Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katariiinkaa áno, už na kontrolné sono, po protokol, po lieky a asi aj stretnutie s embryológom. A dnes v práci za vedením 🙈🙈🙈
@bambulka711 držím palce 🙏
@katariiinkaa vďaka. Hlavne, že to bude vonku a snáď aj za nami.
@bambulka711 to su skvele spravy, vo stvrtok budeme cakat s tebou na dobre spravy. Mne ten test trocha stmavol ked uschol
@andyka105 len nech pekne tmavne 😍 BT sa ti stále drží hore?
@bambulka711 super, tak vidis ide to spravnym smerom 🙂
@katariiinkaa ano stale hore
@andyka105 tak to myslím že je to jasné 🙏 len nech sa poriadne zavrtá drobček ❤️
@andyka105 ja myslím, že môžeme opatrne a s pokorou gratulovať ❤️
@bambulka711 ano dufam to bude fajn. Bola som si kupit ascorutin, velmi velmi malo spinim tak pre istotu. Moj doktor kym neni srdiecko tak velmi nedava zatial lieky. Tak mu nechcem zbytocne volat. A hlavne kym neni su jasne tie ciarky. Hlavne s tym nemam co pokazit
Dievčatá, ja rozhovor s vedením za sebou a od pondelka nastupujem na homeoffice a potom na dovolenku s návratom podľa pocitov ❤️
@bambulka711 noo tak super 😍 zobrali to v pohode?
@katariiinkaa viac ako v pohode. Šéfova sestra a šéfkyna sesternica si tým prešli a vraj je to dôležitejšie ako čokoľvek ostatné. Práca ma vraj počká ❤️
@bambulka711 tak to je perfektné ❤️
@kristinkaris a skôr si nerobila alebo nemerala teplotu? Podľa mňa ešte len pred budeš 😊
@bambulka711 ja to mam v praci podobne, aj ked nie riesene priamo zo sebou ale s mojou nadriadenou 🙂 clovek musi mat fakt stastie na zamestnavatela 🙂
@bambulka711 vôbec včera sme sa vrátili z dovolenky ☺️
@kristinkaris aha, no veď ešte by som testovala a uvidíš. Na dovolenke ste určite nezaháľali, tak je to jedno ❤️
@bambulka711 presne tak bude to skôr také o šťastí že možno ☺️ teplotu ešte neviem či ma význam merať keďže posun času a zmena klímy
@kristinkaris ja by som sa na to vybodla a neriešila 🙂
@bambulka711 rozhodla som sa že budem predsa len merať nie kvôli snaženiu ale aby som videla ako reaguje moje telo na také zmeny 🙂
@kristinkaris sama som zvedavá. Mne to nerobilo nič. Jedine, čo malo vplyv bolo, keď som zle spala. Ale zmena prostredia ani vonkajšej teploty v zásade nič nezmenila.
Ahojte ja dnes 7dc a posledny den clostylu, testy nesilneju, bolesti nie su, ovu asi v nedohladne (prisiel skeptizmus lebo 2 cyklus clostylu bol pre mna pred rokom bez reakcie vajecnika)...na zajtra planovane prve sono tak uvidime ci nieco bude alebo nic
@ersp a teraz kolky mesiac už berieš ten clostyl? On sa môže max 3 mesiace tuším … uvidíš ako sono ale podľa mňa celistvý zaberie
@kristinkaris 3 mesiace som mala predosly rok november az januar, potom pauza a teraz druhy cyklus
@ersp aha a to sa môže po roku ?
@kristinkaris ak sa nemylim odporuca sa 3 mesacna pauza a moze znova, hlavne viac ako 3 cykly by sa nemal, ale citala som pribehy zien, kedy im aj viac ako 3 mesiace dali clostyl a aj bez folikumetrie..

@bambulka711 no vidiis super, tak fakt ti dokázali dať termín v podstate zo dňa na deň ako povedali 😉 teraz tam ideš na nejakú konzultáciu alebo ako?