Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 veď vravím, ešte na začiatku roka keď boli tie bledozelené stali tak 1,60€ a teraz kukam, že 2,50€ a ešte s bonusom druhej čiarky 🤣
Ale aj tie mamatesty začínajú robiť miniduchov, ale tak tam je ešte adekvátna cena 2,40€
Baby ja testujem mamatestami a teda poviem vám vedia narobiť riadne koľajnice keď chce žena istotu tak jedine dr max majú malo farbiva ale úkažu keď to je fakt :D
@simonka3333 @kristinkaris ja neviem, mne teda mamatesty ešte čiarku nespravili, asi mám šťastnú ruku 🤷
@andyka105 nie, keďže idem do Brna, tak najprv musím mať schválené a až potom. Nejaká som zmierená, že možno až ten november. Lebo 10 dní, kým mi to pošlú, potom k lekárovi, na poisťovňu a tuším 14 dní, kým to schvália. A plus ešte potom ísť do Brna na vyšetrenie a po lieky. No ak, bude to fakt o chlp. Tá oslava sa mi tam vôbec nehodí 🙈
@andyka105 uprimne neviem, zazila som to 1x, podla krvi som ale po ovulacii, teda uz sme neriesili kontrolnu folikumetriu...ak si dobre pamatam okolo cysty bolo aj kusok vody, mozno uz praska...ale po 3 dnoch mi uz ustupili aj tlaky a bolesti na tej strane tak dufam ze zmizne do dalsieho cyklu uz 🙂
@bambulka711 ma pockas z ivf nech v tom niesme same 🙂
@ersp no, to už potom budeš čakať ty mňa. Ja ak nechytim ten koniec septembra, tak potom až polka novembra.
@bambulka711 no ja najblizsie pojdem v polke septembra na folikumetriu, ak pojde iui tak najskor polka oktobra vieme vysledok 😀 takze plus minus autobus to vychadza 😀
@bambulka711 prinajhorsom dame este jedno iui a ta pockam 😀
@ersp ok, tak som hneď pokojnejšia 😂😂
@bambulka711 ja uvazujem ze nasadim gynex na 3 tyzdne, pisu ze je dobry na cysty 🙂
@ersp určite ti to neublíži. Ja už moc neexperimentujem s bylinkami. My už ani na to druhé IUI zrejme nepôjdeme, počkáme na IVF.
@bambulka711 tak ja tu cystu chcem zlikvidivat a vitaminy nehavam ake uzivam a az pri ivf ich vysadim...ja hlavne potrebujem teraz vitaminovy booster lebo skolka za rohom a zas nam drobec nanosi mnamkoty 😀😀
@bambulka711 a teraz dalsi cyklus idete este s letrozolom alebo to nechate len tak prirodzene? Lebo teoreticky by sa ti to potom mohlo poposuvat a mohla by si to stihnut skor nez bude ta novembrova oslava? Ci?
@ersp ja som si teraz nasadila gynex mala som z neho 43 dnovy cyklus, ale aj prvykrat som tak mala a ten dalsi uz pekne upraveny. Ja si myslim ze ta cysta sa sama vstrebe a zvysky sa vyplavia s MS. Pokial nemas bolesti a silne krvacanie myslim ze je to ok…. Vela zien ani nevie ze ma cysty
@andyka105 no už ideme prirodzene iba. No práve to vychádza tak, ze na stred a keďže neviem, ako zareagujem, tak to nebudem riskovať. Budem veriť, že to stihneme v septembri. Ako na potvoru má zase môj gynekológ do 27.8. dovolenku. Už mal 2x a zase 🙈
@andyka105 objednala som gynex a uvidim ci nasadim alebo nie 🙂 bolesti som mala dva dni (ale ci to bola cista alebo ovu neviem) brucho ma bolelo aj tak tlakom ked som na lavy vajecnik zatlacila alebo ked mi trebaoo na wcko, ale uz je to v pohode 🙂 no ja budem mat clostylbegit ale neviem ci gynex moze ovplyvnit jeho posobenie
@bambulka711 vlastne aky je postup schvalovania ivf?
@ersp závisí, či ideš na Slovensku alebo v Čechách. Na Slovensku neriešiš nič v podstate, všetko rieši CAR za teba.
@bambulka711 a v cr? V com sa ti to predlzi?
@ersp vtedy ešte musíš so žiadosťou ísť ku gynekológovi a potom na poisťovňu, aby ti to schválili. Takže sa to môže ešte o mesiac natiahnuť.
@bambulka711 jaaaj takze preto nevies ci to postihas..ale aj tak to by malo byt vsetko elektronicke a prednostne vybavovane a ne cakat..
@ersp no, z Brna mi napísali, že do 10 dní, gynekológ má dovolenku a poisťovňa trvá vraj tiež tak 2 týždne. Ale už mi partner tak nejak naznačil, že veď nevadí, už bude po lete a bude to jednoduchšie... Že veď počkáme do toho novembra keď tak. Aj sa priznám, finančne to bude lepšie, lebo teraz to je také napnuté, keďže v Čechách najprv platíš všetko a poisťovňa ti spätne nejakú časť preplatí. A keď nevieš, koľko tých embryí bude, či žiadne či 8, tak sa ťažko odhaduje...
@bambulka711 to ano, vsak dosporis a bude lepaie menej psychicky narocnejsie aj pre teba 🙂
@ersp no veď hej, len človek zase si predstavuje, ako čaká ďalšie 3 cykly na ovuláciu a testuje a plánovanie styku... Romantika na hovado 🙈 blbé protilátky, keby tých nebolo... Už mi z toho medrolu vlasy padajú a rastú fúzy namiesto nich 😥
@bambulka711 ako ja uz tieto olanivane styky mam tiez nad hlavu uz ako vravis sa romantika vytratila...
@ersp to sa ani nedá, že užiť si to, lebo proste je to v tej hlave. Aj keď sa človek snaží to spraviť pekné, stále je tam to, že teraz robíme dieťa. Aspoň ja to tak cítim, že to nie je ono. Zo začiatku ešte super, ale po roku...

@ersp no a napriek tomu ze mas cystu tak sa mohlo zadarit? Mne ked praskla cysta bola to strasna bolest, valilo sa zomna jak z prasata 🤦♀️ trvalo to asi hodinu a potom sme uz len cakali ci sa ta krv vstrebe sama alebo bude treba nejaky zakrok. 🤷♀️ nastastie sa to vsetko vstrebalo. Ale u mna cysta vznikla zrejme z neprosperujuceho tehotenstva… alebo teda tak nejak si to myslim neviem ci je to realne ale doktor mi vravel ze je to tehotenstvo, bolo vidno vak, cakali sme 2 tyzdne uz tam vak nebol a dosla MS par dni po MS praskla cysta o ktorej som nevedela. 🤷♀️ no to je jedno 🤦♀️ hlavne nech praskne sama. Ale tym padom teda uz teraz len cakat dva tyzdne ze co z toho vsetkeho bude.
@bambulka711 Och tak to ked uz 13dpo tak to je uz zrejme stratene. Tak uvidis ako papiere. A neni to tak ze ty uz mozes riesit a ked ti to schvalia tak to potom len vydokladujes?