icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuza265
20. okt 2024

@ersp ja som mala napr 5 folikulov. Z toho 2 prazdne. Z 3 vajicok 2 vhodne na oplodnenie a oplodnene 1 z kt aj bolo embryo❤️ akoby ti chcem tym len napisat, ze pocet folikulov naozaj nic neznamena. Mozes ich tam mat 5 a nakoniec odoberu 7 vajicok, ktore vsetky budu ok na oplodnenie. Proste naozaj nikdy nevies❤️

ersp
20. okt 2024

@zuza265 dakujem ❤️ ja viem ze kvalita nie je kvantita ale hormony uz so mnou lomcuju 🙂 uprimne ja budem vdacna aspon za 1 embryo vhodne na vklad 🙂 ja len teraz mam v hlave milion moznych veci co sa moze pototo, napr ci tie velke neprasknu kym bude odber (kedze este podla vsetleho 1 kontrola bude) a 1-2 maju okolo tych 18mm

bambulka711
20. okt 2024

@ersp ja som sa tiež bála, že popraskajú, ale na to máš injekcie, ktoré to blokujú. A počtom sa netráp, dôležité je, aby boli kvalitné. Vidíš, mne odobrali 18, zrelých bolo 12 a máme síce 5 embryí, ale ani jedno v top kvalite... Sú to nervy celý ten proces.

ersp
20. okt 2024

@bambulka711 prave ze neviem ci dipherelin alebo meriofert aj blokuju ich prasknutie..nic viac nemam na pichanie..preto som s toho paf, sa budem pytat zajtra jak mi budu volat ohladom krvi

amelie22
20. okt 2024

@katariiinkaa ako ani sa zase moc nestresujem, len som uz chcela ukazat test mužovi, ale kym tam nebudu kolajnice on mi povie ze to este nie je iste 🤣tak musim čakať 😅 Čo ma ale fakt prekvapilo je, ze sice nemam ziadne priznaky a citim sa absolutne super, tak pri behu rozdiel tento víkend oproti minulému víkendu ze jedna vykonnostna trieda, že ako keny mi chýbalo 20% pľúc 😆 oveľa vyšší tep, respektíve viac zadýcham, vobec som nečakala ze to za jeden týždeň môže byť v takomto začiatočným štádiu taky rozdiel.

amelie22
20. okt 2024

@katariiinkaa a lekárovi som nevolala, lebo v prvom tehu ma rovno schladiť ze sa mam ozvať keď mu bude MS meškať minimálne 10-14 dní, takže to mam ešte čas... 😎

katariiinkaa
20. okt 2024

@amelie22 hej tie príznaky sú fakt niečo 😀 mne nebolo absolútne nič zo začiatku a potom niekde medzi 8-10tt sa to prelomilo a trva to doteraz občasne 😀 aj keď chvalabohu už je to oveľa menej časté. Jasne chápem, mojej gyn bolo zas jedno kedy som sa ozvala, proste mi dala termín podľa poslednej ms nejako a bolo dobre 😀 tak sa držte hlavne ❤️

amelie22
20. okt 2024

@katariiinkaa no tak asi záleží od testu, kúpila som si dnes DR max a tam je čiarka ovela silnejšia. Sranda

ersp
21. okt 2024

@amelie22 nie vsetky testy maju rovnako farbiva 🙂 ale najlepsie uz pokracovat v jednej znacke aby si videla, ako a ci sa ciarka zvyraznuje 🙂

amelie22
21. okt 2024

@ersp áno ďakujem, mam ešte jeden takýto istý, odložím si ho o pár dní 😅 "dolezite" pre mňa bolo ze som ho už mohla darovať muzovi a on aj tak povedal ze nevie co to je 🙈🤦‍♀️ a to už jedno dieťa mame. A že "ako to vies?" Bože ti chlapi niektorí sú fakt pribrzdeni 😃

katariiinkaa
21. okt 2024

@bambulka711 Ahooj. Ešte stále neprišli výsledky z genetiky? 🙂

ersp
21. okt 2024

@amelie22 to su chlapi 😀😀😀

bambulka711
21. okt 2024

@katariiinkaa Ahoj, ešte nie, snáď tento týždeň. Zajtra idem na sono, začala som špiniť a už cítim ovuláciu, že sa blíži... Ale nejako som sa uzemnila, že tento mesiac vklad nebude. Neviem prečo...

zuza265
21. okt 2024

@ersp ten dipherelin blokuje ovulaciu a meriofert zas podporuje rast vajicok. Neboj naozaj je to zabezpecene. To skor sa udeje, ze keby je uz vajko velmi velke, tak bude cysta. A nie ze praskne❤️ velmi drzim palce🙏🏼 ono podla mna vzdy najviac robi hlava. Len prave ta sa najtazsie “ovlada a ovplyvnuje” na zelany stav

ersp
21. okt 2024

@bambulka711 a pred vkladom sa neriesi nieci aby sa maternica resp endometrium pripravilo? 🙂

ersp
21. okt 2024

@zuza265 dakujem si ma ukludnila 🙂 no mne uz cysta narastla po clostyle a ako 6,5cm sa prepichovala, aktulane mesiac sa kolabuje a ma uz len 2,8cm..🙂 ano hlava je problem, ja citim na sebe ze po tych injekciach nedokazem regulovat svoje emocie, vsetko ma vytaca, aj to ze mucha ma 6 noh 😀

bambulka711
21. okt 2024

@ersp sú dve možnosti, buď sa ide native alebo riadený cyklus. Samozrejme sa to sleduje, či je výstelka a hormóny ok. Nespravia vklad, ak to nie je ok. Tým, že my čakáme na genetiku, to je tento cyklus na náhode. A asi aj moje telo je rado, že nič do seba už netlačím, lebo už som ako taká spuchnutá buchta. Práve som si v kancelárii zhodila už aj podprsenku 😂😂😂 Zajtra idem na kontrolné sono a ak by sa ukázalo, že je výstelka nízka, alebo je nejaký problém, tak budúci cyklus budem chcieť riadený.

ersp
21. okt 2024

@bambulka711 dakujem 🙂 no my urcite ak sa dockame vkladu bude riadeny..

bambulka711
21. okt 2024

@ersp to áno, keď máš PCOS, tak je to najistejšie. Ja tiež nad tým uvažujem a aj nad zmenou lekárky. Som jej poslala správu ohľadom OHSS a žiadny záujem. Pred odberom len medzi dverami, že tlačivá mám dobre vyplnené a drží mi palce, ani som nestihla ústa otvoriť...

ersp
21. okt 2024

@bambulka711 kokos tak to by ma slahlo, ja ked som mojej pisala ohladom cysty tak mi na dalsi den hned odpisala 🙂 vlastne okrem 1 razu som mala na sone chvalabohu dr pei ktorej sme vsetko riesili, hned vedela ze je tam cysta a sla ona robit sono ak tam bol niekto zaucajuci sa 🙂 ja som na druhu stranu rada ze ak je menej folikulov mohla by som sa oblukom ohss vyhnut 🙂

ersp
21. okt 2024

@bambulka711 kazdopadne by som si na tvojom mieste dala skontrolovat hladiny hormonou, ci uz telo je na tom ok a pracuje jak ma, nech zzbytocne nebude KET neuspesny

bambulka711
22. okt 2024

@ersp akurát som na ceste do Brna, tak uvidíme. Cítim tlaky zase, ale to môže byť aj ovulácia blížiaca sa. A jasné, včera sme sa bavili, že ak by bol odklad, skúsime prirodzene ešte možno. Aj keď neviem, keď sa doteraz ani raz nezadarilo, už sa časovaným snažením nechcem moc zapodievať.

bambulka711
22. okt 2024

@ersp a OHSS, ja som ich ani zďaleka nemala tak veľa, ako iné ženy. Ani som nepatrila do rizikovej skupiny... Neviem, že od čoho to závisí.

ersp
22. okt 2024

@bambulka711 mozno prave sa teraz peirodzene zadari, lebo nebudete na to tlacit tak 🙂

ersp
22. okt 2024

@bambulka711 tazko povedat, ci vysoka davka hormonu, alebo co to sposobilo 🙂

ersp
22. okt 2024

@bambulka711 ja uz som po kontrole a uz neratam ani z uspechom...stale nereaguju vajecniky jak maju, vela malych folikulov, mozno 4-5vacsich..opu stale nenaplanovane, podla krvi..takze cakam neuspech ak sa vobec k opu dostane, lebo dovtedy aj budem mat tych par vajicok pri mojom stasti prezretych

zuza265
22. okt 2024

@ersp inak toto som mala ja hlavne jeden vajecnik zrele folikuly od 18-24 mm a druhy 9-11 mm folikuly. Doktorka nevedela co teraz ale sli sme na istotu na tie dozrete aj ked ich bolo menej. Fakt nikdy nevies ako telo zareaguje. Predtym ivf mi sli oba vajecniky naraz pekne

kristinkaris
22. okt 2024

Ahojte mne dnes teplota akosi až moc vyskočila 😁test sa chystám zajtra ale nerobím si nejaké nádeje

ersp
22. okt 2024

@zuza265 no u mna tiez podobne viac pracuje pravy, v lavo je zbytok cysty a ani dobre nevidno co v nom je...ako ja nejak prestavam verit ze to dopadne dobre, teraz ma jeden uz 24mm, takze ak nebude opu vo stvrtok predpokladam ze aj o tie 3 foliky co su prideme a nebude to mat ziaden vyznam ...moje telo proste blbo reaguje, uvidime co krv, co mi sestricka pri odbere vravela ze musim mat aj nejaku hladinu tusim estradiolu aby som mohla si pichnut gonasi a vajicka boli zrele..

amelie22
22. okt 2024

@kristinkaris teplota pekná! No najskôr zajtra by som robila, ideálne o 2 dní🙂