icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bambulka711
29. júl 2024

@ersp akože, ja nemám pocit, že by robili doslova biznis, ale mňa nejako v BA nepresvedčili profesionálne. Keď už mám dať 5000 za IVF, tak idem "na istotu" do Brna.

katariiinkaa
29. júl 2024

@kristinkaris ahoj, no ako dnes dopadla kontrola? Myslela som na teba 🙏

kristinkaris
29. júl 2024

@katariiinkaa ahoj No na sone nič nebolo ani v maternici ani mimo nej aj pre nich to je záhada poobede budú volať aké sú výsledky krvi

katariiinkaa
29. júl 2024

@kristinkaris daj potom vedieť, držím palce

kristinkaris
29. júl 2024

@katariiinkaa ale čiarky slabnú tak asi to bolo biochemické

ersp
29. júl 2024

@bambulka711 to ano, ta profesionalota je velmi dolezita 🙂

bambulka711
29. júl 2024

@ersp toto sú výsledky, s ktorými sme išli do IUI. No úprimne, neviem, čo si myslieť.

kristinkaris
29. júl 2024

@katariiinkaa No hcg kleslo na 23,4 ale že ma doktorka chce ešte o týždeň vidieť tak 6.8 tam mám prísť a liečbu vlastne mám vysadiť

katariiinkaa
29. júl 2024

@kristinkaris Naposledy si mala koľko? u mňa vtedy hcg začalo rapídne klesať 2 dni po vysadení progesteronu ak si dobre pamätám. Ale to bol fakt pokles že za 2 dni to kleslo z 1200 na niečo málo cez 170

kristinkaris
29. júl 2024

@katariiinkaa 23,70 včera som si už ale progesteron nedala

katariiinkaa
29. júl 2024

@kristinkaris hlavne nech to pekne klesne 🙏 keď si s tým telo samé poradí, je vraj potom veľká šanca že to vyjde hneď ďalší cyklus. U nás to tak tiež bolo. Držím palce.

katariiinkaa
29. júl 2024

@ersp ty si dnes fakt neskúsila ten test nakoniec? 😀

kristinkaris
29. júl 2024

@katariiinkaa tento cyklus sa snažiť nejak nejdeme lebo chceme ísť na dovolenku a keby to vyslo tak neviem 7 hodinový let ako by dopadol :D

bambulka711
29. júl 2024

@kristinkaris podľa mňa v takom skorom štádiu to ešte nemá vplyv 🙂

kristinkaris
29. júl 2024

@bambulka711 no v tom lietadle je to ako keby si bola celý čas pod rtg preto mám predtým rešpekt

bambulka711
29. júl 2024

@kristinkaris to si nemyslím, veď koľké ženy ani nevedia. A isto tam to žiarenie nie je také silné. Ale samozrejme, ako to ty cítiš, to je najdôležitejšie, aby si s tým bola ty ok 🙂

katariiinkaa
29. júl 2024

@kristinkaris toto nie je tak úplne pravda, je síce pravda že nejaké žiarenie tam je, je to však oveľa menej ako pri bežnom rtg 🙂 nie je reálne aby to bolo akoby si bola 7 hodín pod rtg, veď to by predsa ani nebolo reálne aby takto lietal personál, ktorý má takýchto letov aj niekoľko mesačne. Ale samozrejme chápem obavy, všeobecne sa odporúča lietať až v druhom trimestri. Človek si potom aspoň nemusí vyčítať ak sa niečo nedajbože stane že sa čosi podcenilo..

kristinkaris
29. júl 2024

@katariiinkaa
@bambulka711 ja by som si to veru netrúfla aj kvôli zmene tlaku to by som o tom nemohla vedieť že som tehotná aby som sla :D a inak letušky majú zakázané lietať tehotné

ersp
Autor odpoveď zmazal
zuza265
29. júl 2024

@ersp nie ono sa to odcita inak. Tych 99,5 % co su zle, tak maju prave tuto chybu. Toho 0,5 % je dobrych

ersp
29. júl 2024

@bambulka711 kolko dnova abstinencia bola pre iui? Ako ta morfologia je divna, ked sa dostanem za pc pozriem jak mal muz tie vysledky

ersp
29. júl 2024

@katariiinkaa neskusila, zaspala som na wc a ked som sa spamatala uz som nemala z coho spravit 😀😀😀

ersp
29. júl 2024

@zuza265 uz som sa opravila 🙂

katariiinkaa
29. júl 2024

@ersp aaach a ja tu čakám a čakám 😀 koľko dpo dnes si?

ersp
29. júl 2024

@katariiinkaa 11 alebo 12 dpo 😀 chcela som robit rano lebo som bola chrbat napravat ale nevidali, tak zajtra 😀 ale neocakavam zazraky 😀

ersp
29. júl 2024

@zuza265 ale aj tak ak ma 99,5 %chybnu hlavicku naco robili iui? Ved hlavicka najdolezitejsia, ved predsa rozpusta obal vajicka nie?

zuza265
29. júl 2024

@ersp ja som upravila len akoby to co si napisala ze 100% spermii ma zlu hlavicku. Suhlasim, ze nam v tomto pripade odporucili hned ivf, ze iui nema vyznam. A to dokonca progresivitu pohyblivost atd mame cosi lepsiu.

zuza265
29. júl 2024

@ersp pride mi to malinka sanca na uspech 🙁 neviem ako to maju ci je dovod okrem tohto na ivf ci to neurobili kvoli poistovni

bambulka711
29. júl 2024

@zuza265
@ersp no ja som z toho tiež zmätená, že ak má iba 0.5% dobrých hlavičiek, tak že je to zbytočné. Ale keďže nemajú voľný termín na spermiogram, tak už pôjdeme rovno tam a uvidíme. Ale zase, že oni vezmú iba nejakú malú vzorku, kde je 200 ks a pod mikroskopom vyšetrujú iba ten zlomok. Keď sme boli na takom, že to robil nejakú inteligentný stroj, tak mal 9% 🤷🙈
A aj tak nechápem, ako mi teda mohli dať 30 miliónov, keď ich toľko dobrých nie je 🥺

bambulka711
29. júl 2024

@ersp 4 dni, že v nedeľu naposledy a vo štvrtok ráno sme boli... Takže v podstate 3.5.