Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@joannah13 jej gratulujem k rýchlemu a pohodovému pôrodu 😵 aj ked trošku skôr ako ste asi očakavali... tak už budete mať vianoce v trojke super 🙂 A nech ste s malým čim skôr spolu a ešte vela mliečka.
@jaja9891 jej gratulujem k trojičkam. Teda jednovaječné trojčatá, to je riadna raritka. Tak nech to dotiahnete do uspešného konca 🙂
@mawiya @senta_sofia @jaja9891 @rybkaa @ennynka @adamnela @vejula holky dekujeme za gratulace.. byl to sok tak najednou. Ale jsem rada, ze na vanoce budeme spolu vseci uz doma.. sice trosku zloutne, ale uz se rozkojujeme pomalu ( bych nikdy nerekla, ze ty moje pidi prsicka budou zak bolet 😀) ale je to zlaticko 🙂
@mawiya @senta_sofia @jaja9891 @rybkaa @ennynka @adamnela @vejula holky dekujeme za gratulace.. byl to sok tak najednou. Ale jsem rada, ze na vanoce budeme spolu vseci uz doma.. sice trosku zloutne, ale uz se rozkojujeme pomalu ( bych nikdy nerekla, ze ty moje pidi prsicka budou zak bolet 😀) ale je to zlaticko 🙂
@joannah13 Jeeeeej, gratulujem stastnym rodicom, maminke zelam skore zotavenie a vela mliecka pre drobca a malemu bojovnikovi vela zdravicka a sily do zivota. Moja mala sa narodila 12.12. o 4:05, akurat sme v piatok slavili 5-ty rocik 😉 Krasny datum si vybral, drobec! Tak len nech ste vsetci zdravi!!!! Maly je krasny!
@jaja9891 Jeeejda! Ty mas ake krasne novinky!!! Verim, ze je to poriadny sok, ale neboj, vsetko spolu zvladnete. Manzel bude pomahat a starat sa o Vas. Teraz len vela oddychuj, kasli na umyvanie okien a podobne hluposti, nech Ta ani nenapadaju. Potrebujes vela sily a oddychu, aby si si nieco potom nevycitala. Avobec sa netrap tym, ako to dopadne. Ako ma byt, tak bude, nech sa budes trapit akokolvek, neovplyvnis to. Nalad sa na dobru notu, idu Vianoce, budes kazdemu oznamovat radostnu spravu a sledovat reakcie okolia, Tak si to uzivaj a tes sa! A ked sa prestahujete do domceka, to bude paradicka! KOnecne sami v o svojom a s velkou stastnou rodinkou. Aky happy end! Skoro ako v americkom filme hehe
@rybkaa Aj mna mozes pridat, ak ma tam chcete. Ja Vas citam a obcas prispejem, Zdielam s Vami Vase osudy a drzim Vam palce.
@kitulka ahoj,dakujem...no uvidime aky bude happy end...este je daleko...no budeme veru bojovat...uvidim este ci sa to potvrdi a co bude dalej,len nech bude zdravicko,pomaly sok opadava a uz si robime s mm srandu 😉 no uvidime,este je skoro na vsetko...zajtra dalsi ultrazvuk u ineho dr.
@bosoriak
@butterfly333 ahojte baby, hlasim 1DC... Ms sa rozbehla dnes, presne na termín...
@bubu4125 ahoj moja no to ma mrzí aj teplotky si mala pekne ako ja minuly mesiac no den pred ms klesla. No ja dnes 12DPO a 37,2 dufam že sa už konečne zadari. Uvidim ake budu teploty zajtra pozajtra.
@butterfly333 a testovat sa kedy chystas?
@butterfly333 to je dobré... Teším a držím palce... No nič, snáď to najbližšie vyjde...
@micikatka dnes som no taky mini duch. Ms v stredu. Dala som aj foto aj graf pozerala si? Na 10DPO som mala pokles 36,8 no inak teplota 37,0 -37,2
@butterfly333 graf som videla ale fotku testu nie :( dnes si posielala?
@micikatka ano no vravim nič moc.
@butterfly333 a nemohla si mat posunutu ovulku? napr az na 4 dpo?
@micikatka neviem prečo mysliš? Ovu bol pozitvny v pondelok aj utorok. Na grafe je to aj vidiet teda dufam. Tak čo mysliš? No cyklus mám pravidelny 30. Ty si nemala taky podobny pokles?
@butterfly333 len sa pytam kvoli tomu ze si mala pokles na ten 4 den. ale ked si si robila testy tak asi bola ovu tak ako je vyznacena. no nic, uvidime dalsie dni.
@micikatka ano na 15a 16DC uplne pozitivny ovu som mala. A graf mi to takto vyznačil. No dufam že sa aj ja dočkam. A čo ty ako sa citiš?mna tak trochu ako by prsia palili teda take teplo mi sala z nich a su akoby plnšie. Ty si nemala podobne niečo?
@butterfly333 prsia citim stale,resp. hlavne ked sa ich dotknem tak zabolia. uz odratavam dni do piatku ked uz konecne pojdem na sono k dr po dlhych troch tyzdnoch.
@micikatka tak držim palce aby bolo všetko v poriadku.A kedy ti test ukazal //.
@jaja9891 juuuuj aj ja ti gratulujeeem!! Ci uz budu dve alebo tri, je to uuuzasne!! Je to riadny sok teda, to musim uznat... som zvedava ci ma nebude po novom roku cakat podobne prekvapko 😀 😀 😀
Drzim silno palce!
@adrianaaa32 dakujem 😉 veru ze sok,este aj pre dr. Len nech bude zdravicko,lebo sa toho dost bojim...nechcem byt raritou...ufff 🙂

@ennynka ak by som si mala druhykrat odsrat taky porod, ako naposledy, tak sa dam radsej dobrovolne rozrezat hned... a to mas tak, kazda minca ma dve strany 🙂 Ja som bola pri vedomi, mala som iba epiduralku, kazdy ma lutoval, ze ako budem na druhy den chodit a neviem co, nevravim, ze to bolo med lizat, prve narovnanie chcelo velku davku sebazaprenia, ale to chce aj prve posadenie sa po prirodzenom porode. A zatial nikto nehovoril nic o tom, ze by som mala mat dalsi cisarsky, tam kde som rodila naposledy nechavaju rodit normalne aj po cisarskom, ja budem mat bezmala trojrocny odstup, cize pokial nenastanu nejake ine komplikacie alebo sa nerozhodnem pre cisarsky ja sama, tak mam sancu rodit normalne. Prirodzene sa budes bat bez ohladu na to, ako pojdes rodit 🙂