icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ersp
24. júl 2024

@bambulka711 suhlasim, mne vraveli ze minimalne velkost na podanie gonasi je 18mm

ersp
24. júl 2024

@kristinkaris narast hcg vidiet 🙂

kristinkaris
24. júl 2024

@bambulka711 a ešte mi povedali že aj to gonasi podporí dozretie vajíčka no uvidíme aj tak mám strach keď sa to už tak dlho naťahuje :/
@katariiinkaa ano len aby to bolo dobre a tam kde ma byť🍀

kristinkaris
24. júl 2024

@ersp no ak narástlo 2mm za ten deň tak malo 18,5

ersp
24. júl 2024

@kristinkaris ono najlepsie mat odsledovane ako ti rastie bambulke rastie cca 1mm za den, mne 2 az 2,5 za den je to mega individualne 🙂 ako neostava nic len cakat ci bude hcg rast a objavi sa bublinka v maternici 🙂

bambulka711
24. júl 2024

@kristinkaris z toho mám aj ja obavy, či je na dobrom mieste, ale nerobme unáhlené závery.

kristinkaris
24. júl 2024

No baby takže hcg kleslo úplne na 0,5 takže mám vysadiť utrogestan ale nevedeli mi povedať prečo sú testy pozitívne strašne to je zvláštne

ersp
24. júl 2024

@kristinkaris to mi je luto, ale je to aj strasne zvlastne

bambulka711
24. júl 2024

@kristinkaris to je mi ľúto 😔 naozaj tomu nerozumiem, ako to, že testy tmavli.

kristinkaris
24. júl 2024

@ersp
@bambulka711 ja fakt neviem príde mi to zvláštne a to nieje jedna značka testu pozitívna ale hneď viacero dokonca aj ten digi

mirus11
24. júl 2024

@kristinkaris ja ti poviem takto,možno sa aj podarilo,ale dobre sa to nevyvíjalo,alebo si zostala trhu neskôr ale podľa mňa krv neklame a progesterón by som veru vysadila,ak by to bolo prosperujúce trhu,tak sa bábo udrží aj tak.Ved trochu doktorom.Viem že je to sklamanie,ale možno sa to ešte na dobro obráti.Ale pokiaľ to krv ukázala,že to kleslo,tak to asi nebude prosperujúce trhu Viem o čom hovorím,ja som takto mala za sebou 5x potrat.

ersp
24. júl 2024

@kristinkaris nemohlo by sa jednat o biochemicke?

kristinkaris
24. júl 2024

@mirus11 myslíš že keď vysadím utrogestan a bola by som tehu tak by to neuškodilo?

kristinkaris
24. júl 2024

@ersp kľudne môže

kristinka95
24. júl 2024

@kristinkaris to presne ako u mňa že testy pozitívne aj Digi ukázal a krv nič 🙁🙁🙁 je mi to ľúto tak som držala moc palce

katariiinkaa
24. júl 2024

@kristinkaris to ma mrzí 🙁 ono hcg rovnako ako najprv stúpa v krvi, tak rovnako aj ubúda najprv v krvi až potom v moči. Po potrate keď som si sledovala hcg pomocou krvných odberov aj moču tak v moči bolo ešte pár dni po tom čo bola krv negatívna.

kristinkaris
24. júl 2024

@katariiinkaa nuž vysadím utrogestan a uvidím najbližšie dni

bambulka711
24. júl 2024

@zuza265 a môžem sa spýtať, ako dlho to celé trvalo u vás? Napríklad, že 15.8. máme prvy pohovor a dajme tomu, že sa rovno rozhodneme, že áno, ideme do toho. Tak od toho bodu je to tak, že to ti hneď nastavia z fleku liečbu, alebo robia ešte nejaké odbery, vyšetrenia atď?

ersp
24. júl 2024

@bambulka711 sice si sa putala zuzky, ale myslim ze ak budu akceptovat vysetrenie z BA tak dalsi cyklus mozte ist iui/ivf 🙂

bambulka711
24. júl 2024

@ersp no, to bude závisieť asi aj od ceny a poisťovne. Ja musím asi najprv dať žiadosť poisťovni, keďže idem do čiech a to sa rieši vopred vtedy 🙈 a určite viem, že 2.11. musím byť prítomná, keďže mamina ma 60tku a musim to utajiť. Sama komplikácia, ale snáď to stihneme dovtedy ☺️

ersp
24. júl 2024

@bambulka711 podla mna tam tie schvalovacky dlhe nebudu a vedia ako na to, kedze niektorym zenam ide o cas 🙂

bambulka711
24. júl 2024

@ersp no uvidíme, ako dopadne spermiogram a čo nám potom vyčíslia, lebo zase, asi sa na to trochu budem musieť finančne pripraviť 😔

ersp
24. júl 2024

@bambulka711 urcite by som riesila spermiogram nech viete ake metody dat pripadne do ivf k oplodneniu...a ceny si myslim ze su +/- rovnake vsade...ja ratam ze ak ivf tak tych 2000e potrebujeme mat na ucte

bambulka711
24. júl 2024

@ersp no ja som to teraz rátala a odhadujem, že komplet by som sa mohla zmestiť do 5000e a dúfať, že poisťovňa mi tých 1200e preplatí neskôr. Netuším, či okrem toho prispievajú aj na lieky, ale s tým nerátam. Rátala som IVF + ICSI + PICSI + PK + 3xgenetika. Otázka, koľko ich bude vôbec... A čo vôbec.

ersp
24. júl 2024

@bambulka711 no ja dufam ze nejak vela doplnkovych metod nam treba nebude..ale ako bude to palka..

bambulka711
24. júl 2024

@ersp no asi tak, ja určite tú genetiku chcem. A teda, tie spermie sa uvidí, že ako vyjde teraz o týždeň-dva spermiogram, že aké doplnkové metódy bude treba. Snáď žiadne, že to bude v norme už zase. Jasné, že čím menej, tým lepšie. A asi aj podľa počtu použiteľných vajíčok by som sa rozhodovala.

ersp
24. júl 2024

@bambulka711 ako my sme sa v car este vobec nebavili na temu ivf, ale ak sa k tomu dostaneme budem mat velmi vela otazok 😀

bambulka711
24. júl 2024

@ersp no, ja už si spisujem, aby som nič nezabudla 😊😂

ersp
24. júl 2024

@bambulka711 no mna to tiez bude cakt..a vlastne tebe teda oficialne neuspesne iui ci eate cakas?

bambulka711
24. júl 2024

@ersp dnes som nerobila test, 13dpo. Zajtra mám spraviť oficiálne test, ale už ma to ani neláka. Keby neberiem progesterón, počkám si na MS bez testu.