icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

evelyn1986
5. sep 2024

@andyka105 A neskúšala si si dať urobiť hormonálny profil? Možno by ti to odhalilo príčinu…

andyka105
6. sep 2024

@evelyn1986 ja tiez v podstate nic neberem. Jedine gynex ten mi dopomohol k synovi a uprave cyklu a teraz ten vitex, som myslela ze ten my dopomoze trocha k tomu progesteronu. Nie hormonalny mi este nerobili. Pri synovi doktor vravel ze az po roku a pol robi vysetrenia a maly sa do roka podaril. Teraz to uz bude rok co som potratila a snazime sa. Tento mesiac uz pojdem na preventivku tak sa s nim o tom porozpravam. S ovulaciou problem nemam teraz len ten progesteron je myslim si ze nizky. Ale zas raz som tak uz otehotnela tak bohvie. 🤷‍♀️

bambulka711
6. sep 2024

@evelyn1986 tak, vy ste ešte len na začiatku. My už sa snažíme dlho, tak aj to berieme trochu inak asi.

bambulka711
6. sep 2024

Dievčatá, ráno prišlo toto do appky. Ani tam neuviedli, či prešlo alebo nie, ale tak asi áno. Neviem o žiadnej žene, ktorej by to neschválili. Tak asi o dva týždne začínam 😱

andyka105
6. sep 2024

@bambulka711 hej presne na to som myslela aj ja ze tiez nepoznam nikoho komu by to neschvalili. To su teda skvele spravy 😍 no dufajme ze naneskor zajtra to poslu postou a buduci tyzden utorok, stredu ti to dojde do schranky 🤞

bambulka711
6. sep 2024

@andyka105 no, ja dúfam, že to pošlú dnes, keďže zajtra je sobota 😅 ale aj keby v pondelok, tak stále krásne stíhame ❤️

andyka105
6. sep 2024

@bambulka711 jezis hej 😂🤦‍♀️ ja som ratala s tym ze dneska je stvrtok 😂 no aj keby pondelok ked ide uz len o postu tak to ti uz hadam do konca buduceho tyzdna dojde iste.

bambulka711
6. sep 2024

@andyka105 jasné, menzes čakám až v stredu najskôr, stále je to ok. Akože, mne tak teraz doplo, že ideme do naozaj do toho. A to som si fakt hovorila, že toto ja nikdy riešiť nebudem, že veď nikto v rodine nemal problém. Ani neviem, ako sa cítim.

ersp
6. sep 2024

@andyka105 po dlhsej dobe snazenia uz budes hladat kazdy vitamin co ti moze pomoct 🙂

bessdonna
Autor odpoveď zmazal
andyka105
6. sep 2024

@ersp jasne ako mam za sebou raz rok a teraz znova rok, zatial skusam to co som mala pri malom, na upravu cyklu my to teraz pomohlo. Uvidim co povie doktor na to krvacanie pred MS, lebo poviem vam je to dost otravne a hlavne pokazde sa znepokojujem ci je to ok alebo nie. 🤷‍♀️

bessdonna
6. sep 2024

baby skusala som vypustit z 13dc pozitivny ovu test a hned mi tam nahodilo prerusovanu ciaru.to znamena,ze podla teplot si aplikacia nie je ista dnom ovulacie,alebo tym ci vobec prebehla?vdaka

bambulka711
6. sep 2024

@bessdonna prebehnúť prebehla, ale nie je isté, kedy. Ale ten pozitívny test tam daj, ak bol pozitívny. Podľa mňa to máš vyznačené správne.

bessdonna
6. sep 2024

@bambulka711 skoda,lebo takto sa musim stresovat este dva dni😂tym padom len v nedelu ma dorazit ms

bambulka711
6. sep 2024

@bessdonna akože, jasné, vešteckú guľu nemám, mohlo to byť aj 13DC, ale pokiaľ nemáš ovuláciu ako ja, hneď po pozitívnom teste, tak skôr nie 😅

bessdonna
6. sep 2024

@bambulka711 boli aj bolesti 😂😂😂a podla pravidiel to nevyzera skor na 13?mne sibe uz 😂

bambulka711
6. sep 2024

@bessdonna ja by som povedala, že ten 15dc, lebo tam máš ten výskok taký výrazný. Bolesti ja napríklad mávam aj týždeň pred ovuláciou, takže neviem, ako to máš ty. V každom prípade, ruku do ohňa by som veru u teba nedala za ten skutočný deň, ale skôr sa prikláňam k tomu 15dc.

bessdonna
6. sep 2024

@bambulka711 dakujem.tak este dva dni vydrzat.skor ms pocity mam.zdalo sa mi vlhko ale 15dc.sranda,uplne nepravidelne.z 24dnovych cyklov 26 a teraz 28dnovy.

bambulka711
6. sep 2024

@bessdonna no, tak ti poviem, ja som mala cyklus ako hodinky, kým sme sa snažiť nezačali 🙈

bessdonna
6. sep 2024

@bambulka711 mozno je to tym tlakom a ocakavanim,ze kedy vyskoci teplota.a to mam len druhy cyklus snazenia a 4.cyklus merania.a normalne na striedacku otvaram mk a ff ako psycho.

ersp
6. sep 2024

@andyka105 no my prvy syn vyse 2 rokov a teraz su dva a bez uspechu zatial 🙃 H.profil urcite si ziadaj alebo si urob ako samoplatca ale urcite by som dala na zaciatku cyklu a aj po ovulacii ze ako je na tom vtedy progesteron

bessdonna
6. sep 2024

@bambulka711 dosli kramy,tak 13.ho bola 😭

ersp
6. sep 2024

@bessdonna tak to sme uz tri v rovnakom case +/- 2 dni

bambulka711
6. sep 2024

@bessdonna ach, tak to mi je ľúto 😥 ale teda, aspoň pekne už vieš, že ovuláciu máš tiež skoro po pozitívnom teste. Nový cyklus teraz, nová šanca ❤️

bessdonna
6. sep 2024

@bambulka711 ano,to si hovorievam ❤️este posledny cyklus s fytosojou a budem pit qlchemilku zase.a mame conceive gel,aspon viem,ze pri predoslom tehu nie tieto veci pomohli.inofolic som mala este vtedy ale teraz je pre mna drahy.takze neviem.muz bol vo februari na operacii mocovych kamenov,normalne rozmyslam,ci to nevplyva na jeho plodnost.

bambulka711
6. sep 2024

@bessdonna skús si kúpiť čistý inositol.

bessdonna
6. sep 2024

@bambulka711 idem kuknut,vdaka za tip.a agnucaston pridat na 3mes?aby sa zvysil progesteron.ci to je blbost?

ersp
6. sep 2024

@bessdonna ja mam aj inofolic aj inositol, ale napr ja inofolic uzivam len do ovu a po uz nie, teda mi vydrzi 2 mesiace

andyka105
6. sep 2024

@ersp predpokladam ze za 2 dni sa pridam aj ja. 😂

bambulka711
6. sep 2024

@bessdonna ten nepoznám. Ja beriem vitex.