icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kristinkaris
13. sep 2024

@andyka105 ty ako testovala si dnes ?

katariiinkaa
13. sep 2024

@kristinkaris držím palce nech tu o 2 týždne takto svieta tehu testy 😍

andyka105
13. sep 2024

@kristinkaris dnes nie. uz aj teplomer som odlozila aby som sa zbytocne nestresovala. skusim v nedelu rano s muzom to uz by malo byt na digi 2-3 a to bude posledny test. este si mozno jeden kazetovi spravim na pamiatku.

kristinkaris
13. sep 2024

@katariiinkaa ďakujem 🍀
@andyka105 tak potom daj vedieť že ako☺️

ersp
13. sep 2024

@andyka105 preto cakame este na utorkovi utz kedy budem 14dc a budeme vidiet ci rastie nieco (folikul na oplodnenie), v stredu bol jeden 11mm na pravo cize na druhom vajecniku, dr nechce riskovat zeby dalsi nepraskol a vznikla by cysta 🙂 a u nas asi bude uz na plane len ivf a dovtedy by sa cysta mala vyriesit

amelie22
13. sep 2024

Ahojte baby, po 2,5 roku som opäť začala sledovať túto skupinu (jedna krpatá sa aj vďaka radám, čo som sa tu dočítala podarila, teraz rozmýšlam(e) nad druhým) no ale chcela by som sa spýtať, či aj vy, alebo niektorá z vás máte také slabé bolesti počas ovulácie (ako keby slabé menštruačné). Ja som s týmto nikdy nemala problém, ale od kedy sa mi vrátila menštruácia po pôrode tak takéto "bolesti" pociťujem oveľa častejšie ako predtým (predtým vždy len 2 dni pri M). Tento mesiac som si začala robiť OVU testy a teda zistila som, že asi sa to odohráva v tomto čase, ale je to aj 4-5 dní. Tak by ma zaujímalo, či neviete, či je to normálne 🙂 Ďakujem

kristinkaris
14. sep 2024

Ahojte koľko dni po ovu nasadzujete duphaston 2 alebo 3?☺️

bambulka711
14. sep 2024

@kristinkaris ak máš istotu, že bola, tak kľudne 2dpo 🙂

bambulka711
14. sep 2024

@amelie22 ahoj, ja som s vekom začala mať ovulačné bolesti také, že mám občas problém sa vystrieť a trvajú kľudne aj 7 dní.

amelie22
14. sep 2024

@bambulka711 uf tak to ma mrzí, na druhej strane som "rada" že je to asi normálne a ze nemusím mat obavy. Ďakujem za odpoveď!

bambulka711
14. sep 2024

@amelie22 ja som za to rada, aspoň viem, kedy začať robiť ovulačné testy. Ale je to naozaj bežné. Viac žien povedalo, že s vekom začali cítiť viac...

ersp
14. sep 2024

@kristinkaris suhlasim ak mas potvrdenu ovu (naj sonom) dala by som 2dpo, ak len testom 3dpo

kristinkaris
15. sep 2024

Tento cyklus ma akosi naťahuje neviem či už je po alebo až zajtra vyskočí stále sú tie teploty nízke

kristinkaris
15. sep 2024

Testy takto dnes som ešte nerobila

katariiinkaa
15. sep 2024

@kristinkaris Podľa mňa zajtra už pekne vybehne 🙂

katariiinkaa
15. sep 2024

@andyka105 Ahooj, no ako? skúšali ste dnes ten digi? 😍

murka27
15. sep 2024

Ahojte žienky, sledujem vás už tu dlhšiu dobu. S priateľom sme sa snažili približne rok o bábätko. Poslednú MS som mala 14.8. ovuláciu som mala 31.9 - 1.9 dnes čom cca 13-14DC. Začala som testovať a takto to dopadlo (foto). Chcela by som dá spýtať ukazuje digitálny test správne ? Nie je to málo keď som mala ovu pred 13-14 dňami ? Starosti mi trošku robia testy lebo nevidno medzi nimi veľmi rozdiel. Píšem preto lebo mám blok po minulom biochemickom tehu. Ďakujem vám za vaše rady 🩵.

murka27
15. sep 2024
andyka105
15. sep 2024

@katariiinkaa ahoj ano robila som uz tam mam 2-3 😍 musim este kupit plastovy na pamiatku aby som mala

andyka105
15. sep 2024

@murka27 ja som mala 17dpo stvrtok 1-2 a dneska som uz mala 2-3. Vobec to neni malo, skus spravit za par dni mozno tyzden a uz tam bude viac

katariiinkaa
15. sep 2024

@andyka105 potichučky gratulujem 😍

katariiinkaa
15. sep 2024

@murka27 ahoj, čo sú to za testy? Nie je možné že majú len menej farbiva a preto nevidieť či tmavnú?

murka27
15. sep 2024

@katariiinkaa sú to baby top test. Keď som si robila test 10teho nič na ňom nebolo

katariiinkaa
15. sep 2024

@murka27 neviem ako tieto plastové, ale čo si pamätám tak tie paličkové mali dosť málo farbiva oproti iným značkám. Možno by som skúsila inú značku ak ťa stresuje že nevidieť či tmavne. Prípadne si vieš zbehnúť na hcg ako samoplatca a budeš vedieť na čom si. Alebo ak si trpezlivá tak počkať nejaký čas a zas skúsiť digi či tam bude 2-3. Držím palce 🙏

murka27
15. sep 2024

@katariiinkaa asi si chvíľku počkám, mne sa zdá že medzi dňami 13teho a dnešným 15teho rozdiel vidno ale neviem, uvidíme najbližšie dni.

bambulka711
15. sep 2024

Dievčatá, dúfam, že ste všetky v poriadku a neriešite kvôli počasiu nepríjemnosti. Ja sa zajtra chystám spraviť ráno testík, budem 13 dpo. Ak bude biely, volám do Brna a pôjdem po lieky.

bambulka711
15. sep 2024

@murka27 čiarka tam je, ale tieto prvé dni ten skok hcg nemusí byť taký výrazný, aby to testy zachytili výraznejšie a preto to nemusí na menej pigmentovanom teste byť zreteľné hned. Držím palce ✊

linda5678
15. sep 2024

@murka27 ahoj, myslim ze je to uplne ok neboj, testy mas krasne! 😍 Ja mam velmi rada tieto testy, kedze sice maju menej farbiva ale su 100% spolahlive na rozdiel od inych. A mala som takuto ciarku na 13dpo, zajtra idem na krv. No a tato druha foto pre porovnanie bolo 15dpo predosle tehu, to ale nedopadlo dobre a nakoniec skoncilo MA😢

linda5678
15. sep 2024
murka27
15. sep 2024

@bambulk711 @linda5678 dievčatá ďakujem vám veľmi pekne, veľmi ste mi pomohli ❤️