icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bambulka711
5. sep 2024

@ersp držím palce, daj vedieť. Ja som tiež už trošku taká, že či volať do tej poisťovne, alebo ešte počkať. Asi počkám do utorka a skúsim zavolať... Neviem.

ersp
5. sep 2024

@bambulka711 za zavolanie nikdy nic nedas, mozno ich kusok aspon poposuris 🙂 dam dam ze jak dopadneme 🙂

katariiinkaa
5. sep 2024

@bambulka711 tiež by som kľudne zavolala, vysvetlila situáciu 🙂 určite to vedia nejako popohnať a aspoň budeš môcť byť kľudná že sa to stíha

bambulka711
5. sep 2024

@katariiinkaa @ersp písala som im, samozrejme, že som nevydržala... lebo jednak nervy a jedna v práci oznámiť situáciu... a odpísali mi toto:
Vašu žiadosť evidujeme posúdenú. V najbližšej dobe Vám bude doručené stanovisko. Odporúčame počkať na korešpondenciu.
Predpokladám teda správne, že je to schválené a budúci týždeň to budem mať určite doma?

katariiinkaa
5. sep 2024

@bambulka711 no chápem to tak že to už vyhodnotili, ale preboha to ti nemohli napísať hneď aj stanovisko že ako to dopadlo? či to prešlo? ach.. ale dobre je že to už máš aspoň posúdené, verím že to uznali. Tým pádom budúci týždeň by si mala mať papier určite doma. Resp. v appke to niekde nevieš dohľadať ?

evelyn1986
5. sep 2024

@ersp Presne😂 My sme už minule tiež začali cez ms

evelyn1986
5. sep 2024

@bambulka711 Ja to tiež tak chápem, že žiadosť už máš posúdenú a máš počkať na na stanovisko, kým ti príde… Neskúsiš tam zavolať, či by ti nepovedali to stanovisko aspoň takto predbežne do telefónu?

bambulka711
5. sep 2024

@katariiinkaa nie, práve v appke mi prišlo len, že ju evidujú. Ale nikde ju nevidím, ani číslo, ani nič, že by som ju podala. Iba správa. Ani informácie, že teda je posúdená a posielajú ju.
@evelyn1986 nejdem riešiť asi. Ak neprešlo, aj tak nič nezmôžem v tomto cykle a budeme si to platiť celé. Ak prešlo, tak by sme mali stihnúť. Ale osobne neviem o nikom, komu by to zamietli. Snáď nebudem len prvá 😅

ersp
5. sep 2024

@evelyn1986 no tak sa asi budem musiet prekonat aj ja a zacat cez ms :D ale zatial mam v hlave ze by sme poistili 7DC, pootom 8dc sono, ak iui najskôr 9dc a to akurat dvojdnove by boli 🙂

ersp
5. sep 2024

@bambulka711 skus pozriet cez pc nie cez appku, tam je toho viac k dispozicii zvacsa 🙂

bambulka711
5. sep 2024

@ersp cez pc tam nie je ani tá správa, čo je v appke 😅 ale dobre, to aj keby to poslali v pondelok až, tak stíhame. Menzes mám dostať až 19.9.-20.9. pri progesteróne.

ersp
5. sep 2024

@bambulka711 tak to ano, to by ste mali stihnut 😀 zo mna sa chlap strasne dnes smial, lebo ideme mimo domu do utorka a nechce sa mi tolko krabic s vitaminmi brat, tak som si spravila balicky ako dochodca, kazda davka zalepena do vreckovky a napisana 😃

bambulka711
5. sep 2024

@ersp ja to tiež tak mám, lebo ma to nebaví každý večer všetko otvárať. Nakúpila som si také tie cestovné tégliky na krémy a tam si robím dávky na týždeň 😂

ersp
5. sep 2024

@bambulka711 tak som rada ze niesom sama 😃

katariiinkaa
5. sep 2024

@ersp @bambulka711 Ach ženy a ja že to len mne tak pleska 😂😂 každý piatok keď davkujem na další týždeň sa cítim ako úplný dôchodca 😂 ale je to mega praktické

linda5678
5. sep 2024

@katariiinkaa a prosim ta co vsetko tam mas rozdavkovane ked si tehu? Zaujima ma, ze co nasadit, kedze som si cerstvo nasla // 😍 Tak ze co este uzivat, lekar ze len listovku a progesteron

linda5678
Autor odpoveď zmazal
katariiinkaa
5. sep 2024

@linda5678 jeej tak to gratulujem 😍❤️ ja som dlhodobo užívala B-komplex, kys. listovú aj Dčko, to užívam vlastne doteraz. Okrem toho tiež duphaston + ešte lieky na štítnu 🙂 vyzerá asi že je tam toho viac, než tam v skutočnosti je 😀

linda5678
5. sep 2024

@katariiinkaa dakujem ❤️ Hoci som v takom neskutocnom strachu a stale aj soku z toho zistenia. A ano, vyzera, ze tam mas toho dost hlavne na zajtra rano 😀 Ja som rozmyslala aj nad femibion alebo lejdyvita, len ci to nie je zbytocne ked mam celkom pestru stravu (zatial) 😅

katariiinkaa
5. sep 2024

@linda5678 haha úplne rozumiem, my zajtra končíme 14tt a tiež som bežne ešte v strachu, hlavne pred vyšetreniami 😀 teraz po prvom screeningu sa to už zlepšilo konečne, tak verím že to postupne opadne úplne. Neostáva nám nič iné len veriť sebe aj drobčekom, že to zvládneme ❤️ Ja som sa na to tiež pýtala lekárky, ale hovorila že úplne stačí kys. listová. Tak sa tým riadim 🙂

linda5678
5. sep 2024

@katariiinkaa to uz tolko? Wau, tak hlavne nech ide vsetko dobre do zdarneho konca a ste zdravi🤞❤️ Ja sa asi upokojim az buduci rok v maji 😀 Ale popri tom sa samozrejme aj tesim neskutocne 😍

andyka105
5. sep 2024

@bambulka711 @ersp @evelyn1986 ahojte dievčatá, tak ja čakam na MS, pred dvoma dnami cca som dost silno krvacala s cca 2cm velkou zrazeninou, popravde strasne ma to vydesilo, odvtedy jemne krvacam ale neni to ani na intimku, takue MS sa uz rozbieha. Som 10dpo dnes som skusila aj test ale uplne biely. 🤷‍♀️ sobotu by mala klesnut teplota tak uz len cakam. Nevadi, aspon mozem ist za tyzden na tetovanie 😂

bambulka711
5. sep 2024

@ersp
@katariiinkaa vôbec nie, veď ja mám snáď 15 rôznych vitamínov, no kto by to stále vláčil. Vždy mám 1-2 dávky v kabelke, keby niečo...

bambulka711
5. sep 2024

@andyka105 no uvidíš teda, čo to bolo. Implantácia býva jemnučká, takže tá asi nie...

ersp
5. sep 2024

@bambulka711 ved toto, ako mna uz fakt nebavi pol batoha vitaminou mat 😀😀😀

ersp
5. sep 2024

@katariiinkaa heh mne by sa tam ani nepopchalo vsetko 😀

bambulka711
5. sep 2024

@ersp haha, veru. Ja si dnes prihadzujem progesterón. Včera som zabudla 🙈 ja už som tak zmierená s tým IVF, že úplne vypínam fakt, že veď sme sa snažili prirodzene 😂

ersp
5. sep 2024

@bambulka711 haha 😀 ja zajtra pridavam zas clostyl 😀😀😀

andyka105
5. sep 2024

@bambulka711 no ved prave, akurat ja zvyknem mat tak 3-4 dni pred MS uz slabe krvacanie takze to pripisujem rozbiehajucej sa Ms, akurat som zacala krvacat pri sexe takze to bolo intenzivnejsie. Co uz musim ist na preventivku k doktorovi a riesit nejak progesteron lebo to zrejme bude tym. Berem aj vitex dokonca 2xdenne a ma ja len jedna tableta a aj tak my to nepomaha

evelyn1986
5. sep 2024

@andyka105 @bambulka711 @ersp baby tak ja som slabý odvar oproti vám😂 nič na podporu neberiem, asi by som to mala v dohľadnej dobe zmeniť😁 Akože beriem, ale to z iného hľadiska… už nejaký čas beriem zinok, to mi poradila moja doktorka “omladzovačka” na pleť, sulforafan na prevenciu a asi pred mesiacom som začala užívať ADEK (komplex vitamínov A, D, E a K) - to som mala už asi dva roky v skrini, bude tam onedlho končiť záruka, tak mi to bolo ľúto vyhodiť. Bolo to dosť drahé, tak reku, že to zužitkujem😁 Ja by som si aj nasadila niečo, len pri tých mojich rozhádzaných skrátených cykloch a stále meniacej sa ovulácií sa aj bojím, aby som si niečo ešte viacej nerozhádzála…