icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bambulka711
15. aug 2024

@ersp ja tomu fakt nedávam šance. Som sa tej lekárky dnes pýtala na IUI, že či to má zmysel a ona, že nemá. Že to má zmysel pri pomalších alebo darcovských spermiách, aj to len nepatrne zvyšuje šance. Takže my už na ďalšie nepôjdeme asi.

ersp
15. aug 2024

@bambulka711 ano nam to tiez vraveli, ale povedali sme si vyskusame..skor sa obavam ze uz ovu bude skor uz ma bbrucho zacina boliet a nemapatam ci ma vtedy pocas cloatylu bolelo alebo nie alebo bude ovu bolest...ak v pondelok bude neskoro rovno sa objednam k dr na konzultaciu co dalej..

bambulka711
15. aug 2024

@ersp no ja som mala ovu pri letrozole o 10 dní skôr. A bolesti mávam vždy.

ersp
15. aug 2024

@bambulka711 no ja naposledy 2 cykly ovu 10dc tak co teraz este cez ms budem mat ovu? 😀😀

bambulka711
15. aug 2024

@ersp to asi nie, ale môže prísť skôr. Dobre, že ste poistili 🙂

ersp
15. aug 2024

@bambulka711 to ano, ako na 6dc asi nereal aby dosla este 😀😀😀 uvidime do pondelka co sa vykluje, bola by som rada keby sa nam este v sobotu podari poistit a potom na pondelok pockat

bambulka711
16. aug 2024

@ersp ja rozmýšľam, či v pondelok spraviť test. To budem 13 dpo a 14 dní po gonasi. Alebo či počkám na menzes.

ersp
16. aug 2024

@bambulka711 uvidis ci sa budes na test citit..ja stale vrucho citim, dnes poistovat nechcem ze skor zajtra a potom v pondelok po sone ak by sme v utorok narychlo potrebovali iui 🙂 este vymysliet plan boja na zajtra 😀😀😀

bambulka711
16. aug 2024

@ersp no pred IUI máte mať 2 dni pohov aspoň kvôli spermiám, takže v pondelok už isto nie, ak by ste išli v utorok.

ersp
16. aug 2024

@bambulka711 tak myslim ze v sobotu poistime a potom ak iui tak na utorok bude akurat 3 dnove tie mal vzdy aj vysetrovane a ak ovu bude neskor tak poistime v pondelok 🙂

andyka105
16. aug 2024

Baby mne uz skoncila MS 🤦‍♀️ trvala len 4 dni, aspon nejake pozitivum 😂 zajtra zacinam merat teplotu. Dufam teda ze zaciatkom tyzdna tu budu radostne spravy od oboch 😉

ersp
17. aug 2024

@ersp vcera som googlovala ze aka priprava spermii na iui, v pondelok neprichadza iui do uvahy predpokladam, takze v nedelu poistime prirodzene ze ak utorok /streda iui tak budu 2-3 dnovy plavci 😀 ako na just ma v noci osa ustipla tak mam pocit ze mam klinec v ruke napichnuty

kristinkaris
17. aug 2024

U mňa záhady pokračujú údajne som po ovulácii beriem duphaston teploty mám dosť nízke na to že beriem dufik 36,35 testy takto čítala som že po biochemickom mali pozitívne až do ďalšej ms tak som zvedava

- príznak prsia bolia od včera :D ale zo mávam po ovu

kristinkaris
17. aug 2024
katariiinkaa
17. aug 2024

@kristinkaris fuha tak riadne stmavli zas na to že boli už riadne svetlučke, asi by som zašla na odber z krvi na hcg lebo toto je veľmi zvláštne.. ja neviem ale mne to stále podľa toho ako ti testy tmavnu/slabnú a stále dokola pripadá na mimomaternicove proste 🙁

kristinkaris
17. aug 2024

@katariiinkaa mmt to nebude to už ma aj dr vysmiali že to určite nie lebo ja som si to tiež myslela

A už je to dlhá doba to by som už nemala vajcivod

katariiinkaa
17. aug 2024

@kristinkaris a ako to môžu vedieť bez laparky? Veď nie je možné aby niečo bez nej videli na utz pri takom nízkom hcg ako si mala.. si vezmi že aj na ultrazvuku pri bežnom tehotenstve vidieť niečo až pri hcg nad 1000. Držím palce aby mali lekári pravdu, ale toto cele je extremne zvláštne.. a celkovo tie testy sa mi osobne veľmi nezdajú.. ale tak samozrejme ja nie som lekár 🙂 len mám teda skúsenosť s mmt a všetko čím si prechadzas mi lekári opisovali ako bežne príznaky mmt.. tak asi čo iný lekár to iný postup alebo neviem.

katariiinkaa
17. aug 2024

@kristinkaris vajcovod by si ešte mala 🙂 očividne keď tam je, tak odumrelo, čiže nerastie a nemá dôvod vajcovod prasknúť. Ja som mala hcg cez 1200 a vajcovod mám, dokonca som nemala ani bolesti, nič. Len práve že ako vravíš je zo dlha doba a tebe hcg stále kolíše. Ja by som fakt na tvojom mieste riešila čo ďalej lebo toto nevyzerá bezpečne.

kristinkaris
17. aug 2024

Ešte to môže byt vadny mamatest skúsila som teraz dr max

kristinkaris
17. aug 2024
katariiinkaa
17. aug 2024

@kristinkaris tak ono ťažko porovnávať dve rozdielne značky, preto je najpresnejšia ta krv ako si bola. Mala by si jednoznačnú odpoved. Držím palce naozaj nech sa to už nenatahuje zbytocne 🙏

kristinkaris
17. aug 2024

@katariiinkaa hej ale zas také rozdiely by medzi nimi nemali byt krv bola naposledy 14

katariiinkaa
17. aug 2024

@kristinkaris no uvidis ze čo, len mi príde zvláštne že by boli dve testy takéto silnejšie, keby to aj malo byt že je vadny mamatest. Uvidis no že ako sa to vyvinie 🙏 snáď to uz dlho nepotrvá nech to mozes uzavrieť a začať odznova

kristinkaris
17. aug 2024

13.8 bol takýto dr max neviem no podľa mňa ten mamatest bol vadny to je moc silne oproti dr max

kristinkaris
17. aug 2024

@katariiinkaa jasne je to divne ale neostáva mi nič iné ako dôverovať dr :/ upokojuje ma že sa zhodli na tom dvaja rozdielny gynekológovia

andyka105
17. aug 2024

@kristinkaris uff, je to fakt strasne divne. Ovulku mas nejak potvrdenu lebo tie teploty su tiez nejake nizke. Naposledy ked ti brali krv tak si mala ake hcg? Este si len po prvej MS vsak?

kristinkaris
17. aug 2024

@andyka105 ovulku mám potvrdenu sonom… naposledy hcg bolo 14 áno po prvej

ersp
17. aug 2024

Tak u mna sa ovu blizi podla bolesti..otazne ci prebehne dnes, zajtra, pondelok 😀 ale krce mam sialene ani pohnut, podla bolesti lavy vajecnik...keby tak do pondelka ovu vydrzi ze len z clostylu tak ovu citim..

bambulka711
17. aug 2024

@ersp no úprimne, ak si mala teraz 2x ovuláciu tak skoro, clostyl to zrejme urýchli. Ja by som to poistila dnes, ale nechcem zle poradiť 🙈

ersp
17. aug 2024

@bambulka711 dnes nemame sancu poistit ale su tam stvrtkovy plavci 😀 a tri dni snad vydrzia..uprimne mam take krce ze ani na snazenie nemyslim 😀😀 ale zas kym boli este asi neprasklo 😀😀😀