icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ersp
30. aug 2024

@bambulka711 ved toto tiez si tak vravim, ja okrem duphastonu ani vitaminy som si nebrala na dva dni, vsak a co..rok uzivam a prd z toho

bambulka711
30. aug 2024

@ersp ja snáď aj týždeň som si dala pauzu a vidíš, ešte skôr mám ovuláciu zrejme 😂 naozaj som brala len a len medrol. Dnes som si listovku dala.

ersp
30. aug 2024

@bambulka711 ja mam pocit ze mne tie vitaminy ako nic nerobia 😀😀😀 ale mozno moj vnitorny pocit ze je to uz dlho a prd z toho

bambulka711
30. aug 2024

@ersp podľa mňa určite neubližujú. Ja napríklad beriem hlavne aktívnu listovku, tá je jedna z najdôležitejších.

ersp
30. aug 2024

@bambulka711 to ano, ja som dufala ze to vitaminove kombo pomoze k otehotneniu ale asi je to len mala cast uspechu

bambulka711
30. aug 2024

@ersp tak vitamíny a bylinky pomôžu podľa mňa iba v prípade, že je malý problém, nejaká nerovnováha, chýba Dčko alebo čo. Ale ak je väčší problém, tak asi moc nepomôžu. Treba ale mať všetkého dostatok, lebo keď sa podarí, aby nič nechýbalo, vtedy sú dôležité.

ersp
31. aug 2024

@bambulka711 ano, ale nie su tie vit a bylinky zazracne 🙂

bambulka711
31. aug 2024

@ersp tak nejak. Ja zatiaľ stále nič, tak sa teším 🥳 uvidíme poobede, keď test spravím, ale sa mi uľavilo. Každým dňom som bližšie k tomu, aby sme to stihli 🥰

ersp
31. aug 2024

@bambulka711 drzim palce nech sa to podari 🙂

andyka105
31. aug 2024

@bambulka711 moc moc drzim palce. 🤞😊

bambulka711
31. aug 2024

@ersp
@andyka105 ďakujem dievčatá. Uvidíme, spravím o také 2 hodinky test a verím, že bude svetlý. Ešte len 9-10DC a musím povedať, že tie veľké bolesti prestali. Tak možno len bolo telo presilené z biku.

bambulka711
31. aug 2024

@andyka105
@ersp myslím, že ešte nikdy som nemala radosť z negatívneho testu 😂

evelyn1986
31. aug 2024

@bambulka711 Ja som najprv myslela, že to je tehotenský a išla som už gratulovať😂 Každopádne aj tak gratulujem😁, že zatiaľ ti to vychádza podľa tvojich predstáv

bambulka711
31. aug 2024

@evelyn1986 ďakujem. Akože, už začínam tomu veriť, lebo mne deň vopred začínajú testy tmavnúť najprv a až potom sú pozitívne. Takže ak by aj bola skoršia ovulácia, tak nebude skôr ako v pondelok a to už by sme to mali s odrenými ušami s progesterónom stihnúť ✊ a ja verím, že poisťovňa bude najneskôr 16.9. doma ❤️ ale pevne verím, že keď ju bežne mávam 17-20DC, tak tomu aj teraz bude.

ersp
31. aug 2024

@bambulka711 drzim palce 🙂 zatial to vyzera nadejne 😀

bambulka711
31. aug 2024

@ersp vieš, ako strašne sa na tom smejem? Každý mesiac snívam o pozitívnom teste a tento sa modlím, nech ovu príde kľudne až za týždeň 😂😂😂

ersp
31. aug 2024

@bambulka711 poznam to, potom si uz pridem ako schizofrenik ked cakam opak toho co by som mala 😀😀😀 ja som nasla nejake tehotenske testy doma tak zajtra spravim aj ked ocakavam vysledok a budem cakat ms 😀 uz ma prsia celkom dobre bolia tak verim ze je zarohom,kedze minuly cyklus zacali az po tyzdni od vysadenia duphastonu 😀😀😀

bambulka711
31. aug 2024

@ersp no dúfam, že už nepríde 🥰

ersp
31. aug 2024

@bambulka711 u mna urcite pride, aj podla teploty ja necakam zazrak 🙂

bambulka711
31. aug 2024

@ersp priznaj sa, že ty ma nechceš v tom IVF nechať samú? 😂

ersp
31. aug 2024

@bambulka711 si ma odhalila 😀 ale skor som realista 😀 kym sa ja dostanem na ivf ty uz aj tehotna budes 😀😀😀

bambulka711
31. aug 2024

@ersp vieš čo, keďže chceme aj genetiku, tak možno aj na rovnako. Ak teda nejaké embryjko bude 🙏🙏🙏

ersp
31. aug 2024

@bambulka711 tak my asi podla toho co sme sa s chlapom bavili nehame ivf na december a v novembri pojdeme este na dovcu kusok vyplnut lebo je uz na nas toho vela..

bambulka711
31. aug 2024

@ersp jasné, treba podľa pocitov. Ja zase opačne, už by som to rada mala za sebou a Vianoce si užila s bábätkom v brušku, ak budem mať to šťastie 🥰

ersp
31. aug 2024

@bambulka711 aj ja ale pojdeme ze este segru do teplych krajin pozriet, mali sme ist povodne na vianoce ale asi to posunieme ak neostanem tehotna 🙂

andyka105
31. aug 2024

@bambulka711 a ako to vlastne mas naplanovane ist na kontrolu do brna este v tomto cykle po ovu s tym ze dalsi novy cyklus by ste sli uz do IvF?

bambulka711
31. aug 2024

@andyka105 áno, ako píšeš. Tento cyklus čo aktuálne prebieha ešte pred MS tam ísť. A od 1-3 dňa ďalšieho cyklu, teda cca o 3 týždne už by sme chceli začať.

andyka105
31. aug 2024

@bambulka711 tak to teda drzim vsetky palce aj na nohach nech sa to natahuje 😂 a mas to tak vypovitane ze ked pride najskor nedelu tak by vam to malo vychadzat?

bambulka711
1. sep 2024

@andyka105 no ak si poisťovňa nechá posledný voľný termín, tak by bola ideálna streda. Ale verím, že sa nebude ponáhľať ovulka a že poisťovňa príde tak do 15.9. 🙂

ersp
1. sep 2024

Tak po dvoch dnoch bez teplomera meranie zas 😀