icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

andyka105
25. júl 2024

@bambulka711 jasne treba vypnut troska hlavu vycistit telo od tych hormonov a uvidis co ti v tom brne povedia.

kristinkaris
25. júl 2024

@zuza265 a kde je ten unilabs?

zuza265
25. júl 2024

@kristinkaris odkial si? V kazdom meste zvykne byt niektora z tychto firiem, kt to robi sukromne

kristinkaris
25. júl 2024

@zuza265 Bytča

ersp
25. júl 2024

@kristinkaris skus pozriet kde mas piblizku alpha medical, medirex, unilab, vacsinou vacsie miesta maju pokryte a online si vies vybrat termin 🙂

zuza265
25. júl 2024

@ersp suhlasim. A mavaju aj nejaku hodinku pol hodinku kedy mozes prist bez objednania🤗

kristinkaris
26. júl 2024

Podarilo sa mi ísť dnes na tu krv ako samoplatca ale dnes som začala aj špiniť tak asi nič z toho

ersp
Autor odpoveď zmazal
ersp
26. júl 2024

@kristinkaris uvidis ako krv pripadne ak mas pozit test a spinis zbehni na pohotovost 🙂

kristinkaris
26. júl 2024

Baby hcg vyslo 23,70

bambulka711
26. júl 2024

@kristinkaris tak to by ma zaujímalo, ktorý labak to tak zvrtal, že si mala 0.5 podľa nich.

kristinkaris
26. júl 2024

@bambulka711 v car povedali že aj tak nemám nasadiť utrogestan že to môže byt mimomaternicove ale ja nechápem ako behom skoro dvoch dni z 0 mohlo skočiť na 23… no stresuje ma to spinenie či to je ok lebo mi povedala že buď sa rozkrvacam alebo nie

ersp
26. júl 2024

@kristinkaris v car proste bol zle spraveny rozbor, inak to nie je mozne...krvacanie by som riesila urcite, zbehni na pohotovost ak tvoj dr nerobi..

bambulka711
26. júl 2024

@kristinkaris no v každom prípade tam asi niečo nie je v poriadku, hlavne aby nebolo mmt alebo čo :(

katariiinkaa
26. júl 2024

@kristinkaris mne v nemocnici hovorili že pri mmt hcg bežne klesá a stúpa a znovu klesá a stúpa. Pevne ale verim že to nebude tvoj prípad. Držím veľmi palce.

kristinkaris
26. júl 2024

@ersp tak zatiaľ to je minimálne špinenie skoro žiadne a asi to aj tak nebude v poriadku je to už strašne dlho nechám to už tak a buď prídu kramy alebo nie 🙂

kristinkaris
26. júl 2024

No akurát mi volala od nich doktorka že si to ešte raz prezreli a do toho pondelka mám pokračovať utrogestan lebo teoooreticky sa to mohlo zahniezdiť neskôr

mimuska328
26. júl 2024

@kristinkaris na to špinenie si daj ascorutin je voľnopredajny. Ak plod odchadza tak nezastaví nič ale pokiaľ len praskla cievka tak ti to zastaví. Zial začiatok je taky je to buď alebo

ersp
26. júl 2024

@kristinkaris uvidis, alw mne to pride na uhniedzenie uz veeelmi neskoro, ale verit treba 🙂

kristinkaris
26. júl 2024

@ersp jasne je ale na druhej strane mám pcos a ovulácie väčšinou bývajú na 30-50 DC ma napadlo že po tej gonasi nepraskol a dorástli tie dva malé 10mm

ersp
26. júl 2024

@kristinkaris gonasi by mal byt ucinny, teda neviem 🙂 ako ja mam tiez pco a vzdy tam nejake tie 9,10mm mam (to je vlastne aj rozdiel pri sone ze pco mame stale vo vajecniku male folikuly)...ale uvidis, dali ti aj daku kontrolu v car?

bambulka711
26. júl 2024

@kristinkaris po gonasi určite ten veľký praskol, to je istota skoro 💯

ersp
26. júl 2024

@bambulka711 tebe ms dosla ci stale nic? 🙂

kristinkaris
26. júl 2024

@ersp kontrolu dali v pondelok

ersp
26. júl 2024

@kristinkaris taknuz hadam sa to rozluske a budu nieco na sone vidiet...teda tebe za tyzden vystupilo hcg z 4 na 23? 🙂

bambulka711
26. júl 2024

@ersp ja som v stredu dala posledný progestanelle, tak čakám, kedy sa spustí. Zatiaľ iba bolesti cítim trochu

kristinkaris
26. júl 2024

@ersp áno neviem ako rýchlo by to malo rast lebo tie tabuľky majú obrovské rozostupy…
@bambulka711 a test si skúšala ?

ersp
26. júl 2024

@bambulka711 no mne pri progestenalle chodilo aj po 10 dnoch 😀😀😀

ersp
26. júl 2024

@kristinkaris cca kazdy druhy den by sa hcg malo zdvojnasobit 😀

bambulka711
26. júl 2024

@ersp no vždy prišiel ešte počas užívania cca na 16 dpo, takže možno aj teraz príde tak. Dnes som 15dpo.
@kristinkaris nie, ja som už taká, že mi to ani nenapadlo, už som nachystaná na IVF 🥰