icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

murka27
8. nov 2024

@sandra299 11+5 som 😊

ersp
8. nov 2024

@bambulka711 ahoj, este stale cakas na vysledky?

bambulka711
9. nov 2024

@ersp ahoj, ešte áno. Zrejme budúci týždeň budú. Ani sa neteším akosi, že už sa to blíži.... Spúšťa sa mi menzes akurát, takže zase nič 🥴

ersp
9. nov 2024

@bambulka711 tak ale ak budu ok stihas vklad 🙂

bambulka711
9. nov 2024

@ersp ak budú zdravé a všetko ok u mňa, tak áno... Aj keď neviem, či to nenechať až po novom roku. Teraz budú stresy strašné v robote, ako vždy pred koncom roka...

ersp
9. nov 2024

@bambulka711 to uz ty musis vediet ako najlepsie 🙂 ale ak budes mat klud neskor tak tiez by som pockala, akurat nam co si pamatam vraveli, ze odporucaju vklad do 3 mesiaciv aby bol (ale preco neviem)

kristinkaris
12. nov 2024

Ahojte myslite že už je pozitívny ? Na folikulometriu idem vo štvrtok až

andyka105
12. nov 2024

@kristinkaris za mna uz by som ho povazovala za pozitivny.... mozno keby neskor este spravis ale podla mna sa da povazovat za pozitivny. drzim palce

bambulka711
12. nov 2024

@kristinkaris myslím, že vo štvrtok už budeš aj po ovulácii 😊

kristinkaris
12. nov 2024

@andyka105 ďakujem ☺️
@bambulka711 no som zvedava hlavne aby prebehla ☺️

kristinkaris
14. nov 2024

Ahojte tak ja už som po ovulácii 🙂 už len čakať endometrium ma 8,5mm čiže fajne 🙂

andyka105
14. nov 2024

@kristinkaris skvele tak teraz uz len tfuj tfuj tfuj nech su na konci mesiaca take krasne // jak na tom ovu teste 😉

kristinkaris
14. nov 2024

@andyka105 ďakujem no snáď už áno 🍀

ersp
14. nov 2024

@kristinkaris drzim palce 🙂

bambulka711
15. nov 2024

Ahojte dievčatá, tak ja len, že my sme skončili. IVF neúspešné.

kristinkaris
15. nov 2024

@bambulka711 uf takže genetikou neprešli ? :( veľmi ma to mrzí

katariiinkaa
15. nov 2024

@bambulka711 veľmi ma to mrzí.. :(

bambulka711
15. nov 2024

@katariiinkaa
@kristinkaris jedine, čo ma drží hore je momentálne to, že ak sa rozhodnem na druhé kolo, chlap tu pre mňa bude a chce ísť na všetky potrebné vyšetrenia. Z vlastnej iniciatívy...

katariiinkaa
15. nov 2024

@bambulka711 už si aj rozmýšľala čo ďalej? Či si to nechavas teraz cele prejsť hlavou?

bambulka711
15. nov 2024

@katariiinkaa no, čakám, kým sa láskavo ozve lekárka, ktorú aj tak chcem vymeniť, keď sa k nej neviem nijako dostať a vždy má dovolenku.
A potom dáme spraviť rozšírený spermiogram, o 3 týždne mám hematológiu, potom genetiku páru a uvidí sa, čo ďalej. Určite chcem ísť ešte raz, ale skôr ako v lete asi to nepôjde.

katariiinkaa
15. nov 2024

@bambulka711 jasné chápem.. ach naozaj som verila že to výjde. Dobre že je chlap naklonený ďalšiemu pokusu a nemusíš to úplne zahodiť 🙏 verím že sa príde na to v čom je problém a rýchlo sa to dá do pohybu, nech viete na čom ste.

andyka105
15. nov 2024

@bambulka711 och tak to ma mrzi, a ked prejdete genetikou a na nieco sa pride, nieje sanca ze by sa to podarilo aj prirodzene? oddychni si od toho celeho, trocha vypusti hlavu, porobte si vysetrenia a drzime palce.

bambulka711
15. nov 2024

@andyka105 šanca, samozrejme, je. Ale mali sme 12 oplodnených vajíčok a ani jedno neprešlo až ku vkladu. Tak prirodzene je to na 10 rokov možno... Tento rok to už aj tak nebudeme riešiť, ale základ je, že obaja stále chceme.

ersp
15. nov 2024

@bambulka711 mrzi ma to..ale verim ze sa na problem pride a dotiahnes to do uspesneho konca

sandra299
Autor odpoveď zmazal
ersp
18. nov 2024

Tak ja som uz po kontrole pred KET..sliznica 5,5-6mm pre istotu dali estrofem v min. davke a stvrtok kontrola 🙂 2x mi padok kamen zo srdca, kedze som sa konecne zbavila cysty na vajecniku a ked mi povedali ze na KET ovulaciu netreba 🙂

zuza265
18. nov 2024

@ersp aj ja som sla s estrfemom. Sliznicu som mala v pondelok nejakych 6-7 mm a o 2 dni vyse 11 mm. Velmi mi zabral. Prosim ta ako je to s cystami na vajecniku? Co sa s nimi deje?

ersp
18. nov 2024

@zuza265 to rada pocujem, ja mam davkovanie len 1-0-1 ale dr ze pre istotu 🙂 noo mne cysta narastla asi z clostylu v auguste, v septembri mala 6-7 cm a isla som v car na punkciu cysty...no len cysta sa zacala znova naplnat a vytekat cez vpich..hned odporucana stimulacia a tym ze je zas odsaju pri odbere a ak ani 2x nezaberie tak laparoskopia..chvalabohu je prec 🙂

zuza265
18. nov 2024

@ersp aaach prcic. Musim sa zajtra popytat co s tym, lebo vklad mi vysiel a ja som nikdy cystu nemala. Mam ju zo stimulacie. Podla mna dobre, ze ti pre istotu dala🤗 je to lepsie. Kedy ti cca vychadza vklad? Estrofem potom ostava a postupne sa vysadza. Vyzera, ze ja uz pomaly zacnem vysadzat

ersp
18. nov 2024

@zuza265 mas cystu po vklade zo stimulky? Ako bola som mega rada ze tz robila dr ku ktorej sne chodili na konzultaciu a ako fakt sa snazia aby to vyslo 🙂