Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ersp a tak odpor zase nie, ale predsa je to také... Ale ešte sa na tom vieme zasmiať, tak je dobre.
@bambulka711 ako aj my ale uz je toho nad hlavu, radsej by sme to mali ked my chceme a nie ked lekar povie 😀😀😀
Ahojte baby🙋♀️ Potichúčky Vás tu každý deň sledujem. @bambulka711 prajem skóre vybavenie a tebe @erdp nech to dobre dopadne s tou cystou✊ U nás zatiaľ nič nové, 9 DC, ovu test zatiaľ úplne slabučký… tak som zvedavá, kedy príde ovu. Posledné mesiace mi skáče jeden mesiac 16, niekedy 15 a niekedy 13 DC🙄 Muža zatiaľ nenaháňam, že “teraz” sa musíme snažiť, nechávam tomu voľný priebeh. Ale tak zatiaľ je to len druhý cyklus, čo si nedávame pozor, tak uvidíme. Ani mu nehovorím o nejakom meraní BT, alebo ovu testoch. Stačí, že ja viem😁 On vedieť nemusí, nech nie je v zbytočnom strese, stačí, že ja budem😂
@ersp tak ja už mám pocit, že u nás je to zbytočné, že sa to nepodarí, že mám možno zlé vajíčka už. Dosť ma prepadávajú také myšlienky...
@evelyn1986 jasné, netreba ho stresovať. Verím, že sa rýchlo podarí aj vám 🙂
@bambulka711 kvalitu vajicok to mozme len polemizovat kym ich neodoberu..ja mam akotaku istotu ze pri pco je s kvalitou vajicok problem aj pri odbere, ze zo skusenosti v car mozem mat odobratych aj 20-30vajicok ale vacsina bude zlej kvality...ale hadam 1-2 sa vydaria a oplodnia 🙂
@ersp no veď to je moja nočná mora pri IVF. Že zaplatím 5000e a nič z toho nakoniec nebude 🥺
@bambulka711 toto mna na tom serie, ze by to malo sa platit pri uspechu nie pri neuspechu..ved platime nemale peniaze poistovniam..
@kristinkaris daj potom vedieť ako si dopadla 🙏 držím palce
@ersp podľa mňa by sme nemali platiť vôbec. Sorry ale akože, každý narkoman, alkoholik, fajčiar, ktorý si spôsobí chorobu vlastným pričinením, má všetko hradené viac menej. Ja som si čím spôsobila toto? Nemám nadváhu, nepijem, stravujem sa normálne, športujem... A nepreplatia ani lieky. Ešte nepoviem genetiku a tak, ok, je to niečo nad. Ale lieky?!
@kristinkaris ako dlho už máš pozitívne testy vlastne? Je to veľmi zvláštne...
@katariiinkaa ďakujem 🍀
@bambulka711 od 23.7
@kristinkaris mne sa to nezdá byť ok. Vôbec to neriešia?
@bambulka711 absolútne už sa na mňa pozerajú či mi nehrabe ani vyšetrovať už nechcú
Hcg je 13,90
Počkám ci sa menzesom dostanem na 0 už
@kristinkaris fuha čiže vôbec nekleslo od posledného odberu.. no neviem mne cely ich prístup príde úplne na hlavu 🙁
@katariiinkaa kleslo zo 14 na 13,9 ale úplne minimum ale zas iný labak
@kristinkaris tak ono je už riadne dlha doba aby ti z niečo malo cez 20 klesalo mesiac vieš, fakt mi príde úplne divný ten ich prístup.. svojmu gyn si to nespomínala?
@katariiinkaa je to zvláštne ale vraj ta hodnota je tak zanedbateľná že to nieje dôvod riešiť … môj dr ma rovnaký názor
Inak dala som si skontrolovať aj vitamín D by ste neverili aký je podstatný keď chce žena otehotnieť a väčšinou je príčina prečo sa nedarí a vyšlo mi 37 ta hodnota by mala byt aspoň 50 aby sa podarilo otehotnieť no bola som v šoku na to že slnko stále pečie :D
@kristinkaris áno, ja beriem 5000 jednotiek denne, keďže mne aj medrol užiera 🙂 aj E je dôležitý vraj.
@bambulka711 ja som užívala 5000 každých 5 dni
@bambulka711 ved prave ...ak je na to diagnoza ale dovod maju to hradit v plnej miere...chcu zvysit porodnost len zial ludia prosto na to nemaju .
@bambulka711 ja uzivam D3 cxa 2200 jednotiek denne, ale je aj s Kcom lebo aby sa D vstrebalo potrebujem K 😀
@ersp áno tiež mám s K ☺️
Ajojte baby,
@kristinkaris fuha to je stale dost divne 🤷♀️ a nemoze byt ze ti tam daco ostalo len teda uz to nerastie a nevie sa to vyplavit? Je to zaujimave no uvidis po MS ci stale bude nejake hcg akebo nie 🤷♀️
@evelyn1986 ja som dnes 9dc takze sme skoro rovnako. Tiez cakam kedy budem mat ovu dufam tento mesiac uz dojde na cas. 🤦♀️
@andyka105 Super, tak sme na tom podobne😁 Ja dnes 10 DC, ovu test začína pomaly tmavnúť. Len teraz neviem, či kvôli tomu, že ovu sa blíži, alebo kvôli tomu, že do včera som robila test s inou značkou a od dnes už mám iné testy. Chcela som robiť s tou istou značkou, ale nikde v lekárňach sa mi ich nepodarilo zohnať. Asi mi neostáva nič iné, len testovať ďalej a uvidím… Robíš aj testy? Alebo meriaš BT?
@evelyn1986 skús ukázať včerajší a dnešný. Tam ide skôr o pomer tých dvoch čiarok na teste... Že či tmavnú voči sebe. Lebo ako píšeš, každý test má inak farbivo.
@kristinkaris ja si tiež myslím, že tam niečo ostalo a ešte sa nevyplavilo. Snáď s touto MS už to bude ok ✊

@bambulka711 ja ta chapem, ja som na tom podobne a uz niekedy mam pocit ze to ide skor z odporom ako s radostou...