Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 ahoj, este stale cakas na vysledky?
@ersp ahoj, ešte áno. Zrejme budúci týždeň budú. Ani sa neteším akosi, že už sa to blíži.... Spúšťa sa mi menzes akurát, takže zase nič 🥴
@bambulka711 tak ale ak budu ok stihas vklad 🙂
@ersp ak budú zdravé a všetko ok u mňa, tak áno... Aj keď neviem, či to nenechať až po novom roku. Teraz budú stresy strašné v robote, ako vždy pred koncom roka...
@bambulka711 to uz ty musis vediet ako najlepsie 🙂 ale ak budes mat klud neskor tak tiez by som pockala, akurat nam co si pamatam vraveli, ze odporucaju vklad do 3 mesiaciv aby bol (ale preco neviem)
@kristinkaris za mna uz by som ho povazovala za pozitivny.... mozno keby neskor este spravis ale podla mna sa da povazovat za pozitivny. drzim palce
@kristinkaris myslím, že vo štvrtok už budeš aj po ovulácii 😊
@andyka105 ďakujem ☺️
@bambulka711 no som zvedava hlavne aby prebehla ☺️
Ahojte tak ja už som po ovulácii 🙂 už len čakať endometrium ma 8,5mm čiže fajne 🙂
@kristinkaris skvele tak teraz uz len tfuj tfuj tfuj nech su na konci mesiaca take krasne // jak na tom ovu teste 😉
@andyka105 ďakujem no snáď už áno 🍀
@kristinkaris drzim palce 🙂
Ahojte dievčatá, tak ja len, že my sme skončili. IVF neúspešné.
@bambulka711 uf takže genetikou neprešli ? :( veľmi ma to mrzí
@bambulka711 veľmi ma to mrzí.. :(
@katariiinkaa
@kristinkaris jedine, čo ma drží hore je momentálne to, že ak sa rozhodnem na druhé kolo, chlap tu pre mňa bude a chce ísť na všetky potrebné vyšetrenia. Z vlastnej iniciatívy...
@bambulka711 už si aj rozmýšľala čo ďalej? Či si to nechavas teraz cele prejsť hlavou?
@katariiinkaa no, čakám, kým sa láskavo ozve lekárka, ktorú aj tak chcem vymeniť, keď sa k nej neviem nijako dostať a vždy má dovolenku.
A potom dáme spraviť rozšírený spermiogram, o 3 týždne mám hematológiu, potom genetiku páru a uvidí sa, čo ďalej. Určite chcem ísť ešte raz, ale skôr ako v lete asi to nepôjde.
@bambulka711 jasné chápem.. ach naozaj som verila že to výjde. Dobre že je chlap naklonený ďalšiemu pokusu a nemusíš to úplne zahodiť 🙏 verím že sa príde na to v čom je problém a rýchlo sa to dá do pohybu, nech viete na čom ste.
@bambulka711 och tak to ma mrzi, a ked prejdete genetikou a na nieco sa pride, nieje sanca ze by sa to podarilo aj prirodzene? oddychni si od toho celeho, trocha vypusti hlavu, porobte si vysetrenia a drzime palce.
@andyka105 šanca, samozrejme, je. Ale mali sme 12 oplodnených vajíčok a ani jedno neprešlo až ku vkladu. Tak prirodzene je to na 10 rokov možno... Tento rok to už aj tak nebudeme riešiť, ale základ je, že obaja stále chceme.
@bambulka711 mrzi ma to..ale verim ze sa na problem pride a dotiahnes to do uspesneho konca
Tak ja som uz po kontrole pred KET..sliznica 5,5-6mm pre istotu dali estrofem v min. davke a stvrtok kontrola 🙂 2x mi padok kamen zo srdca, kedze som sa konecne zbavila cysty na vajecniku a ked mi povedali ze na KET ovulaciu netreba 🙂
@zuza265 to rada pocujem, ja mam davkovanie len 1-0-1 ale dr ze pre istotu 🙂 noo mne cysta narastla asi z clostylu v auguste, v septembri mala 6-7 cm a isla som v car na punkciu cysty...no len cysta sa zacala znova naplnat a vytekat cez vpich..hned odporucana stimulacia a tym ze je zas odsaju pri odbere a ak ani 2x nezaberie tak laparoskopia..chvalabohu je prec 🙂
@ersp aaach prcic. Musim sa zajtra popytat co s tym, lebo vklad mi vysiel a ja som nikdy cystu nemala. Mam ju zo stimulacie. Podla mna dobre, ze ti pre istotu dala🤗 je to lepsie. Kedy ti cca vychadza vklad? Estrofem potom ostava a postupne sa vysadza. Vyzera, ze ja uz pomaly zacnem vysadzat

@sandra299 11+5 som 😊