Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 s tým grepom opatrne keď máš nízku sliznicu tak ju vie ešte znížiť
@zuza265 ano, len to som mala v správe, ale skúsim si to vyžiadať.
@kristinkaris ja asi nebudem experimentovať radšej 🙂
@kristinkaris myslím na teba a silno držím palce 😊
@bambulka711 skus🤗 nam napr vysvetlovali aj tie ine parametre a aj hovorili preco volia tu a tu metodu potom pri oplodneni vajicok. Takze vyziadat si je najmenej ak by to mali. A ak budu robit znova spermiogram maju s cim potovnat. Moj napr pri prvom uplne pecka vysledky (okrem morfologie ta proste ostala) a potom bol prechladnuty - kasel, nadcha a slabost a pri dasom spermiograme enormne klesol. Akoze to bol taky skok veliky… takze preto by som to radsej mala🤗 nech vies kde je vasa norma
@zuza265 áno, ako hovoríš, bol to strašný som, že nám tá morfológia tak klesla. Akurát to riešime, že teda, či si nedáme pauzu tento mesiac a nedáme spraviť kontrolu podrobnú 🙂
@bambulka711 uvidis co ti navrhnu. Skusila by som im doverovat a podla toho aky budes mat z toho pocit❤️ ten je predsa velmi podstatny. Sama viem ako som bola strasne v strese predtym a podla mna to prispievalo velmi k tomu ze neslo otehotniet. Okrem inych faktorov ovsem🙁
@bambulka711 uvidis co ti aj Brno povie 🙂 ako ma svoju logiku aj dat si pauzu od iui zriesit spermogram, nech zbytocne nemas hormony pchane do tela 🙂
@bambulka711 to leto si veru uzi😍 co ak je to vase posledne leto vo dvojici☺️ vsak bodaj by. Pomoze to aj fyzicky aj psychicky. A ked sa schladi sup do viru lekarov.
@bambulka711 ďakujem ❤️ zatiaľ čakám na výsledky z krvi .. na sone nebolo nič akurát sliznica ma 12mm
@kristinkaris a sliznica je dostatocne vysoka na tehu? 🙂
@ersp ono to vyzerá akoby som bola uuplne na začiatku uhniezdovacieho procesu sliznica by mohla byť ale určite to nesedí s mojim dpo :D
@kristinkaris to je zvláštne 🧐
@kristinkaris kolko dpo si?
@ersp jasne dnes som nemerala lebo som mala nočnú
@kristinkaris aa ovu si mala potvrdenu? Resp ako potvrdenu?
@ersp celý cyklus bol stimulovaný najprv sme kramy vyvolali norethisteronom následne nasadený clostilbegyt a potom folikulometria v ľavo bol 16,5 a dva 10mm potom gonasi … preto je to vo hviezdach ale kedy prebehla ovu po gonasi to už nevieme
@kristinkaris po gonasi do 36 hodín, to je viac menej istota. A to ti kedy pichli? 16.5 a 10 je málo.
@bambulka711 pichnute bolo na druhy deň čiže 2.7 oni to ale aj na základe hormónov lebo to vyzerá že mne velke nepraskaju ale práve skôr do hodnoty 18mm
@kristinkaris no len tam môže byť problém, že nie je zrelé. Tie malé neboli určite dosť veľké. Ten 16.5 mm mal šancu dorásť a mať zrelé vajíčko, takže to je dobrá správa 🙂 aspoň čo mne hovorili, že ak praskne pod 18 mm, tak vajíčko nie je zrelé 🤷
@kristinkaris tiez si myslim ze skoro pichli..nemusi byt potom folikul resp vajicko dozrete..a pri gonasi do 36 max 48h ma nastat ovulacia..ale u teba je to feest posunute
@kristinkaris ešte dnes budeš mat výsledky z krvi? Držím palce!
@bambulka711 fakt ? A mne zas že keď ma moc je už akoby prezrete 😂to fakt každý inak hovorí :D
@ersp nl veď práve že to je cele poposúvane možno prasklo neskôr alebo uhniezdenie prebehla až na 12dpo? Lebo som čítala že prebieha od 6-12 dpo
@katariiinkaa áno okolo 14-15
No dala som dokopy tie toto testy čo poviete ? Mne príde akoby sa to hcg začalo produkovať až od 21.7
@kristinkaris no mne zatiaľ všetci povedali, že optimum je 20-22 mm. Preto gonasi dávajú pri tých 18 mm, lebo akurát za tých 24-48 hodín dorastie.
@kristinkaris tiez mi to pripadá tak že až odvtedy je pekne vidieť posun v intenzite čiarok

@bambulka711 a tie 4 udaje mali len tieto 4 cisla? Nas zakladny mal takto podelene a kazda tato oblast bola este rozdelena a mala tam dalsie cisla a informacie