlovali aj tie ine parametre a aj hovorili preco volia tu a tu metodu potom pri oplodneni vajicok. Takze vyziadat si je najmenej ak by to mali. A ak budu robit znova spermiogram maju s cim potovnat. Moj napr pri prvom uplne pecka vysledky (okrem morfologie ta proste ostala) a potom bol prechladnuty - kasel, nadcha a slabost a pri dasom spermiograme enormne klesol. Akoze to bol taky skok veliky… takze preto by som to radsej mala🤗 nech vies kde je vasa norma

bambulka711
24. júl 2024

@zuza265 áno, ako hovoríš, bol to strašný som, že nám tá morfológia tak klesla. Akurát to riešime, že teda, či si nedáme pauzu tento mesiac a nedáme spraviť kontrolu podrobnú 🙂

zuza265
24. júl 2024

@bambulka711 uvidis co ti navrhnu. Skusila by som im doverovat a podla toho aky budes mat z toho pocit❤️ ten je predsa velmi podstatny. Sama viem ako som bola strasne v strese predtym a podla mna to prispievalo velmi k tomu ze neslo otehotniet. Okrem inych faktorov ovsem🙁

ersp
24. júl 2024

@bambulka711 uvidis co ti aj Brno povie 🙂 ako ma svoju logiku aj dat si pauzu od iui zriesit spermogram, nech zbytocne nemas hormony pchane do tela 🙂

ersp
24. júl 2024

@zuza265 tiez som nazoru ze car, resp doktor a pacient si musia "sadnut" a doverovat, ale podla toho co tu bambulka pisala, tam ta dovera nie je uplne, teda ja by som radsej v jej pripade zriesila zmenu car, ako vyhadzovala peniaze dalej za iui 🙂

bambulka711
24. júl 2024

@ersp
@zuza265 máme online konzultáciu 15.8. dovtedy by som chcela ten spermiogram dať spraviť a asi tento mesiac dáme pohov a užijem si aj ja trochu leto. Ešte som sa ani kúpať nebola tento rok.

zuza265
24. júl 2024

@ersp absolutne suhlasim🙏🏼 musi clovek citit tu istotu voci lekarovi s postupom a aj pristupom. A hlavne to Brno od Ba nie je ani tak daleko.

zuza265
24. júl 2024

@bambulka711 to leto si veru uzi😍 co ak je to vase posledne leto vo dvojici☺️ vsak bodaj by. Pomoze to aj fyzicky aj psychicky. A ked sa schladi sup do viru lekarov.

kristinkaris
24. júl 2024

@bambulka711 ďakujem ❤️ zatiaľ čakám na výsledky z krvi .. na sone nebolo nič akurát sliznica ma 12mm

ersp
24. júl 2024

@kristinkaris a sliznica je dostatocne vysoka na tehu? 🙂

kristinkaris
24. júl 2024

@ersp ono to vyzerá akoby som bola uuplne na začiatku uhniezdovacieho procesu sliznica by mohla byť ale určite to nesedí s mojim dpo :D

kristinkaris
24. júl 2024

Takt vyzera dnešný dúfam že ta krv bude aspoň nad 10

bambulka711
24. júl 2024

@kristinkaris to je zvláštne 🧐

ersp
24. júl 2024

@kristinkaris kolko dpo si?

ersp
24. júl 2024

@ersp vies hodit aj graf? Uz vidim ze 20dpo 🙂

kristinkaris
24. júl 2024

@ersp jasne dnes som nemerala lebo som mala nočnú

ersp
24. júl 2024

@kristinkaris aa ovu si mala potvrdenu? Resp ako potvrdenu?

kristinkaris
24. júl 2024

@ersp celý cyklus bol stimulovaný najprv sme kramy vyvolali norethisteronom následne nasadený clostilbegyt a potom folikulometria v ľavo bol 16,5 a dva 10mm potom gonasi … preto je to vo hviezdach ale kedy prebehla ovu po gonasi to už nevieme

bambulka711
24. júl 2024

@kristinkaris po gonasi do 36 hodín, to je viac menej istota. A to ti kedy pichli? 16.5 a 10 je málo.

kristinkaris
24. júl 2024

@bambulka711 pichnute bolo na druhy deň čiže 2.7 oni to ale aj na základe hormónov lebo to vyzerá že mne velke nepraskaju ale práve skôr do hodnoty 18mm

bambulka711
24. júl 2024

@kristinkaris no len tam môže byť problém, že nie je zrelé. Tie malé neboli určite dosť veľké. Ten 16.5 mm mal šancu dorásť a mať zrelé vajíčko, takže to je dobrá správa 🙂 aspoň čo mne hovorili, že ak praskne pod 18 mm, tak vajíčko nie je zrelé 🤷

ersp
24. júl 2024

@kristinkaris tiez si myslim ze skoro pichli..nemusi byt potom folikul resp vajicko dozrete..a pri gonasi do 36 max 48h ma nastat ovulacia..ale u teba je to feest posunute

katariiinkaa
24. júl 2024

@kristinkaris ešte dnes budeš mat výsledky z krvi? Držím palce!

kristinkaris
24. júl 2024

@bambulka711 fakt ? A mne zas že keď ma moc je už akoby prezrete 😂to fakt každý inak hovorí :D
@ersp nl veď práve že to je cele poposúvane možno prasklo neskôr alebo uhniezdenie prebehla až na 12dpo? Lebo som čítala že prebieha od 6-12 dpo
@katariiinkaa áno okolo 14-15
No dala som dokopy tie toto testy čo poviete ? Mne príde akoby sa to hcg začalo produkovať až od 21.7

bambulka711
24. júl 2024

@kristinkaris no mne zatiaľ všetci povedali, že optimum je 20-22 mm. Preto gonasi dávajú pri tých 18 mm, lebo akurát za tých 24-48 hodín dorastie.

katariiinkaa
24. júl 2024

@kristinkaris tiez mi to pripadá tak že až odvtedy je pekne vidieť posun v intenzite čiarok