Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ersp tak test biely ako jarný sneh, ako som predpokladala.
@kristinkaris no ja som z teba jeleň 🧐
@kristinkaris ja by som riesila urcite opat krv, ci sa len v labaku niekto nesekol 🙂
@bambulka711 takze progesteron vusadzas a cakas na ms?
@ersp nevysadila som zajtra pôjdem k svojmu dr
A teplota dnes raketovo vystrelila na 37,17
@kristinkaris urcite chod k dr lebo toto je velmi divne
@kristinkaris držím palce bože ja som z teba napätá jak gate ,to prežívam s tebou 😁😁 ale to je potom dobre znamenie keď takto silnejú. Možno sa ozaj niekto v labakoch sekol to
Tak zajtra neordinuje až v pondelok
@kristinkaris no ja už by som volala aj obvoďáčke kľudne. Podľa mňa aj ona ti môže spraviť odber.
@bambulka711 už vydržím do pondelka
@kristinkaris ja by som skúsila digi test možno zajtra a ak by ukázalo 3+ tak by to vyzeralo dobre celkom, lebo inak, nič v zlom, mohlo by to byť neprosperujúce tehu a aby neboli problémy .. držím prsty a pevné nervy 🤞🙂
@ersp no ja už by som vysadila v utorok, ale dodržala som pokyny. A keby aj nevysadím, tak mne menzes príde tak či tak.
@majulka098 no veď toho sa aj ja bojím práve
@kristinkaris suhlasim s majkou...urcite by som riesila asap odber, aj keby ako samoplatca, obvodat, zastupujuci gyn..aby sa neuhniezdilo kde nema a nespravilo viac problemov...
@bambulka711 jj menzes dojde aj pri progesterone 🙂
@ersp tak či tak sa hlási už kŕčmi, tak uvidíme. Chcem budúci týždeň nahnať chlapa na ten spermiogram a teda rozmýšľam, či tento mesiac pauzu alebo nasadíme Letrozol a skúsime ešte jedno IUI. Ak nenasadím, tak máme smolu, lebo ovu príde asi až keď bude na služobnej. No neviem...
@bambulka711 zrieste spermiogram, nech sa zbytocne nedopujes 🙂
@ersp tiež som na tom tak. Že ak bude zlý, tak či tak to nemá nádej a ako píšeš, zbytočne hormóny.
@ersp skúsim sa zajtra spýtať či by mi spravili na biochemii
@kristinkaris tak toto je naozaj zvláštne 😳 ale tým pádom ešte šanca stále je 🙏 mne napadlo či ti len chybne neprecitali výsledok z labaku.. už aj take diskusie tu boli veľakrát
@katariiinkaa je to cele divoké
@kristinkaris lebo testy fakt viditeľne zosilneli odvčera.. ach no snáď ťa už nebudú dlho naťahovať nech vieš na čom si. Ale bolo by krásne ak by to nakoniec predsa len vyšlo, také zázračné bábätko ❤️
@katariiinkaa len neviem čo ten utrogestan 😭
@kristinkaris veď zatiaľ ho ber ďalej kým nevieš určite na čom si.. nemyslím si že pár dní navyše niečomu uškodia
@bambulka711 och to ma mrzi ze to nevyslo. Vidis zacali sme spolu cyklus a ty uz koncis a ja som zrejme len vcera mala ovu 🤦♀️
@kristinkaris tiez si myslim ze za opakovany odber nic nedas. Ak by sa ti dnes-zajtra podaril odber tak ten jeden den navyse z liekmi nic nespravi. No je to cele take divne. Sama som zvedava ako to cele u teba dopadne. 🤞
@kristinkaris a nepojdes do unilabs atd zajtra ako samoplatca? Stoji to par eur. 7 ci kolko
@andyka105 nevadí, ja som sa nastavila tak, že tento cyklus si dáme pauzu, užijeme zvyšok prázdnin, 15.8. konzultácia v Brne (aj keď teda online), potom mesiac mám na poisťovňu a prípravu, príp. ešte IUI jedno a v polke septembra by sme začali so stimuláciou 🙂 a ja som bola na stimulácii tento mesiac, preto sa mi ovulka posunula o týždeň skôr. Keby nemám progesterón, tak už som snáď aj po menzese 😂

@bambulka711 tak skus zajtra teat ci vysadit ci nie..ja som dnes progesteron nasadila ja som nan aj zabudla 😀