icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bambulka711
12. sep 2024

@katariiinkaa tak tiež to bolo pomerne rýchle, ale inak úplne super. Žiadne čakanie, nervy, chaos. Ani z lekárky, ani zo sestričiek nešiel stres. Taká útulná atmosféra. Mám z toho veľmi dobrý pocit. Už sedím v mekáči na káve a čakám na vlak domov ❤️

katariiinkaa
12. sep 2024

@bambulka711 zas si o krôčik bližšie k vytúženemu človiečikovi ❤️ veľmi sa z toho teším

ersp
12. sep 2024

@bambulka711 tak to super ked uz vybavene vsetko 🙂

bambulka711
12. sep 2024

@katariiinkaa ja tiež. Vkladám do toho veľké nádeje. Veľká pokora ale... Normálne ma emócie premáhajú 🥹

bambulka711
12. sep 2024

@ersp hej, ešte budúcu stredu pôjdem po lieky, ak test neprekvapí. Ale už som pripravená vnútorne, už sa teším, som odhodlaná...

ersp
12. sep 2024

@bambulka711 a potom je aky dalsi postup?

bambulka711
12. sep 2024

@ersp no, od 2DC začínam dávať injekcie, 7DC sono a potom podľa potreby ďalšie soná a odber. Potom sa oplodnia vajíčka a 5-6 dní sa čaká, ako na tom budú. Ak budú nejaké dobré, odoberieme vzorky na genetiku a embryjká sa zmrazia a budú čakať na výsledky. Ak budú ok, tak sa plánuje vklad...

ersp
12. sep 2024

@bambulka711 takz eeste nevies ako casto sono ta caka a kedy asi odber 🙂

bambulka711
12. sep 2024

@ersp no cca 13-14 deň, ale to sa uvidí podľa stavu. To je presne ako pred IUI, riešiš za pochodu 🤷

ersp
12. sep 2024

@bambulka711 a chlapa si jak poriesila, pojde pred odberom vajicok odovzdat material ci dade zamrazit?

bambulka711
12. sep 2024

@ersp zatiaľ vyzerá, že pôjdeme fresh.

ersp
12. sep 2024

@bambulka711 tak potom drzim palce nech sa to podari na 1x csetko 🙂

andyka105
12. sep 2024

@bambulka711 tak skvele spravy, drzime palce aby to vyslo vsetko podla tvojich predstav. Lieky teda riadny rozdiel medzi cenami. Ale tak oni su odbornici oni musia vediet.

andyka105
12. sep 2024

Dievcata ja sem pridavam posledne testy, robene teraz z poobedneho mocu, pondelkovi termin na tetovanie teda idem rusit 🤦‍♀️😂

bambulka711
12. sep 2024

@andyka105 gratulujem a tíško závidím v tom najlepšom ❤️

kristinkaris
12. sep 2024

@andyka105 gratulujem ☺️ koľko si dpo? ☺️

andyka105
12. sep 2024

@kristinkaris dneska 17dpo

ersp
12. sep 2024

@andyka105 gratulujem 🙂

okm221
13. sep 2024

Ahojte, viete mi poradiť kedy mi appky vyznačia ze prebehla ovu? Ovuview nič ani premom...
Zato včera som stiahla fertility friend všetko tam nahadzala a vyznacilo presne ako som predpokladala 4dpo... Diki 🙂

kristinkaris
13. sep 2024

Ja dnes ovulacny pozitívny tak očakávam zajtra ovu ☺️

andyka105
13. sep 2024

@kristinkaris juchuuu tak dnes sup na muza 😍

kristinkaris
13. sep 2024

@andyka105 rozmýšľam že až zajtra aby boli lepšie spermosky lebo včera večer sme mali :D

andyka105
13. sep 2024

@kristinkaris jaj tak to hej, to by som skusila zajtra rano alebo doobeda aby mali cas… ale zas uvidis ako budete mat chut. 😉🤞

kristinkaris
13. sep 2024

@andyka105 jasne nechám to spontánne 🍀

evelyn1986
13. sep 2024

Čaute baby🙋‍♀️ Potichu vás tu sledujem, len som toho mala tento týždeň veľa a stále niečo…
@bambulka711 super! Už ste od toho len krôčik♥️ Tak to ti dobre okresali sumu za lieky, že z tisícky na 400! A hlavne dobrý pocit z lekárov je na nezaplatenie☺️
@ersp som myslela, že s ms tá cysta odíde😏 A nepovedali, že aká je prognóza pri nej? Či zmizne, alebo čo s ňou?
@andyka105 tebe z celého ♥️ gratulujem! A ty @kristinkaris šup, šup na to! Nech o dva týždne tu mamé pozitívnu správu!😁
Ja dnes 9 DC, čakám na ovu, test zatiaľ slabota…

bambulka711
13. sep 2024

@evelyn1986 super veru. Ešte teda neviem na isto, keďže si len v stredu po ne pôjdem - ak ma teda MS neprekvapí, ale to nečakám. To by som tam nabehla na počkanie 😂 zatiaľ 10 dpo, ak v pondelok nebude ani náznak čiarky na teste, tak ráno volám, nech mi nachystajú lieky a faktúru 🥹

ersp
13. sep 2024

@evelyn1986 cysta by mala byt svojim sposobom neskodna, kedze sa kontrolovala aj krv, v utorok idem na sono a bud sa da gonasi alebo na konci cyklu sa prepichne na pockanie v ambulancii (je moznost mal na 2 min narkozu, ale ked som zvladla porod hadam to zvladnem aj bez narokozy) a mala by splastnut..nie je vylucene ze narastie znova, ale je to moja prva takze sme optimisti ze uz nenarastie 🙂

andyka105
13. sep 2024

@ersp no a ta cysta ti nebrani v otehotneniu? myslim ked pichnu gonasi na prasknutie cysty alebo klasicky novonarastenych folikulov?

kristinkaris
13. sep 2024

No som zvedava či to tento cyklus vyjde 😇

andyka105
13. sep 2024

@kristinkaris tfuj tfuj tfuj......