icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kudusko
12. dec 2014

@rybkaa Tini ked mam spraveny ten graf ja som to kopirovala ale ked chcem len graf napis ako?

jaja9891
13. dec 2014

@rybkaa moja ty si odpadla?my sme sa este nespamatali....doma maju sok z dvojiciek s nie to troch... neviem ako je to z jednovajecnymi,ci sa vyvojom jedneho nenarusi vyvoj ostatnych alebo ako...ja stale dufam,ze zle videla ten treti vacok alebo co...aj si uz robime srandu trosku...no veru,domcek vyuzijeme naplno,len nech nam zvysi na uver pri tych plienkach a mlieku a asi zamestnam polku konika,ved to trojnasobne skor budem ko 😉

jaja9891
13. dec 2014

@rybkaa a moja ja budem mat bud vsetkych chlapov alebo dievky,kedze su z jedneho vajca a mm ma neviem co za supermanov,sa nezda 😀😀😀 zdedil to

joannah13
13. dec 2014

@jaja9891 no paaaaani.. to mi vyrazilo dech.. tak se drz. Je to sokova zprava, ale drzim pesticky, at to uz brzo vydychate a at se drzi embryjka 🙂

kudusko
13. dec 2014

Dobre ranko prajem vsetky babam 🙂 Tini dakujem za pomoc a dneska takto http://www.fertilityfriend.com/home/kudusko

jaja9891
13. dec 2014

@joannah13 no riadny sok to je,neviem ako to rozdychame a dakujem 🙂 dufam,ze to bude ok,lebo si to neviem ani predstavit 🙂

ennynka
13. dec 2014

@senta_sofia no ved ked ma tu aj tak nikto nepozna,tak co budem pisat,ja som tu chodila davnejsie pred vami,neviem ci tu niekto z vas vtedy bol v tejto teme ked som tu pisavala...ale houby pohlavie...neviem nic lebo bolo zle natocene a je zadkom dolu tak ked sa nepretoci tak ma caka cisarsky ☹ dalsia poradna 23.12. rovno pred Vianocami ale ultrazvuk asi robit nebude kedze robil minule tak sa asi zase nic nove nedozviem...a vy co?uz vies co budete mat?

senta_sofia
13. dec 2014

@ennynka aaale coby ta nepoznali 🙂 ja by som mala mat chlapca, ak sa pan doktor nesekol 😀 Na ultrazvuk idem az v januari, tiez sa dozviem, ako je otoceny, aj krv mi maju brat. Z cisarskeho nemaj tazku hlavu, ja som mala naposledy a neni to az take hrozne, ako to kazdy popisuje a este stale ma babo sancu, ze sa otoci 😉

ennynka
13. dec 2014

@senta_sofia no ved neviem ani co je z toho horsie alebo lepsie...ci normalne rodit alebo cisarskym...lenze cisarsky mas jak operaciu pod narkozou,ze?a ja sa bojim ze ma uz nepreberu 😔 a po cisarskom mas bolesti potom po prebrati a pri normalnom porode vtedy ked rodis ci ako to je...a ty ked si mala predtym cisarsky tak aj teraz musis automaticky mat?lebo som tu kdesi citala aj take tak neviem ako to je...

mawiya
13. dec 2014

@ennynka no dievka? akoto že by sme ťa nepoznali. 😀 😀 😀 a poprečituj spätne sú nejaké rady ako otočiť to mimi dolu. mne sa aj tak najviac pozdávala rada - ťahať za malíček. Len neviem, či to máš ťahať to mimi, či muža, či seba, alebo dokonca pôrodníka. 😀

janulka999
13. dec 2014

@mawiya 😀 😀 😀 😀 ze porodnika

ennynka
13. dec 2014

@mawiya a este otazkou zostava ci malicek na ruke alebo nohe 😀

mawiya
13. dec 2014

@ennynka a do kelu. a či na pravej alebo ľavej 😀 😀

andasla
13. dec 2014

@jaja9891 prepáč, že sa sem motám, ale 3mm embryjka už maju srdiečka :-O?????Moje dvojičky ich mali až ako 7mm a 9mm

ennynka
13. dec 2014

@mawiya no vidis este i to 😀

jaja9891
13. dec 2014

@andasla no tak mam napisane v sprave,samotne embryjka asi tolko maju,nie cely vak...a mozno sa aj dr pomylila pri pisani 🙂 kedze bola v soku,aj sprava je s pravopisnymi chybami...resp mam napisane na oboch embryon. pol. 3mm akcia srdca...

aurlinka
13. dec 2014

@jaja9891 a aký strach,že testy pomaly tmavnú 🙂 nech je všetko v poriadku do úspešného konca!

chmurkaxy
13. dec 2014

@jaja9891 to je perfektne,mojko! Verim,ze ste v soku,lebo este nedavno si sa bala, ci sa uhniezdi jedno a teraz trojnasobne pozehnanie! Urcite to bude zo zaciatku zaberak,lebo mama je len jedna,nech uz pomaha ktokolvek,no ked uz budu mat tak 1,5-2 roky,bude to lepsie,lebo sa ti spolu zahraju. Teraz to nejak vydrz(te) co najdlhsie a ak budes nieco potrebovat,tak rada pomozem.

micikatka
13. dec 2014

@jaja9891 jeeej gratulujem, a velmi drzim palceky nech to zvladnete.

butterfly333
13. dec 2014

Moj graf no neviem či niečo uvidite je to odfotene. Tie dva poklesy su 36,8 ostatne okolo 37,0 37,1

jaja9891
13. dec 2014

@aurlinka no toto by mi v zivote nenapadlo 🙂

jaja9891
13. dec 2014

@chmurkaxy ahooj,no pozehnanie to ano,aj zazrak prirody,ale rodia sa okolo 7-8 mesiaca pri najlepsom a su malinke okolo 1,5 kg...a to nevraviac,ze su jednovajecne,vyzivovane jednou placentou a pod.,velmi sa bojim o ich zdravie,ci budu v poriadku a netusim ani ako financne zvladneme vsetko,mame uver na krku a deticky potrebuju toho dost a mm sa bude musiet obracat,uz teraz chodi po tyzdnovkach... stale dufam,ze treti zltkovy vak co videla si s niecim pomylila,lebo tie dve sme pekne hned videli,fazulky oproti sebe...je zazrak,ze sa to podarilo na prvy sup,ale teraz sa viac bojime ako tesime a je mi luto,ze take nieco musim vyslovit...

jaja9891
13. dec 2014

@micikatka dakujem,budeme potrebovat vela sil 🙂 a ty sa mas ako?

chmurkaxy
13. dec 2014

@jaja9891 ten strach je prirodzeny. Asi by som tiez bola vystrasena a sokovana. Zivot prinasa vyzvy a verim,ze to nejak zvladnete. Ak bude treba,budem ti aspon troskou pomahat 🙂 mozno sa este niekto prida a vam to zlepsi situaciu.

jaja9891
13. dec 2014

@chmurkaxy dakujem,si zlata 🙂 sokovala som kazdeho,aj dr a to uz je co povedat,no uvidime v pondelok ci sa nieco ukaze aj v tom tretom vacku a aj najblizsie tyzdne rozhodnu.... stale dufam,ze budu dve ako v mojom sne 🙂

adamnela
13. dec 2014

Ahojte...

@jaja9891 no moja, tedariadne prekvapko...To som fakt necakala, ale presne ako senta pisala, ze Panbozko vie, preco tak ucinil a bude tak ako ma byt...Neboj sa vsetko bude dobre a nech to v pondelok dopadne k Tvojej spokojnosti...Drzim moc palce...
@joannah13 z celeho srdiecka Ti gratulujem ku krasnemu syncekoci Alexovi alias Herkulesovi 🙂 Je uzasny a prajem vam obom vela vela zdravicka....Drzkajte sa...
@butterfly333 no graf vyzera zatial velmi dobre...Kedy by nemala prist mrcha???

jaja9891
13. dec 2014

@adamnela dakujem,no riadne prekvapko,tomu ver 🙂 ividime co bude dalej 🙂 som zvedava 🙂

butterfly333
13. dec 2014

@adamnela dakujem no až v stredu by nemala prist.Čo mysliš ten pokles na 10DPO čo to mohlo byt?

adamnela
13. dec 2014

@jaja9891 neboj, uz si so toho prezila dost a si silna osobka, takze to urcite vsetko zvladnes...
@butterfly333 no neviem ten pokles moze aj nemusi byt uhniezdovanie...Je to tazko povedat, ale stale si nad ciarou, takze je to v poriadku...No uvidime, ake budu nasledovne teploty...Drzim palce, nech ta mrchana nedorazi...

butterfly333
13. dec 2014

@adamnela no aj ja verim a dufam že sa už konečne zadarilo. A inak čitala som tu že sa tehu da zistit ovu testom? Zajtra som 28DC 12DPO