icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

lenockago
18. aug 2024

@bambulka711 ked mne to neda 😂 to sme presne my zeny

bambulka711
18. aug 2024

@lenockago ja som bola na začiatku tiež taká. Teraz sem tam nejaký rapel dostanem... Tento mesiac som už taká, že ani nemám chuť testovať a hovorím si, že na čo, veď aj tak zase nič 😂 ale chodím sem rada s babami debatovať, aby reč nestála.

lenockago
18. aug 2024

@bambulka711 😂😂😂😂 a ako dlho sa snažíte

bambulka711
18. aug 2024

@lenockago no už rok, v septembri by sme mali ísť na IVF. Už tlačí vek, v novembri budem mať 38.

ersp
18. aug 2024

@lenockago suhlasim s babami, bude treba si urcit cas (najskorsi kedy vstavas) a merat v tom case aj ked mas poobednu 🙂 ak sa snazite dlhsie skusit folikumetriu na potvrdenie ovulacie 🙂

ersp
18. aug 2024

@bambulka711 bolesti pretrvavaju chvilu viac chvilu menej, mam pocit ze vajecnik mam az dade v mechure.. rano som skoro nevstala z postele, tak v kutiku dufam ze este nepraskol 🙂

lenockago
18. aug 2024

@bambulka711 Fuu tak my zatial len 3 mesiace

bambulka711
18. aug 2024

@ersp no tak to ešte nepraskol určite. Ono ja mávam pri letrozole tiež väčšie bolesti.
@lenockago tak to vtedy ja som odpočítavala každý deň po ovulácii, aby som uz mohla testovať. Teraz mi to ráno ani nenapadne. Nejako to opadlo po takom čase a rovno som zmierená, že nič.

ersp
18. aug 2024

@bambulka711 @bambulka711 ani ovu testy nerozlustili dilemu 😀😀 dufam teda ze ovu nebola a bude silniet..ja si prave nepamatam ci som pri clostyle mala bolesti alebo nie, poslednu bolestivu fakt bolestivu ovu som mala vo februari a tam mi praskol az ked bolesti presli, 2 dni bolesti boli a potom gonasi...uz musim do rana pockat 😀

bambulka711
18. aug 2024

@ersp asi ti nič iné neostane. Ale ak ťa poteším, ja mávam bolesti kľudne týždeň 😂

ersp
18. aug 2024

@bambulka711 tak to ma tesi, ako mam pocit ze bolesti nejak ustupili tak som z toho zmatena 😀😀

bambulka711
18. aug 2024

@ersp ja dnes cítim také popichávanie na pravej strane, tak snáď to slepak nebude 😂

ersp
18. aug 2024

@bambulka711 hadam nie..ach nech je rano a viem na co som ci zas cyklus v prdeli alebo aspon sanca nejaka bude..uz mam z toho nervy a uz asi najlepsie aj u nas bude ivf

bambulka711
18. aug 2024

@ersp no ja práve som taká akási, že šak zase nič, tak už rátam tiež s IVF. Snáď sa podarí aspoň to, lebo druhé kolo finančne asi nedám.

ersp
18. aug 2024

@bambulka711 ved toto..ako keby vieme co nas aspon caka

bambulka711
18. aug 2024

@ersp no ja presne viem, čo ma čaká. Už sa mi pripravuje žiadosť na poisťovňu 😂
Akože, ja už absolútne neriešim. Cvičím, behám, neobmedzujem sa... Aj vínko si dám 🤷

liva92
19. aug 2024

ahojte, môžem sa prosím informovať či moje teploty nie sú moc nízke a či tomu správne rozumiem, tam kde sa mi spojili čiary prebehla pravdepodobne ovulácia? v kalendári je zaznačená zelenou?

bambulka711
19. aug 2024

@liva92 ahoj a meriaš v rovnakom čase na rovnakom mieste za rovnakých podmienok? Máš to dosť rozbehané 🤔 ale.inak áno, vyzerá, že ovulácia prebehla 18 DC.

bambulka711
19. aug 2024

@ersp @andyka105 dobre ránko dievčatá, tak u mňa presne podľa očakávaní. Test snehobiely 🤷

ersp
19. aug 2024

@bambulka711 u nas ovulacia sa nekona, miesto nej krasna 3,5cm cysta vo vajecniku, cize uz viem preco ma cele brucho boli..brali krv a poobede budu volat co dalej, ale podla vsetkeho cyklus je uz pase..

bambulka711
19. aug 2024

@ersp čooooooo? Och, to mi je ľúto 🥺

ersp
19. aug 2024

@bambulka711 ale ako citam pri clostyle nic nezvycajne..ach ale uz ma to nejak dostalo a uz mam sa chut na to vytoto...poobede budu volat ohladom krvi, predpisali gonasi ze ak tak pichnut nech cysta praskne a nerastie a co dalej..

bambulka711
19. aug 2024

@ersp ja sa nečudujem, ono sa to povie, že nerieš a nemysli na to, ale to povie len človek, čo si týmto neprešiel. Skús si pýtať Letrozol radšej. Bože, snáď sa to neskomplikuje :(

ersp
19. aug 2024

@bambulka711 ak mam brat hormony este ako uz len ivf...aj ked po dnesku sa mam chut na to uplne vysrat...

bambulka711
19. aug 2024

@ersp ja ti rozumiem, ale prejde to. To si aj ja zakaždým poviem. My sme silné ženy, neúspech nás iba ohne, ale určite nezlomí 💪💪💪

ersp
19. aug 2024

@bambulka711 ja viem..ale uz nejak dochadzaju sily, a vzdy ked je clovek na tom najhorsie sa dozvies ze niekto co ani neriesil caka dieta a teba sa sputatju kedy bude druhe...to uz potom fakt nedavam....ja som zvedava dr by mala volat poobede, ale vravela ze ta cysta sa nemam bat, ze nic nebezpecne, ze aj ten duphaston tomu mohol dopomoct ze nieco zacalo rast a potom prisla ms a potom si to rastlo dalej...uvidime,ako krv a co dalej, spominala aj pri tom vajecniku kde je cysta male mnozstvo tekutiny, mozno uz praska, neviem..

bambulka711
19. aug 2024

@ersp ja viem, aj mňa sa stále pýtajú, že kedy. By som im tiež najradšej niečo povedala. Snáď praskne bez problémov. A už aj riešite IVF? Mne by mala do 10 dní prísť žiadosť, tak snáď to stihnem vybaviť všetko. Lebo potom by sme to museli odložiť až po 2.11., ak by sme ten koniec septembra nechytili.

liva92
19. aug 2024

@bambulka711 ďakujem, áno meriam za rovnakých podmienok, rozdiel možno 5 minút maximalne

ersp
19. aug 2024

@bambulka711 predpisali gonasi a ze ak je to neprasknuty folikul tak by po gonasi mal prasknut, vsetko sa uvidi poobede jak bude krv..cakam co mi dr povie ak je tento cyklus pase , chcem sa objednat na konzultaciu co dalej..

bambulka711
19. aug 2024

@ersp tak folikul 35 mm je už cysta určite. No daj vedieť, sama som zvedavá.