icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bambulka711
22. okt 2024

@ersp ach, to ma mrzí, ale aj u mňa išli na istotu a na tie malé už nečakali... A vy máte dobrý spermiogram, bude to stačiť, uvidíš ✊✊✊
Ja tiež po kontrole, ale vklad tento cyklus ešte nebude. Nevidela dominantný folikul, takže zrejme tento mesiac zatiaľ bez ovulácie a ani výstelka stále nie je ok. A ešte celkovo po OHSS sa jej to nepáčilo. Takže ešte čakáme...
Inak, prišla dnes priamo teda moja lekárka a kúsok si napravila reputáciu. Že ju to vyplašilo, že som skončila v nemocnici...

bambulka711
22. okt 2024

@kristinkaris to vyzerá pekne, trojfázový graf je dobré znamenie ❤️

ersp
22. okt 2024

@bambulka711 dakujem, ale nejak uz prestavam verit...uz je toho vela, 3 tyzdne pichania a vlastne ani neni zelany vysledok...uvidime, dufam ze poobede zavolaju ze vo stvrtok opu, to je posledna nadej u mna..
Tak som rada ze si dr reputacii napravila 🙂 asi najlepsie v tvojom pripade dat telu cas dat si hormony dokopy

bambulka711
22. okt 2024

@ersp je to na nervy. Mne keď v nemocnici dali injekcie na ďalšie 2 týždne, tak ma skoro prehodilo. Našťastie zatiaľ vyzerá, že pôjdeme v native a nič už také nehrozí.
Je to skúška pevnej vôle toto celé... Kto nezažil, si nevie predstaviť. A nie je to o hormónoch, ale o tom, že stále na niečo čakáme. Aspoň u mňa je to zdroj frustrácie.

ersp
22. okt 2024

@bambulka711 je to mega frustrujuce, hlavne ak to este nejde ako sa predpoklada, to prve ivf je podla mna dost hop alebo drop kedze ani lekari ani my nevieme ako budeme reagovat, ako nastavit stimulaciu...uvidime poobede co mi povedia, ale brucho a krize uz maju uprimne dost..

bambulka711
22. okt 2024

@ersp presne, brucho kríže... Ja teraz som bola presvedčená, že ovulácia a lekárka nevidela folikul... A mám to každý mesiac tieto bolesti. Čudné...

kristinkaris
22. okt 2024

@bambulka711 joj dúfam 🍀

ersp
22. okt 2024

@bambulka711 ved toto, tak nas telo klamene..dnes jak sme sli domov uz na dedine po vymoloch som mala pocit ze mi vajecniky vydu von..

bambulka711
22. okt 2024

@ersp vieš čo, mňa po tom OHSS už len tak niečo nerozhodí. To som preklínala každú nerovnosť vtedy. Som mala pocit, že som 9 mesiacov preskočila 😂

ersp
22. okt 2024

@bambulka711 vies co v tehotenstve aj pred porodom mi menej tie vymole vadili 😀

zuza265
22. okt 2024

@ersp cize dnes rozhodnu ci vcer pichas gonasi? Joj uplne ta chapem🙏🏼❤️

zuza265
22. okt 2024

@bambulka711 teraz si kolky den cyklu? Mne hovorili, ze po opu je dalsi cyklus rozhodeny, ze casto je ovulacia dost neskor nez bezne

ersp
22. okt 2024

@zuza265 cakam kedy mi zavolaju, volaju v takomto case, takze som ako na ihlach..

bambulka711
22. okt 2024

@zuza265 dnes 11DC. Aj výstelka mala len 4 mm. Ja som tam s tým išla, že som v podvedomí cítila, že to tento mesiac nebude... Nehovorím, že nie som smutná, ale je to tak najlepšie. Ani vaječníky nie sú ešte úplne v norme.

ersp
22. okt 2024

@zuza265 tak piatok je den D...dnes este meriofert a diphereline, zajtra meriofert a gonasi a piatok o 7dmej opu, tak verim ze vajicka pockaju

zuza265
22. okt 2024

@bambulka711 to urcite ano po tom ohss 🤗 len som pisala o posunutej ovulacii mimo vkladu tento mesiac. Cisto ovulacia

zuza265
22. okt 2024

@ersp noo podla mna super. To by mohli este zachytit vsetky velke😍 drzim palce

ersp
22. okt 2024

@zuza265 dufam ze nebudu moc velke a tie stredne este dvomi davkami meriofertu podrastu (boli tam aj dake 13-14mm dnes), no uvidime v piatok..ale uprimne uz som rozbita s tych hormonou, sa mi hlava toci, tep zvyseny ako ked mam ms, tie hormony nie su v rovnovahe vobec

zuza265
22. okt 2024

@ersp ach verim ti. Ake mas davky? A uz je to hlavne dlho a to sa kumuluje. Ale v piatok uz je ❤️ to uz ubehne velmi rychlo. Zenu to proste rozhadze. A bolesti? Ci znesitelne

ersp
22. okt 2024

@zuza265 meriofert som mala prvy tyzden 150 jednotiek a potom sa zvysilo na 225 jednotiek 🙂 dipherelin 1 prasok, to neviem kolko jednotiek je 🙂 no nech uz je piatok, ale od zajtra uz beriem dovcu v robote ze sa dam do kludu, vecer ak sa podari zajtra si s kolegynou pojdeme sadnut na kavu ze aspon trochu vypnem 🙂 bolesti su uz dost podbrusko aj krize

bambulka711
22. okt 2024

@zuza265 môže byť, kto vie, ako ten cyklus zblbol. Ale ma to prekvapilo, lebo cítim presne také bolesti, ako vždy pri ovulke. Bola aj lekárka taká, že si nebola istá, lebo že to môžu byť pozostatky ešte a nechcela ma trápiť, ešte som dole dosť citlivá, aj špiniť som dosť začala... veď uvidíme, hlavne aby výsledky genetiky boli ok a snáď do vianoc bude aj vklad, že všetko dobre dopadne už budúci mesiac.

ersp
22. okt 2024

@bambulka711 tak ono to je citlive, ale neviem ci ste to zazili aj vy, ale mne ked robi doktorka, teda zena utz tak ani neviem ze mi ten ultrazvuk robi, ale ked doktor, teda muz, mam pocit ze mi vajecniky poprepleta 😀

zuza265
22. okt 2024

@ersp ta kava ti isto dobre padne🙏🏼 a so sonom suhlasim. Najma akoby nim tak zakrutia dnu akoby urobili obluk😂😂😂 to je neprijemne

zuza265
22. okt 2024

@bambulka711 po sone spinenie? Veru hlavne nech to prejde v pokoji. Uz mate cas ten jeden cyklus urcite❤️

ersp
22. okt 2024

@zuza265 presne, ako vidno ze chlap dr to nezazil a chyba tam ta nejaka jemnost 😀 no ja som dnes skoro z koze vyletela pri sone, fakt som mala pocit ze mi prehadzuje vnutorne organy 😀😀

kristinkaris
23. okt 2024

Dievčatá ja dnes test negatívny ale zato akési hnedkasto ruzovkaste spinenie v minimálnom množstve 🤔 teplota 36,97

ersp
23. okt 2024

@kristinkaris nemoze byt este ze sa uhniezduje? 🙂

kristinkaris
23. okt 2024

@ersp v kútiku duše ma to napadlo :D neviem dnes som 10dpo 🙂

bambulka711
23. okt 2024

@ersp áno, je to rozdiel, ten chlap je taký necitlivý už pri vkladaní a hýbe tým vo mne ako keby tenis hral. Doktorka sa mi ešte ospravedlňovala, že ak by bolelo, lebo musí viac zatlačiť...

bambulka711
23. okt 2024

@zuza265 no ja som začala špiniť nejaký 9DC, 10DC sme sa nechali uniesť a bol styk, ale veľmi veľmi opatrný, tam už som začala trošku viac a na sone tiež bolo dosť krvi. Ale lekárka, že je to ok, že to tiež ukazuje, že nie som hormonálne v poriadku ešte.