icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuza265
18. nov 2024

@ersp vies co mala som stimulku a sla som az na ket. Cysta bola zo stimulky a na kontrole bola mala, povedali, ze zrejme sa vstrebe. Ale zcala teraz trosku rast - ktovie ci nie tymi hormonmi co beriem. Tak sa zajtra popytam ze co

ersp
18. nov 2024

@zuza265 nooo mne tiez rastla, na zaciatku mala cca 3 cm, tiez sa predpokladalo ze s ms sa vstrebe a naratla na dvojnasobok...mne uz ces stimulku neratla moc lebo co natieklo to vytieklo, ale urcite sa na to pytaj ci to vedia zriesit 🙂

zuza265
18. nov 2024

@ersp ja som ju mala zo stimulky 2 cm a teraz za mesiac a pol ma 3 cm. Tak som zvedava, ze co s tym

ersp
18. nov 2024

@zuza265 ak si tehu asi ju uz len pozorovat budu...inak ako vlastne je postup pri KET? Lebo som z toho debil..ovu netreba, teda mi daju progesteron a na "6" den vlozia?

zuza265
18. nov 2024

@ersp mne vkladali na 5 den. Len ja teda som sla s ovulaciou, cize pichli minovitrelle a na dalsi den (stvrtok) som zacala s progesteronom a pondelok doobeda bol vklad 🤗 a potom cakat. Neviem kolky den a ako sa u vas chodi na kontrolu po vklade?

ersp
19. nov 2024

@zuza265 zaujimave, no u mna ovu aktualne nehrozi a ked ju netreba len pre mna dobre, som zvedava aky postup bude vo stvrtok 🙂 ale myslim ze tiez by som mala dostat progesteron aby sa telo "oklamalo" ze je po ovu, uvidime 🙂 inak k cyste ma napadlo, oni ti ju neodsali pri OPU?

zuza265
19. nov 2024

@ersp neodsali, lebo ju este nebolo vidno. Az pri kontrole pred vkladom🥴 ale dnes som sa pytala, tak ze je taka, ze sa vstrebe. Ze sa nemam bat a nic neublizi…

zuza265
19. nov 2024

@ersp a ako sa citis?

ersp
19. nov 2024

@zuza265 ako to vraveli aj mne, ale verim ze ty budes ten pripad ze to bude vsetko ok s cystou 🙂

ersp
19. nov 2024

@zuza265 nervozne, uz by som chcela mat vklad za sebou

zuza265
19. nov 2024

@ersp ach verim ti, ono aj tak najdlhsie su dni prave po vklade. A udrzat sa tam akoby v klude a viere, ze je vse ok❤️ budem na teba mysliet a daj nam vo stvrtok vediet ako stvrtok☺️

ersp
19. nov 2024

@zuza265 mne robota da tak casovo zabrat ze nebudem mat cas na nic mysliet 😀😀

ersp
21. nov 2024

Ahojte, takze endometrium pripravene, dnes nasadzujem progesteron a v pondelok vklad 🙂 kusok som nachcipana, tak sa musim dat rychlo dokopy a uz potom len cakat

kristinkaris
21. nov 2024

@ersp super gratulujem ☺️ my sme dnes prešli do heliosu v mt 🙂 2.12 nás čaká prvá konzultácia ak nebudem mať ms tak som zvedava 🤞🏻 gyn Fiv Za veľký prepadák

ersp
21. nov 2024

@kristinkaris tak drzim palce my sme v heliose KE a sme velmi spokojny 🙂

kristinkaris
21. nov 2024

@ersp ďakujem 🙂 u vás ako prebiehala prvá konzultácia ? Tiež robili spg?

ersp
21. nov 2024

@kristinkaris mali sme mat ale mala som akurat ovulaciu, ale aj dobre lebo sme davali robit halosperm rovno 🙂

ersp
21. nov 2024

@kristinkaris a prva konzultacia vela otazok na zdr. stav, krv a sono a potom o cca 3 tyzden konzultacia s vysledkami a navrhom liecby

kristinkaris
21. nov 2024

@ersp a navrhli ti rôzne riešenia ? Alebo rovno ivf

ersp
21. nov 2024

@kristinkaris pol roka sme sa nebavili o ivf vobec 🙂 manzel je ok, ja pco a dlhe cykly, cize sa slo riesit prichodnost vajcovodv, pct, aby sme sli na iui...ale cysta nakoniec ukazala ze clostyl nemozem uz a sli sme na iui, ale fakt sa snazili tomu vyhnut 🙂

katariiinkaa
21. nov 2024

@ersp držím palce ❤️

ersp
22. nov 2024

@katariiinkaa dakujem 🙂

kariiinw
Autor odpoveď zmazal
kristinkaris
23. nov 2024

@kariiinw gratulujem si tehotná 🙂

ersp
23. nov 2024

Ahojte, prosim co mate za sebou KET, jak sa to vlastne pocita? V pondelok mam vklad, 5 dnove embryo, teda 5dpo (stvrtok nasadeny progesteron)..teda 6dpo je vlastne 1dpt?

andyka105
23. nov 2024

@ersp jeeeeej tak uz mate termin na vklad…. Juj tesim sa a drzim palce 🤞

zuzka2662021
23. nov 2024

@ersp ahoj. Keď pôjdeš na ket tak prvý deň vkladu je deň 0. Čiže napr vklad máš pondelok a v utorok máš 1DPT. Deň transferu sa narata

ersp
24. nov 2024

@zuzka2662021 ano ano tomu rozumiem, ja skor sa zamyslam nad tym kedy cakat/necakat ms a vlastne kedy skusit test 😀

ersp
24. nov 2024

@andyka105 dakujem 🙂

zuzka2662021
24. nov 2024

@ersp pokiaľ budeš mat progresteron tak ms by ti nemala prísť. Test najskôr 10dpt ale niekomu vyjde aj 7,8 dpt. Ja som pri prvom vklade testovala a nebyslo to tak som bola sklamana tak som si povedala ze pri 2 ket netestujem vydržala som do krvy a vyšlo to. Síce nedopadlo to dobre ale to je vedľajšie. Krv býva na 14dpt.